Saturday, May 16, 2015

СаЛуСа – 15 май 2015г.








Пътят напред става ясен за много хора, но има толкова много объркващи ситуации, че никога не сте сигурни дали вървите по правилния път. Най-добре е да се попитате какво лично вие очаквате и да се доверите на интуицията си относно това дали се  отправяте в правилната посока. По-добре е да имате цел в живота, а не да съществувате безцелно, но все пак всички ситуации ще са насочени към нуждата ви да научавате определени уроци, които да ви помогнат да еволюирате. Имайте предвид, че нищо в живота ви не се случва случайно, въпреки че сякаш няма незабавни и очевидни доказателства за това. Вие, Скъпи души, сте отговорни за пътя, по който поема животът ви, защото сте надарени със свободна воля. Обаче имате жизнен план, с който сте се съгласили преди да се въплътите, и това трябва да се има предвид.



Всичко ще се разкрие, когато се върнете в по-висшите измерения, и ще дойде време за самооценка, когато само истината ще бъде записана. Бъдете сигурни, че по целия път имате подкрепата на много души, които искат най-добрия резултат за вас. Обаче хората, такива , каквито са, могат да изгубят целта си от поглед, когато са въвлечени в земните емоции. Нещо, което учите през цялото време, е самоконтрол, защото без него вие буквално сте изгубена душа. Вие оставяте зад гърба си Епоха, която бе една от най-кървавите, които можете да си представите, през която едни и същи грешки се повтаряха многократно. Егото ви поведе по пътя на разрушението , но за щастие има достатъчно хора, които се обърнаха към Светлината и осъзнаха, че решенията, основани на любов, са единственият изход от затрудненията ви. Истината е , че вие в крайна сметка ще видите безсмислието на войната и ще осъзнаете , че сега е време да насърчавате мира и добрата воля.



Защо да не изграждате просперитет, вместо да унищожавате живот и имущество, причинявайки тъга и затруднения. Какво печелите, като изключим контрол над Земята и богатствата? Много кралства идваха и си отиваха, въпреки че достигнаха върхове, но урокът е ясен – нищо не е вечно сред по-ниските вибрации. Колко време ще е нужно Човек да осъзнае, че всички сте Братя и Сестри , които вървят по един и същ път. Следователно няма ли да е добре да си помагате взаимно, за да успеете. Склонни сте да съдите някого заради богатството му  и позицията му в обществото, но все пак от живот в живот ролите може да се променят в зависимост от необходимия опит. Човек създаде собствените си опити, но сега времето свършва и започна Новата Епоха. Сега от всяка душа зависи да реши накъде ще отиде с живота си и дали е готова да предприеме гигантски скок напред. По-висшите измерения сияят, но не може просто да се преместите в тях, без да сте издигнали вибрациите си.



Докато сте заети с удовлетворяването на собствените си нужди, ние планираме да посрещнем онези от вас, които вече решиха да направят необходимото, за да се издигнат. Разбирате, че като се придържате стриктно към пътя си, вие напредвате и сте в състояние да не обръщате внимание на това, което се случва около вас. Има много неща, които ви разсейват, но те са останки от  Епоха, която скоро ще свърши и ще ги изоставите. Имате чудеса за откриване, които ще ви ускорят в по-висшите измерения и всички проблеми и въпроси, с които се сблъсквахте в миналото, ще си отидат. За тях няма място, защото вибрациите се издигат, и ще знаете, че наистина сте се издигнали.Наградата за посвещението ви на Светлината и ясното ви намерение да изоставите всичко по-малко от Светлина ще бъде заслужена. Всичко за установяването на мястото ви в бъдещето се дължи на вас, чрез издигането ви в по-висшите вибрации. Навсякъде около вас има знаци за това колко дълбоко засегнаха промените вашата Земя. Сушата и океаните са в процес на промяна и всичко това е част от възстановяването на Земята. Човекът сериозно ги замърси и всъщност Земята би умряла, ако не беше почистването, което редовно извършвахме. Наистина ние на позволихме нещата да излязат извън контрол, защото щетите лесно можеха да станат непоправими. Скъпи души, вашите опити не бяха пропилени и се научиха ценни уроци. Обаче, докато тъмните сили са на Земята, има постоянна заплаха за околната среда, която наблюдаваме. Бъдете сигурни, че няма да им позволим да унищожат или застрашат Земята. Тази Епоха ще донесе успех за Човека в стремежа му към истината за съществуването му и към чудесното бъдеще, което предстои.



Последните 100 години бяха инструмент за пробуждане на много души, които бяха толкова погълнати от ниските вибрации, че изгубиха връзката си с истинската си същност. Някои все още живеят в нереалния свят, който си създадохте,но с продължаващото повишаване на вибрациите те постепенно ще разберат истината. Около тях винаги има еволюирали души, които чакат сигнали, че те се пробуждат, за да могат да ги водят в Светлината. Краят на цикъл като вашия сега често е много труден, тъй като натрупаната от дълго време карма се изчиства. Това засяга не само отделни хора,но и Нации, които налагаха собствените си вярвания вместо истината. Има само една истина и тя може да се изрази като „Любов” и с еволюцията ви тя става все по-очевидна. Времената на разделение свършиха и в бъдеще Човекът ще осъзнае, че Всички сте Едно и няма място за самовъзвеличаване.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги се радвам да ви помогна да се насладите на опитите си. Когато разберете, че няма такова нещо като смърт на душата, това отнема страха от умирането и ви позволява да се справите с опитите си. Също така вие осъзнавате, че имате много животи, в които да задоволите нуждите си от предизвикателства, което ще ви позволи да еволюирате и както често изтъквахме, вие винаги имате на разположение Водачи и други невидими помощници. Вярвайте в намерението си да извървите пътя си и да се приближите да Светлината и знайте, че накрая ще стигнете там. Няма ограничения от времето, защото в реалността време няма, както знаете. Винаги ви изпращам Любовта си.



Благодаря ти , СаЛуСа

Майк Куинси


 

 SaLuSa Languages



Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони