Monday, August 25, 2014

33 УРОКА КЪМ 33 ГОДИНИ


Това е нещо, към което много хора вървят с години, а някой така и няма да го разберат никога.

33-те години са условно избрани като условен граница, когато основните кармични задачи на въплъщението са вече изпълнени и искаме от живота нещо повече – повече дълбочина, повече осъзнатост.

1. Щастието е вътре в нас самите. Ние губим прекалено много време търсейки одобрение и утеха от другите и винаги се оказва, че не го търсим там където трябва.

2. Бъдете благодарни за всичко. За доброто, за лошото и за ужасното. Живота сам по себе си е безценен дар, а удоволствието и болката са част от нашия житейски път.

3. Променете начина по който възприемате света и живота ви ще се промени. Когато почувствате страх, злоба или обида, просто погледнете на ситуацията под друг ъгъл.

4. Невъзможно е да направим всички щастливи, като оставаме верни на себе си. Но все пак е по-добре да рискуваме и да останем неразбрани, отколкото да бъдем обичани представяйки се за такива, каквито не сме в действителност.

5. Светът около нас е огледало. Това, което харесваме в другите е отражение на това, което харесваме в себе си. Това, което ни огорчава в другите е индикатор за това, върху което трябва да обърнем внимание на самите себе си.

6. Всеки човек се появява в живота ни с някаква цел, а вече ние сами решаваме да се учим ли на уроците, които той ни преподава или не. Колкото е по-лоша ролята му в нашият живот, толкова по-сериозен е урока. Имайте това в предвид.

7. Вярвайте. Просто знайте, че и в най- тежките времена Вселената ще ви подаде ръка и всичко ще бъде наред.

8. Не приемайте всичко присърце. Постъпките на другите хора са отражение на техният личен живот. И като правило това няма никакво отношение към вас.

9. Природата лекува. Разходката на чист въздух и вида на красиви пейзажи са способни по удивителен начин да прочистят главите ни от ненужните мисли, да ни върнат към живот и да ни повдигнат настроението.

10. Обидените хора обиждат другите хората. Независимо от това вие ги обичайте макар, че никой не ви забранява да ги обичате от разстояние.

11. За да се излекувате от нещо трябва да го прочувствате. Поставете вашите страхове и слабости точно пред себе си и насочете към тях ярък лъч светлина, защото единственият начин да се избавите от тях е – да минете през тях. Да се гледа истината в очите боли, но ви се заклевам, че това наистина си струва.

12. Перфекционизмът — това е илюзия. Най-болезнената илюзия. Пуснете я да си върви. Стремете се към съвършенство, но си позволете да правите грешки и да бъдете щастливи въпреки резултата.

13. Махнете щорите от очите си. Не се концентрирайте изключително върху собствените си цели и желания. Вие рискувате да пропуснете красотата на този живот и на хората около вас. Светът е удивителен, когато вървите през него с широко отворени очи.

14. Празнувайте победите си. Отбелязвайте всеки, даже най-малкия си успех.

15. Умей да прощаваш. Това е нужно най-вече на теб, а не на тези, които са те обидели. Прощавайки, ти придобиваш спокойствието и свободата, които заслужаваш. Прощавай лесно и бързо.

16. Ние всички притежаваме невероятна интуиция. Ако се спрем, притихнем и се вслушаме, то можем да чуем гласа на вътрешната си мъдрост. Слушайте тихия шепот на сърцето си. То знае пътя.

17. Нека душата ви пее! Будете истински. На Земята няма друг като вас. Бъдете искрени, живейте и дишайте с пълни гърди, движейки се към набелязаните от вас цели.

18. Ние всички сме творци. Сериозно! При достатъчна упоритост, концентрация и настойчивост е възможно всичко. Запомнете това.

19. Обграждайте се с хора, които ви обичат и поддържат. И вие самите ги обичайте и поддържайте.

20. В живота си се завъртете в свободен танц. Ако имате голяма мечта я следвайте с цялата си страст, но нежно и на определено разстояние, за да сте достатъчно гъвкави и подвижни, нагаждайки се към променящия се ритъм на живота.

21. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш. Споделяйте мъдростта, любовта и таланта си. Споделяйте лесно. И вие ще видите колко много прекрасни неща в живота ви ще започнат да се връщат при вас.

22. Главното е да не се раздадете изцяло защото, ако вътрешната ви чаша се изпразни, няма да има какво повече да давате. Важно е да се спазва баланс.

23. Казвайте „Да” на всичко от което очите ви започват да светят. Казвайте непримиримо „Не” на всичко, което не ви интересува или за което нямате време. Времето е най-ценният ресурс, който не се възобновява. Изразходвайте го разумно.

24. Понякога ние прекратяваме някое свое приятелство. Това не значи, че ние или приятелите ни сме лоши. Просто пътищата ни се разминават. Запазете приятелите си в сърцето си, но ако започнат да ви обиждат или дърпат назад, значи е дошло време да установите дистанция и да прекратите вашето приятелство.

25. Преодоляването на собственият страх – това е последното нещо, което можете да направите за себе си. По такъв начин вие доказвате на самия себе си, че можете всичко. Това е генератор на увереността в себе си.

26. Нашето тяло е транспорт, който ни отвежда към нашите мечти. Обичайте го, отнасяйте се към него внимателно и грижливо, ако искате да се чувствате бодри и енергични. Но не се зацикляйте. Външността е субективна и с времето така или иначе се променя. Най-важното е да се чувствате комфортно и удобно в собственото си тяло.

27. Колкото се може по-често казвайте и показвайте на близките си, колко много ги обичате. Това никога не може да бъде прекалено много. Вашето време, присъствието ви до тях, любовта и искрената ви грижа за тях е най-добрия подарък.

28. Живейте с настоящето. Това е единственото нещо, което имаме сега. Учете се от грешките си в миналото, но не привързвайте към тях и не им позволявайте да ви преследват . Наслаждавайте на приятните си спомени. Мечтайте за бъдещето, но без фанатизъм и обсебване. Обичайте настоящето.

29. Живота е поредица от издигания и падения. За да разкрием целият си потенциал на нас ние необходимо и едното, и другото. Просто се дръжте здраво и се наслаждавайте на пътуването.

30. Ние всички сме едно голямо човешко семейство. Никой от нас не е по-добър или по-лош от другите. Просто на определен етап от живота си ние знаем какво да правим, а следващият път това ще бъде някой друг.

31. Бъдете благодарни всеки ден за всичко, което имате в живота си. По такъв начин вие създавате около себе си пространство на още по-голямо изобилие, привличайки радост, любов, здраве и процъфтяване.

32. Вашето определение за щастие е различно от определението на другите. Това, което за вас работи не е задължително да работи и за другите. Вие не сте световен съдия за да съдите решенията, които приемат другите хора. Както се казва в един библейски постулат: „Не съдете за да не бъдете съдени”.

33. Вие сте сам на себе си гуру. През по-голямата част от живота ни на нас ни казват какво да правим, какво да мислим, кое е добро и как да постигнем успех. Не си струва да вярваме на всичко това безпрекословно. Мислете сами за себе си. В момента в който започнете да следвате собствената си интуиция, вие ще се почувствате щастливи до разсмиване.


Превод:ГеоргиИзточник: сайт "Сознание Света"
Публикация Сайт "OMAR TA SATT"

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони