Sunday, August 24, 2014

Седмично послание на Хиларион 24-31 август 2014г.

Възлюбени,

Времето, както знаете, се движи, и много пъти всеки от вас мисли, че самото време е спряло, което след това бързо се променя към ускорение. Вие пристигате на място, където телесните ви процеси се синхронизират по-интензивно, за да могат физическите ви тела да се трансмутират, обновят и подмладят по-комфортно в синхрон с енергиите на по-висшите измерения за подпомагане на процеса ви на издигане. Това ще ви помогне да абсорбирате повече Светлина в етерното си енергийно поле и в крайна сметка това ще окаже влияние на всички клетки, за да регенерират цялата ви човешка операционна система. Полезно е да чувствате и да заявявате намерението си в началото на всеки ден за настройване на себе си към естеството на целостта и младежкото съвършенство докато усещате и обграждате себе си с виолетовия пламък. Когато можете да визуализирате това, задръжте този фокус колкото може по-дълго. Това много ще помогне в процеса на изчистването, ако го практикувате всеки ден. Отделете време също да визуализирате Земята, обградена от красив виолетов лъч, преди да завършите упражнението си.

Във всяко нещо говорете истината си. Отмина времето да потискате светлината си, за да угодите на другите. Да, да говорите вашата истина може да обиди някои, които са свикнали да угаждат на другите, за да получат одобрението им, но сега е важно да поддържате собствената си цялост като сте напълно честни в себе си. Когато сте напълно честни вътрешно, няма място за объркване или заблуда и вие избягвате клопките да сте отклонявани от пътя си в служба на Светлината. Бъдете искрени в себе си! Човек не трябва да е груб в това действие – думите ви могат да се изговорят с любов и състрадание към ближния. Понякога истината ще излезе с гневен изблик на енергия и е важно да осъзнаете, че човекът, който говори, е под влиянието на трансформираща кундалини енергия, издигаща се от базовата чакра, и тази енергия наистина е много силна. Ето защо ние съветваме всеки един от вас да се заземява в Земята всеки ден, тъй като това ще ви помогне да сте в баланс и хармония. Ако има излишък от енергия, който ви кара да се чувствате потиснати и раздразнителни, да сте навън и да се наслаждавате на природата, докато се разхождате или сте на излет, ще ви помогне да успокоите и балансирате полето на аурата си.

Синхронизирането със Земята под краката ви ще ви донесе стабилност във всички сфери на живота ви. Когато енергийните нива във вас са много високи, изразяването на творческата ви страна чрез предприемане на действие може да ви помогне да останете синхронизирани с енергиите на мир и хармония. Отворете се за писане, поезия, рисуване, ченълинг, правене на музика, пеене и дори тананикане. Отворете каналите си на творческа енергия, в каквато и форма да са те, и скоро ще се намерите в много по-щастливо и по-радостно състояние. Когато сте в състояние на радост, творческите идеи текат в съзнанието ви като експлозия от вдъхновение, разширяване и възхитителни синхронизации. Следвайте вътрешното си напътствие и подтици и направете живота си едно чудесно откривателско приключение. Светът е вашата стрида – намерете безценната перла!

Онези, които са на духовния път от дълго време, ще започнат да усещат чувство на обновление, мир, хармония и радост. Ако можете да поддържате енергийното си поле, без да поемате енергиите на другите, това състояние на съществуване може да се поддържа без значение на това, което се случва около вас. Поддържайте отворено сърце и ум и останете фокусирани върху това, което желаете да създадете и да постигнете. Имайте търпение и вяра, че сте свързани с по-висшата вибрация, която е безопасно възможна за вас в тези времена, поддържайте любяща нагласа и се радвайте на пътуването, защото Вселената ще ви помогне да проявите мечтите си. Вместо да разчитате на това какво може да кажат другите, следвайте собствената си интуиция и чувства, тъй като това е напътствие, което идва до вас чрез собствената ви душа. Каквото и препятствие или предизвикателство да стои пред вас, знайте, че нещата ще се развият добре за вас. Започнете да приемате всичките си аспекти, такива, каквито са, и ще видите живота си трансформиран в съвършен и божествен ред.

Избягвайте да сте хващани във външни случки и житейски отклонения, открийте истинската субстанция, същността на това, което желаете, и приемете, че всичко е в състояние на божествен ред. Бъдете наясно със собствените си граници и къде свършвате, и къде започвате отново. Владейте емоциите си и позволете на другите да владеят техните, защото е важно да имате здраво чувство на самоуважение. Бъдете горди с всичките си постижения и празнувайте всяка малка победа. Правете съзнателни избори, които създават и поддържат баланса в живота ви и които също създават условия и възможности, водещи до постигането все пак на най-добрия ви живот.

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.
 
 

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони