Friday, May 29, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа 29 май 2015г.





СаЛуСа 29 май 2015г


Старата система продължава да се разпада, тъй като тя повече не обслужва нуждата ви да  разширите нивата на съзнанието си. Също така тези, които обслужват интересите ви, работят основно със старите енергии и докато тези енергии ги има напредването в Светлината ще е много бавно. Въпреки това Служителите на Светлината имат глас и тези, които търсят просветление, ще са привлечени към онези хора, които могат да ги напътстват по подходящия път. Вашата интуиция ще изиграе основна роля в насочването ви в посоката, която най-добре отговаря на нуждите ви, а понякога има включена карма, която може да изисква вие да изпитате напредък по определен начин. Още веднъж бъдете сигурни, че нищо свързано с вашата еволюция не се случва случайно и всички опити имат своята стойност. Понякога причините може да не стават веднага очевидни, но често в ретроспективен план може да започнете да виждате научените уроци. В тези крайни времена някои уроци бяха трудни, но вие ще сте посъветвани да вземете под внимание посланието, което са ви дали. Въпреки това не се тревожете за степента на напредък, защото както е планирано, вие поемате опитите си с намерението да учите от тях и така ще еволюирате. Всъщност, нямаше да сте достигнали толкова далеч, ако не трябваше да извървите пътя на просветлението си.



Тази епоха ще се докаже като много успешна в насочването ви обратно към по-висшите нива на съзнание и наистина това беше винаги планът за онези, които започнаха да се пробуждат  за истинската си същност. Имайте предвид, че вие с нетърпение отидохте като доброволци, за да изпитате „недостиг”, за да проверите способността си да преодолявате такава ситуация. Знаеше се , че вие винаги сте можели да го правите , а сега със сигурност знаем колко добре преодоляхте препятствията по пътя си към просветлението. И въпреки това все още имате известно време докато достигнете ниво на пълно съзнание. Тези от вас, които се пробудиха , бързо осъзнават недостатъците и подвежданията , които ви поддържаха в състояние на обърканост, но вашите Водачи работят непрекъснато с вас, за да гарантират, че вие сте просветени. Най-важните аспекти от опитите ви са тези, които акцентират на истината за еволюцията ви и ви дават по-ясна картина на истинското ви наследство. Вие сте Богове в развитие  и бъдещето ви не е свързано изобщо със Земята, такава, каквато я познавате сега, а е в по-висшите реалности на Светлината.



Вие научавате от много източници, че сте на път да навлезете в период на интензивни промени и това вече започва да се случва. Ако сега живеете в място, където трябва да се случат основни промени, бъдете сигурни, че са приготвени провизии, които да гарантират безопасността ви. Разбира се, ще има и загуба на живот, но за душите, които участват в това, то ще е желано облекчение от настоящите им опити. Помнете, че нищо не става случайно и всички важни събития са планирани с внимание спрямо плановете за живот на участващите в тях души. Също така осъзнайте, че докато сте на Земята, вашата осъзнатост е ограничена от ниските вибрации, в които живеете, но с повишаването на Светлината, която достига Земята, вие се пробуждате. Опитайте се да живеете с пълно съзнание, че сте всъщност неразрушими и без значение какво ви се случва сега, напълно ще се възстановите, когато напуснете Земята. Гледайте на опитите си като на роля и се опитайте да разберете уроците, на които тези роли ви учат.



Тази година е година на промяна и в много близко бъдеще ще се просветите за истината за вашето същество. Вие не сте тялото си, а сте красиво Същество от Светлина и когато изоставите физическото си тяло, ще сте свободни от ограниченията, които изпитвате сега. В по-висшите реалности  постигате отново съвършенство в тяло, вибриращо с по-висши вибрации, което ще ви представя такива, каквито бяхте като по-млади души. Няма място за нищо по-малко, така  че опитите и сътресенията, които сега изпитвате, повече няма да ви притесняват. Вие се придвижвате и съществувате в по-висшите вибрации, които отговарят на силата на мисълта.



Бързо ще се адаптирате към тях и ще се радвате на свободата, която те ви дават. Когато „пристигнете” след смъртта на физическото тяло, силата на мисълта ви позволява да „възстановите” тялото си в перфектното му състояние и като младо Същество. Наистина, ако имате за цел да се покажете така, както ви помнят хората, можете да „помислите” как бихте искали да изглеждате. Така че ако някой ви помни само като стар човек, можете да се представите по съответния начин.



Сега плановете за близкото бъдеще са доста напреднали,въпреки че бяха задържани от намесата на тъмните сили. Те се опитват при всяка възможност да забавят неизбежното, но без истински успех, тъй като ние сме наясно за опитите им да направят това. След като веднъж , както казвате,”топката се търкулне”, няма спиране и много промени ще се случат много бързо. Когато всичко е наред , вие и Земята ще сте готови да получите първите официални посещения от нас и ще е време за празнуване. Бъдете сигурни, че от наша гледна точка всичко е готово за нашето пристигане и нищо няма да попречи на това. Така че ви казваме за чудесното бъдеще за човечеството , за да усилим очакванията ви. Разбира се ние ви молим за търпение, защото няма да се прояви нищо, докато не дойде точният момент, но обещанията ни ще се спазят.



Има много, много души , конто се страхуват от бъдещето, като виждат , че се разпада познатото им обкръжение. Когато имате възможност да опитате да прокарате идеята, че всичко е за по-добро и че старото трябва да се изчисти, за да се позволи новото да бъде проявено. По-ранните епохи в крайните времена претърпяха основни промени, за да се позволи напълно ново начало и дори в скорошната ви история все още са останали доказателства за това. Винаги помнете, че сте победители и взехте изпита и не се налага да правите това отново. Вие всички сте по-велики благодарение на това, въпреки че сега може да не го осъзнавате. Когато знаете, че всички сте Братя и Сестри независимо от цвета на кожата или вярванията и когато разберете Единството на всички души, вие сте на пътя на пълното разбиране. Отнасяйте се с всички така, както бихте се отнесли със себе си и ще им помогнете да  осъзнаят неизменната връзка, която съществува между  всички вас.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да дам повече информация във време, в което токова много от вас са готови за истината. Има още много за разкриване, но всичко ще дойде в подходящия момент и ние със сигурност не искаме да ви претоварваме с твърде много информация наведнъж. Знаем, че като получите малко от истината, ви провокираме да мислите за други възможности и като правите това, вашите Водачи ще ви впечатлят още повече. Определено много души още не са готови за истината и тя няма да им бъде натрапена. Някои все още са в хватката на версия на истината, която до голяма степен е дадена от религиозните учения, но докато те грешат, учителите им сами ще се пробудят и ще променят подхода им. Вярвайте и никога не се страхувайте от бъдещето. Знайте, че с вас по пътя ви върви много любов.


Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси


 SaLuSa Languages


Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони