Thursday, November 20, 2014

Проблемите са Нашите Учители

Проблемите и кармата са нашите учители

Понякога, когато хората започват да медитират, те си мислят, че сега всичките им проблеми ще изчезнат. Проблемите са нашите учители. Те идват при нас, за да можем да се научим как да подобрим живота си и да намерим и открием нашия Пълен Потенциал в Просвещението. Ако нашите учители си отидат, няма какво да научим и животът става скучен!

Животът на Земята е нашата класна стая. Проблемите и кармата са нашите учители. Ние се записваме за всеки живот, за да научим нещо ново. Избираме нашите класове много внимателно, преди да влезем в този живот. Всеки проблем, който влезе в нашия живот е учител, който сме помолили да дойде при нас. Някои ученици подхождат в класовете с ентусиазъм и искат да научат колкото се може повече. Други се оплакват за всяко предизвикателство, което срещат и се чудят защо те трябва да вземат този клас и да се изправят срещу всички проблеми, които той носи за тях. Когато мислим по този начин, всичко се превръща в бреме и ние автоматично се отдръпваме от него и желаем просто да изчезне. Много е трудно да се учи, когато умът ни е проблемен и отказва дори да погледне какво се случва. Подходете към живота с ентусиазъм и нещата ще станат по-лесни.

Вселената е отражение на нашето собствено съзнание. Вселената е Върховния Учител, който започва да се появява, когато се погледнем в огледалото честно и открито. Един мъдър учител винаги знае кога ученикът е готов! Мъдрият учител никога няма да даде урок на ученика, който не е готов да се учи. Така че, защо е толкова труден живот? Ние забравяме, че поискахме да се запознаем с този проблем и се записахме за него, преди да влезем в този живот. Ако осъзнаем, че всеки един от нашите проблеми, без значение колко е труден, е урок, които ще ни помогне да еволюираме до по-високо ниво, тогава отношението ни към живота ще се промени.

Космически Закон е това, че никоя душа не може да получи повече, отколкото може да се справи! Вселената никога не дава труден урок на начинаещи. Трудните уроци идват само за напреднали души, които са добре потготвени, за да научат този велик урок! Напредналите души обикновено са изправени пред по-трудна карма от начинаещите. Колкото по-труден е урока, толкова по-голямо е постижението!

Избрали сте живота си мъдро. Ако сте обезпокоени от събитията в живота си, радвайте се! Вие сте напреднала душа, която е готова за Просветление. Качете се на планината и забодете флаг на върха, който обявява на целия свят, че сте триумфирали!

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони