Thursday, November 13, 2014

Мъжа е Половина, Жената е Половина, Заедно правим Цяло
Мъж и Жена в Едно

Ние търсим връзки, за да се чувстваме по-пълни. Когато сме сами, ние обикновено чувстваме, че нещо липсва. Учителите казват, че мъжа е половин тяло и жената е половин тяло. Заедно правим по-завършено човешко същество.

Мъжа вижда само едно нещо в даден момент. Мъжа често ще вижда само една възможност и ще се стреми към нея, докато не проработи. Тогава мъжът ще избере нещо друго и ще го преследва докато не проработи. Междувременно жената вижда, че мъжа прави нещо и си мисли, защо прави това, когато трябва да прави друго вместо това. Жената се разочарова от мъжа, че не виждат това, което тя вижда.

Жената вижда много възможности във всеки един момент. В действителност тя вижда толкова много възможности за избор, че е трудно за нея да вземе решение кой от тях да направи. Мъжът се разочарова от жената, защото тя говори безкрайно за всичко и никога не стига до целта. Така мъжът мисли: "Само ми кажете какво искате от мен да направя и ще го направя. Защо не можете да бъдете по-конкретни? "

Мъжът има портфейл. Жената има чанта. Мъжът взима това, от което се нуждае. Жената взима всичко, в случай, че може да потрябва. Мъжът има един чифт обувки. Жената има двадесет чифта обувки. Има голяма разлика между начина, по който мъжа мисли, и начина, по който една жена мисли. Ако сложим тези две гледни точки заедно, можем да направим по-добър избор!

Решението е много просто. Нека жената каже на мъжа всички неща, които тя вижда, така че мъжа да има по-добри възможности за избор. След това той може да избере мъдро и двамата ще бъдат щастливи.

Жената избира от сърцето си и от чувствата си. Мъжът се обърква от чувствата и иска да бъде по-логично. Логиката е сляпа, защото не можем да видим това, което прави другите щастливи. Жената вижда само това, което ни кара да се чувстваме добре, но не успява да види какво ще работи, за да постигнем това, което искаме. Поставянето на сърцето първо ни позволява да се чувстваме добре, но след това ние трябва да използваме ума и да вземем логично решение. Двамата заедно образуват мъдрост. Мъдростта е любов и знания, взети заедно.

В тези Женски Години имаме нужда от повече мъдрост във всичко, което правим. Обединяването на интуицията на жената с перспективата на мъжката логиката носи по-голяма мъдрост. Ние взимаме решение заедно, така че и двете страни да се чувстват добре интуитивно и да отговаря на познанията ни за това, което е възможно най-добрия резултат. В Женската епоха ние трябва да бъдем по-съпричастни и по-интуитивни ако ще променяме тенденциите от миналото да се действа на сляпо и да се създаде болка в бъдещето. Мъдростта е баланс между мъжа и жената, между любовта и знанието. Цялото Човешко Същество е съюз между мъж и жена. Когато това се случи, светът ще намери баланс.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони