Monday, August 18, 2014
Възлюбени,

За планетата Земя е велико време, когато тя преминава през следващата фаза на космическото си издигане и това ще се почувства от всички хора в предстоящите дни. Това е енергия, която ще се снижи като сила, така че всички нейни обитатели да могат да абсорбират по-фините енергии. Полезно е често да се вглъбявате и да сте отворени за поемането на идващите енергии с намерението да ги използвате в пълния им капацитет и също така съзнателно да възнамерявате няколко пъти дневно да се синхронизирате с най-висшите аспекти на вашето АЗ СЪМ Присъствие. Започвайте всеки ден със съзнателно синхронизиране с вашето АЗ СЪМ и чувствайте почит, благодарност и радост в сърцето си за привилегията и честта да сте част от разгръщащите се събития. Няма от какво да се страхувате – просто позволете на радостта и чувството за празнуване да живеят във вас. Любовта във всичките и аспекти се прибира у дома на планетата Земя и това ще стане очевидно във всичко, което се случва и на световната сцена, и във всяко човешко сърце.

Станете по-осъзнати спрямо старите мисловни програми, които все още може да са в действие в ума ви, и ги променете към програми, които ви дават сила и ви подкрепят. Старите начини бързо се превръщат в история с появата на новите енергийни вливания. Всеки ден, вървете по пътя си като мил, любящ и състрадателен посланик, тъй като Божественият План се разгръща. Мнозина скоро ще се пробудят и ще търсят отговори, за да изчистят паяжините от умовете си. Вие вече извървяхте този път и е нужно търпение, тъй като се стремите да си припомните колко трудно беше. Пробуждащите се няма да имат тези трудности, каквито вие, верните, имахте, защото тяхното пробуждане е в потока на космическите събития и енергиите, които преобладават, са в подкрепа на това пробуждане. Бъдете наясно, че може да има кундалини енергии, които се издигат в пробуждащите се и им изпращайте любовта си и намеренията си за баланс.

Сега ние се придвижваме в ускорено време за всички хора, когато сърцата им започват да вдигат бариерите и щитовете, които присъстваха в човешките им схеми. Това ще отвори съзнанието им за нови начини за взаимодействие и те ще видят решения на дългогодишни проблеми в много различни перспективи. Ще е като глътка свеж въздух и чувство за обновление във всичко, което се случва, когато настъпи това разбиране. Новите енергийни шаблони не подкрепят повече системите на старата парадигма и човечеството като цяло ще се чувства по-свободно и с повече сила по начин, който повече не ги ограничава и затваря в дуалността и полярното съзнание. Преобладаващите енергии се синхронизират с единството на всички и съзнанието за единство е новата парадигма, която Земята и всички на нея ще изпитат сега. Както старото продължава да се разпада на прах, новото се издига в широк спектър от потенциали и възможности.

Вие, които закотвяте Светлината на и в планетата, сте надеждата и основата на новата Земна реалност. Ние ви казваме, мечтайте мечтите си и разширявайте визиите си в новата и неизследвана територия. Още веднъж, на всички вас ви се напомня, че самата атмосфера около вас е пълна с нова информация, нови идеи, нови изобретения, нови технологии и нови решения, за да придвижи уверено всички вас напред в индивидуалните и колективните ви съдби. Отворете се да получите знанието и даровете, които идват при вас на ветровете на промяната. Всичко, което трябва да правите, е да изразявате всеки ден намерението си да сте отворени за всичко, което е ново и всичко, което е готово да дойде в проявление във вас, и ще откриете, че това е така, като използвате Божествения си дар на свободната воля по доброжелателни и хармонични начини.

Всичко, което търсите, е във вас и на всеки от вас подобава да прекарва повече време в медитация и тихо съзерцание. В такава самота идват отговорите на въпросите ви и животът като цяло ще стане по-мирен и изпълнен с грациозни синхронизации, които ви придвижват през промените в най-висшия ви и най-добър живот. Като се отдадете на най-висшите си аспекти, животът ще експлодира с удивителни и чудни чудеса, които ще се разгърнат и ще тръгнат в личния и колективния ви живот. Когато ходите по Земята като господар на мислите си, думите си, делата и намеренията си, собственият ви потенциал ще се разгърне и разцъфне в нови и удивителни реалности. Без значение на възрастта ви, вие едва сега започнахте!

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез :
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 
Thank you for including the above website link when posting this message.

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони