Friday, November 14, 2014

Ставайки Магнит за Любовта!Всичко, което ни е нужно е щастливо сърце, пълно с любов

Всяко живо същество в тази вселена е привлечено от Любовта. Когато сърцето ни е щастливо и изпълнено с любов, всеки иска да бъде близо, дори боговете и ангелите искат да дойдат при нас. Когато сме отчаяни и взискателни, всеки иска да избяга. Животът е прост. Всичко, което ни е нужно е щастливо сърце, пълно с любов и ставаме щастливи и всичко около нас е щастливо.

Любовта е магнит за привличане. Любовта е лепилото, което свързва целият живот заедно. Без любов ние сме празни и самотни. В нашата самота, ние забравяме да обичаме себе си и отдаваме енергията си на "стой далеч от мен, аз искам да съм сам." Разбира се, това не е нашето намерение! Но това е резултатът. Ако искаме да бъдем привлекателни, ние трябва да изпълним сърцето си с любов.

Ако се чувствате празни, призовете Вселената и любимите си майстори или богове, за да ви помогнат за въвеждането на Безкрайната Космическа Любов. Повторете утвърждението: "Аз съм пълен с Безкрайна Космическа Любов" много пъти, всеки ден. Сърцето ви бавно ще оживее отново и ще започнете да се чувствате по-обичани.

Когато се чувстваме празни, то обикновено е, защото сме казвали на себе си, че не сме обичани. Казвали сме на себе си за дълъг период от време, че никой няма да ни обича. Без да осъзнаваме, че го направихме, ние направихме "никой не ме обича" наша мантра! Ако не можете да обичате себе си, как някой друг би могъл да ви обича? Променете вашата мантра! Помислете: "Аз съм Безкрайна Космическа Любов" много пъти през деня. В края на деня, седнете и направете списък на всички добри неща, които са ви се случили. Дори ако този списък съдържа само едно нещо, бъдете щастливи, че сте поставили едно добро начало. Всеки ден можете да намерите още една причина, поради която сте обичани. Трябва да се научите как да виждате собствената си доброта, ако искате да започнете да обичате себе си отново. Бройте благословиите си и правете списък в края на всеки ден. Заспивайте с нова надежда в сърцето си, че се справяте по-добре и един ден ще заобичате себе си все повече и повече, докато сърцето ви е Пълно.

Поканете красиви майстори като Канон или Мария да дойдат в сърцето ви и ще ви изпълнят с любовта си. Ако попитате, те ще дойдат. Не забравяйте, че вашите мисли са мощни. Каквото мислите, това създавате. Създайте Любов!

Любовта е единствената добродетел, която може да се създаде от нищото. Любовта е единствената добродетел, която ние никога не губим. Ако Любовта се крие от ума ви, то е защото сте създали облаци на съмнение за себе си. Любовта е все още там. Тя се крие зад вашите мисли! Сложете настрана това, което мислите за себе си и поканете любовта да се появи. Ако не можете да направите това сами, поканете майстор или бог или ангел да дойде при вас и да запълни сърцето ви с любовта си, докато не повярвате в себе си отново.

Любовта е единствената добродетел, която ние никога не губим. Дори желанието ви да намерите любовта означава, че все още си спомняте чувството на любов. Ако можете да си спомните чувството на любов, то все още има любов в сърцето ви, която един ден ще блесне като слънце. Когато сърцето ви е пълно с любов, вие ще се превърнете в Магнит за Любов. Всичко в тази вселена ще отразява любовта обратно към вас и цялата вселена ще се усмихва като любяща майка. Опитайте! Ще ви хареса!

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони