Thursday, August 28, 2014

Бъдете истината за себе си. – канализирано от Рон Хед Архангел Михаил със и за Съветите:

light warrior
Ние ще говорим днес с вас относно една тема, която ние не сме разглеждали в това пространство по-рано. Ние много се надяваме, че много от вас ще бъдат подпомогнати от това, което ние споделяме с вас

Ние знаем, че все още има доста голям брой от тези, които считат себе си за работници на Светлината и звездни семена, които мислят за себе си като че ли са сами, отрязани, отделени от всякакъв контакт с подобни умове за разговор и общуване. Нека разгледаме тази тема по начин, който може да ви помогне да промените това възприятие и да поправите ситуацията.

Ние искаме да стане ясно, че, поне в по-голямата част от случаите, това е възприятие, и не непременно точно. И дори ако е точно, то може лесно да бъде излекувано от работниците на Светлината, защото те имат способността като Служители на Светлината, да направят това, и тъй като времето е дошло и енергийната среда съществува за всички вас, за да се запознаете един с друг.

Нека да говорим за вашето възприятие за изолация на първо място. Много е вероятно да е само възприятие. Моля ви да разберете това. Сега причините за това възприятие варират в широки граници. И все пак има прилика между тях, също така добре. Ние, по някакъв начин, съжаляваме да ви информираме, че вие защитавате себе си от това, което очаквате да бъде по-малко от приятелско приемане на вашите възгледи от тези около вас. И е възможно да имате малко опитност от това. Но ние ви питаме сега няколко въпроса.

С изключение на няколко изолирани места в светът, вие сте наясно, че няма да бъдете атакувани или убити за вашите възгледи? Вие се хващате за страхове които носите от много минали преживявания. Те са били валидни веднъж. Те не ви служат сега.

Не осъзнавате ли, че
сега при вашето количество разпространяващо се по цялата тази планета, вероятността наистина да сте изолирани където и да сте, е малка? Вие сте все още до известна степен едно малцинство, да. Но има най-вероятно и други, близки до вас, които предпазват себе си, точно както вие го правите. И те се чувстват изолирани, също.

И накрая, не мислите ли, че отказвайки да се криете по-дълго ще се привлечете помежду си, че усещането за свобода което изпитвате ще си струва всяка сума от странични погледи от страна на другите, и че силата на обединените умове и сърца няма да е огромна?

Разбира се, Вие знаете, че е истина. И Вие се нуждаехте само от напомняне. Позволете ни да ви кажем днес че сега е времето. Вие сте необходими сега. И Вие ще бъдете оценени сега. Изправете се. Изправете се на вашата земя. Бъдете истината за себе си. Може би спрете да бъдете работник на Светлината. Бъдете воин на Светлината.

Ние сме с вас. Винаги и по всички начини, ние сме с вас. Любовта ни е към вас в този ден.

Превод: Христо
Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link:http://oraclesandhealers.wordpress.com/

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони