Friday, November 21, 2014

20 - 25 Ноември - Портал на Творенето - Златни Частици на БОГА - Слънчев Сплит - Метатрон

Слънчев Сплит - Метатрон

Анна Меркаба

Лична бележка: Това, което ми е обяснето е, че в дните водещи до портала, който ще се появи на 22 ноември, ние трябва да се фокусираме върху освобождаването на толкова, колкото можем от това, което е дошло за нас напоследък.

От нас се иска да се очистим и да се подготвим за невероятното активиране, което трябва да се проведе на 22-и в слънчевият ни сплит. Моля, имайте предвид, че само тези, които са готови за активиране на слънчевият им сплит, и тези, които са готови да встъпят в своята сила ще изпитат това активиране. За тези от вас, които все още не са готови или не са напълно се освободили от миналото, вие ще имате фантастична възможност да направите точно това! Порталът, който отваря портите на 20 - 25 ноември, ще ни позволи не само да се освободим от миналото, не само ще ни посрещне в новото, не само ще ни отвори за нашите творчески енергии, не само ще активира нашият слънчев сплит, но и ще ни позволи да излекуваме раните си. Затова, ако има нещо в живота ви, или в тялото ви, което искате да излекувате, което чувствате, че сте наистина готови да пуснете, сега е времето да поискате това да се случи.

Избор на камъни за този конкретен портал: цитрин, опушен кварц, рубин, калцит, изумруд, зелен авантюрин

Какво да правите: В дните водещи до портала, моля, следвайте ръководството за това как да се освободите от миналото (Можете да го намерите тук на Английски). След това се концентрира върху всичко, което искате да видите във вашата реалност в месеца, който идва. Свържете се с божеството по ваш избор, или с по-Висшият си аз и поискайте да бъде активиран вашият слънчеви сплит. След това просто слушайте вътрешния си глас, интуицията си и наблюдавайте как синхроничните събития се разгръщат пред вас.

Целият текст на Английски ТУК

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2014/11/portal-za-aktivirane-na-slancheviqt.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони