Tuesday, November 4, 2014

Карма: Вълни във водата


Медитация и Спокойствие


Когато водата е спокойна, може ясно да се види Лунното отражение в нея. Когато водата е пълна с вълни, изображението на Луната се разпада и не можем да го видим повече. Изчезна ли Луната? Не, вълните на кармата просто изкривиха нашето възприятие и не можем да видим ясно.

Когато сме гневни, нашето съзнание е развалено и вече не виждаме ясно. Изчакайте, преди да реагирате. Водата на съзнанието ще се върне към спокойствие и ще можем да видим по-ясно какво да правим.

Нашата среда е пълна с карма всеки ден. Да се ​​научим да чакаме, докато нашето съзнание се върне към спокойствието е основен ключ към промяна на нашите реакции. Медитацията ни помага да успокоим ума, тялото и душата. Всеки път, когато медитираме, ние си спомняме как да се отпуснем и освободим. Медитацията ни помага да позволим на вълните на кармата да се движат през водата и да бъдат освободени. Всяки вълна в крайна сметка ще се успокои и върне към спокойствие.

Ако действаме, когато водата е развълнувана, тогава нашата реакция ще бъде развълнувана също. Това създава нова карма и вълните се появяват отново и отново. Водата няма шанс да намери спокойствие. Въздържайте се да действате по време на вълните на кармата и позволете на ума, тялото и душата да се установят отново в спокойствие.

Не е възможно да се намери спокойствие, когато съзнанието е възбудено. Не е възможен правилен отклик, ако действаме по време на вълнението на кармата. Нито идея и разбиране ще спрат вълните. Само освобождаването и чакането докато енергията се успокои ще ни позволи да намерим правилния отговор. Чистият ум, чистото сърце ни позволяват да видим ясно и да реагираме положително на всяка ситуация. Развълнуваният ум и развълнуваното сърце винаги ще водят до повече възбуда. Няма нищо за разбиране. Изчакайте докато се успокоите и истинското прозрение ще дойде. Това е пътят на истинската мъдрост.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.comNo comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони