Tuesday, May 26, 2015

Bulgarian --Как да Усъвършенствате Своето Тяло

Светлинното тяло в нулевата точка

Сен Жермен - 22.05.2015 г.


За пореден път ви приветствам, мили мои приятели, и продължавам да разкривам пред вас Тайните на Вселената. На въпроса ви за усъвършенстването на външната обвивка /тялото/, за да не старее и да не се разболява, да бъде красиво, стройно и хармонично, ще започна отговора си по следния начин: не се опитвайте да търсите рецепти извън себе си. Те се намират вътре във вас, в така наречената „нулева точка”. Вие сте микрокосмос, всичко е във вас и вие сте във всичко. Вие повтаряте строежа и структурата на Мирозданието и Вселената. „Каквото горе, това и долу”. Намирайки тази точка вътре в себе си, своето Ново съзнание, разум, душа и дух, сами започвате, със своите усилия, със своето творческо начало да сътворявате и да усъвършенствате това, което ви е необходимо. А е необходимо в този период от време, в условията на Квантовия Преход в друга измерност също ново, тяло, което досега не е съществувало, с други светлинни и енергоинформационни параметри. Такова тяло вие никога още не сте имали във времето на съществуване на тази планета, нови енергии, ново съзнание, а също и нови характеристики, съставляващи заобикалящия ви и постоянно променящ се свят. Всичко е ново, а най-главното е, че е неповторимо и индивидуално. Вие сте творец на тялото си, то ще ви слуша и ще бъде управлявано от вас, с вашето съзнание и разум. Вие сте включили в себе си Твореца и Създателя, така че сътворявайте с Него удобно хранилище – храм за душата си и духа. Това ще бъде първият ви духовен дар за вас самите, та нали без него на тази планета не би могла да се намира душата ви. Така че постройте го с намеренията си, с мисълта си и мисъл формите, със своите, присъщи само на вас, енергоинформационни съставящи.

Вие се научихте да рисувате картини, да бъдете дизайнер на своя живот, така че защо да не нарисувате с вътрешното си виждане и мисъл желания образ на външната си обвивка, придавайки й съвършенство и хармония, красота и изящество. Нали времето се забърза двойно, така че изпълнението на намисленото от вас също ускори своите темпове. И така, как да направите тялото си съвършено и неостаряващо? Как да създадете онази Идеална Матрица, която да послужи и като скелет на бъдещата красота? Само не е нужно да мислите по старому – диети с ограничения, фитнес с часове, занимания със спорт и т.н. Всичко това остана в старите, понякога изморяващи ви енергии. В сегашно време е нужно да използвате напредналите технологии на Духовния свят, силата на своята психична енергия във Фините планове, силата на мисълта и волята. Истинската Вяра – това е ключовата дума, която ще ви помогне в съвременния свят. Това е ключът, който ви отваря вратата към Рая, към Фините светове на съзнанието, разума, душата и духа. Без Вяра в своя Божествен Космически произход този свят е недосегаем. Целият процес на сътворението на новото трябва да преминава леко, свободно и радостно, а също и с вдъхновение, въодушевление и Любов.

И така, скъпи, започваме да сътворяваме себе си и своето ново съвършено тяло. Как мислите, може ли да отслабнете, да се поправите, без да съблюдавате диета? Може, защото ако сте балансирани, то и апетитът ви ще започне да намалява, отпада необходимостта често да приемате храна. След това постепенно, премахвайки предишните навици и вкусови привързаности, започвате да се храните с прана, която ви доставя не по-малко, а много повече удовлетворение и удоволствие, отколкото получавате от органичната и даже от растителната храна. Предимствата на праничното хранене са много повече, отколкото всяко друго, затова няма и да ги изброяваме. Така че, как да намерим в себе си онази точка на баланс и да започнем да сътворяваме новото си тяло? Вие вече знаете, скъпи мои, че нашият свят е многоизмерен и има множество различни нива и полунива. Многоизмерно е и вашето вътрешно Аз, вместявайки в себе си много различни светове на различни форми и не форми на съществуването на вашия разум и съзнание. Така че как да се научите да използвате Многоизмерното си Аз с множество портали – входове и изходи между световете? Какво може да се почерпи оттам в момента тук и сега на този свят? Как да съвместите тези измерения и да използвате всички потенциали и възможности за сътворението на своето ново тяло? Нали вие ставате носители на Свръхнови звукови честоти и Светлина.

А този въпрос се решава много просто и много сложно едновременно, тъй като изисква определени Знания в областта на духовните съставляващи на всички наши тела. А най-главното – това е Доверието в този Нов процес на сътворението. Нали всички фини тела са неразривно свързани с физическото проявление на тялото и, може да се каже, че се явяват негово продължение и управител. Така че, къде да намерите тази „нулева точка”, къде е разположена тя, а може би и това няма пространствено – времево значение, а съществува навсякъде? И това навсякъде – това вече не е материя, а по-скоро светът на Духа? Ще се съгласите ли с мен, скъпи мои приятели, че тази точка не се намира в различните вълнови потоци, а е по-скоро в неутрална зона? Където съзнанието на човека е уравновесено, хармонизирано, възприемането на света става без разделение на дуално двойнствено виждане на всички процеси и събития, ставащи в него? Неутралността е навсякъде и във всичко, без осъждане, критика, а само работа вътре в себе си и над себе си. Това е, с което е необходимо да се занимавате в настоящото време. А по-нататък ще се решават задачи според постъпленията, промените и усъвършенстванията на външния свят, в по-тесен вид свързани с вас.

С това завършвам уводната част на нашата лекция и ще продължа разкриването по тази тема след осмислянето на тази информация и възможното озарение на всеки от вас.

Ваш Сен-Жермен

Приела: Татяна Мироненко

Превод: Селена | Самосъзнание.com





Прочети още:


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони