Wednesday, November 26, 2014

Красавицата и Звяра

Сега е моментът да се преодолеят негативните реакции и да се преместим на по-високо ниво. Само любовта може да ни освободи!

Филма Красавицата и Звяра ни показва най-лошата страна на нашата мъжка природа. Човек си мисли, че е прав и е бил обучен да вярва, че той е прав, защото той си мисли, че е прав. Ние не гледаме на това, което правим. Когато сме "прави" това няма значение, ако хората, на които влияем изпитват болка. Нашият ум ни казва, че сме прави, така че сме прави! Поведението ни е грешно.

Героят в този филм убива елен и открива, че еленът е наистина божествено същество, един ангел прикрит под формата на елен. Но еленът се провиква към небето, "моля те, прости му!" Вселената e състрадателна и превръща мъжа в отвратителен звяр. Само любовта може да го спаси.

Бела е олицетворение на добротата и пътя към Просветлението. Тя среща звяра и се научава да го обича. Тя може да види, че е звяр от външната страна, но сърцето му е добро. Понеже той е звяр, той не може да контролира емоциите си и действа чрез неговите животински инстинкти автоматично. Всеки път той изразява съжаление за това, което е направил и се стреми да бъде добър. Бела е тази, която може да го спаси от зверската му природа. Любовта е неговият спасител.

В крайна сметка той казва на Бела, че единствено любовта и може да му помогне и да го освободи от неговата животинска природа. Любовта ни води до висшия идеал на човешкото битие. Любовта ни помага да се издигнем над материалната ни природа и да намерим Просветление.

В последната сцена Бела иска да спаси Звяра, но трябва да пълзи през храстите режещи кожата й, за да си проправи път обратно към звяра. Тя няма нищо против болката, която трябва да изтърпи. Тя знае само едно нещо: намери звяра и го дари с любов. Накрая тя намира звяра и го целува с цялото си сърце. Любовта го превръща обратно в красив принц и те заживяват щастливо до края.

Майката Земя приема нашите човешки грешки и дори нашето унищожение на света около нас. Ние убиваме Природата, но все пак тя ни прощава и продължава да ни обича, докато намерим правилния начин. Ние сме такива късметлии, че нашата Майка Земя наистина ни обича безусловно, без значение колко сме я унищожи.

Сега сме в края на нашето пътуване през разрушителните емоции. Време е да разберем, че любовта може да ни спаси и да трансформира нашето поведение в Божествено. Човешките същества са изправени пред предизвикателство сега, за да видим това, което правим и да коригираме поведението си в състрадание и любов. Само това ще създаде един свят на Просветление. Медитирайте и освободете нашата карма.

Бъдете по любвеобилни и състрадателни към всички живи същества. Сложете настрана нашите мисли, че сме прави и нека видим какво можем да направим, за да дадем повече любов и доброта на хората около нас. Няма значение кой е прав. От значение е кое е най-любящото нещо, което можем да направим. Нека всички бъдем по-добри от днес и да създадем един нов свят, където всички са щастливи. Това е единственият начин, по който ние можем да променим ужаса на нашето човешко минало в един по-красив свят. Ако можем да направим това, ние всички ще живеем щастливо и всяко поколение в бъдеще ще живеем в един по-щастлив и по-просветен свят.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони