Thursday, August 7, 2014

Съществуват вселени все още непознати за вас които да изследвате. – канализирано от Рон Хед Архангел Михаил със и за Съветите:

surrounding earth
(За мен) Това беше един вълнуващ и образователен месец за теб. Ние бяхме с теб на всяка стъпка от пътя ти и ти се справи добре и научи много. Ще има допълнителни пътешествия до други места в бъдеще. Подготви се за това да се прояви.

Ние ще започнем с подготвяне на онези, които все още не са наясно с това, че вие сте в рязко покачващите се енергии на годината 8/8 ( 8-ми Август ) портала на Лъвската порта. Онези от вас, които са в състояние да усетят тези изблици на енергия трябва да бъдат наясно, че през тази година увеличението на интензивността ще бъде по-голямо от всякога. Съчетано с факта, че вашата базова енергийна сигнатура на планетата е по-висока от всякога, това ще изработи интересни времена. Време е да помислите за тази част от механизма на промяна сега. Тези енергии пристигат във вашата околност и променят честотата на всичко, буквално всичко, във вашия свят. Това включва всяка една клетка на вашето същество. Вие след това преживявате повишаване на умствените и емоционалните области на вашето същество, също така добре. Вашето съзнание се увеличава по отношение на качеството, съдържанието и ефективността. Това ускорява промените във вашия външен свят.

Сега, очевидно, това е много по-забележимо за тези, които са наясно с това, което се случва. Тези, които са напълно не наясно изпитват по-голямо и по-голямо напрежение. Много, както и да е, достигат прага на пробуждането и началото на пътуването което повечето от тези, които четат това вече са започнали. Ако сте един от тези, които броят себе си като събудени, тогава вие също трябва да бъдете наясно, че вашето пътуване току-що започна. Има вселени все още непознати за вас които да изследвате, не на последно място тази която е вътре във вас.

Ние ви молим сега да се съсредоточите върху този, който наистина сте и как вашето същество тук служи на цялото в този критичен момент. Разберете, че то го прави. Дори и най-простия факт, че енергията ви се увеличава служи да спомогне за повишаване на вибрацията на цялата планета. Но също така е вярно, че вие носите много други необходими неща на масата. Вие можете да бъдете лидер на обществото. Вие може да бъдете майка на деца. Всеки от вас допринася нещо жизненоважно. Не е възможно за вас да видите далечните, далеко стигащите трайни последици на всичко, което вие правите и казвате. Но вие променяте един свят и историята на тази вселена. Това е едно огромно и достойно нещо.

Ние ви молим сега да продължавате да намирате тези неща, тези практики и идеи, които ще повишат вашето съзнание допълнително всеки ден. Потърсете също и тези разбирания, които ще подобрят здравето ви, защото не можете да бъдете толкова ефективни, ако не сте добре. Знайте, че страховете, чувство за малоценност, негодувание, и гняв, особено ако те са потиснати и непроучени, са вредни както за вашето здраве така и за вашия прогрес. Намерете начини да ги откриете и ги освободете от вашите животи.

Има много голяма промяна в развитието на вашия свят. Вие ще се нуждаете от всички от центриращите и успокояващите умения, които сте научили. Но имайте винаги предвид, че резултатът ще бъде далеч по-прекрасен отколкото вашите фантазии са били в състояние да пророкуват. Както обичате да казвате, просто продължете да продължавате.

Ние ви обичаме и сме винаги, винаги във вашите сърца и във ваша услуга. Добър ден.

Превод: Христо
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони