Sunday, November 9, 2014

Седмично послание на Хиларион 9-16 ноември 2014г.Възлюбени,

Всички вие получихте голямо енергийно вливане през изминалата седмица и сега енергията  започва да се асимилира във вашата човешка операционна система. По-висшата енергия създава по-голямо прочистване, изваждайки спомени от миналото, които ви карат да реагирате, а не да мислите. Когато това се случи, осъзнайте, че то е част от процеса на интеграция и асимилиране от тялото ви и си простете раздразнението и липсата на търпение във взаимодействието си с другите. Справяте се чудесно, така че не се укорявайте твърде много, че нямате достатъчно търпение, за да разпознаете старите начини на поведение при реакцията си спрямо другите. Знаете, че има друг и по-добър начин да гледате и да отговаряте на ситуацията, но тя изниква пак по същия стар модел. Това изисква от вас самонаблюдение през такива моменти, за да може да изразите намерението си да отговорите по различен начин следващия път.

Когато всяка нишка на ДНК са активира, това изважда цялото натрупано „нещо”, което е донесено в този живот от предишни животи и също така унаследени неща. Всеки човек, с когото взаимодействате, е дошъл в живота ви , за да си помогнете взаимно да излекувате всичко, което трябва да бъде признато и балансирано. Именно това се случва в ежедневието ви точно сега. Утре е друг ден и ново и свежо начало. Ще е по-добре от днес. Всеки един от вас е на нов път, по който малцина са минали преди , а  процесът на възкресението във физическо тяло не е бил предприеман преди. Приемайте всеки ден такъв, какъвто е, с каквото и да ви носи той и се опитайте да възвръщате баланса си колкото може по-бързо. Това означава майсторството, придобиването на майсторство над себе си и откъсването от човешката личностна гледна точка и поглед и действие от по-висша перспектива.

Записвайте си ежедневно всички чудесни пробиви, които се случват в ума ви, чувствата си и промените във физическите ви тела. Има много такива неща и ако ги записвате и разпознаете промените, това ще ви помогне да сте в синхрон с по-висшето си намерение и визия. Като призововате водачите и ангелите си в този процес всеки ден, ще бъдете подпомагани по всякакъв начин. Когато сте в разгара на тези промени и трънсформации, искането за извисяване в по-леки и положителни  и усилващи енергии, може да е най-полезно. Ангелските водачи, които ви обграждат не съдят никой от гневните ви изблици, те само ви обграждат с тяхната любов и целебни енергии. Не забравяйте да изпращате любов и състрадание към онзи, който реагира по стария начин и оставайте в усилващото пространство на вътрешния си свят.

Движете се напред, когато можете, и подновявайте намеренията си да сте фар Светлина, любов и изцеление за другите и тръгнете по пътя си отново. Всяка стъпка е пътят да преминете през това пътуване към по-високите измерения. Вашият ум е строителят, така че дайте всичко от себе си, за да задействате мисли, които се фокусират върху това, което мечтаете да създадете и изпитате в живота си. Объркващо е за семейството ви да наблюдават избухванията ви, така че те се стремят да избягват нещата, които ви дразнят. Нервната ви система поняся голям енергиен товар и ще е полезно да правите това, което ви помага да релаксирате, по време на този процес. Получаването на тези енергии във вашата система е като да имате включен по-висок волтаж и докато физическото ви тяло приема и интегрира този волтаж, съветваме ви да бъдете колкото може по-добри със себе си. Онези около вас, които не разбират това, ще го разберат в бъдеще.

Отделяйте  всеки ден време за тихо съзерцание, тишина и медитация. Това помага за синхронизацията ви с по-висшите ви аспекти и по-висша визия за живота, който искате за себе си и за всички, които обичате, и наистина, за всички на планетата. Дори десет минути на ден за синхронизация могат да имат голям ефект. Говорете с нас – вашите водачи – и ни давайте сведения за това, през което преминавате и искайте помощ от нас. Ние винаги сме с вас и мечтаем да сме от още по-голяма помощ. Времената, които изпитвате сега и тези в бъдещето, поставят шаблона за всички други, които следват, така че ние сме нетърпеливи да ви подкрепим по всеки начин, по който можем.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for this information and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони