Friday, May 8, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа: 8 май 2015г.






СаЛуСа: 8 май 2015г. 





Радваме се, че хората започват да приемат, че промените наистина започват да се случват. Разбира се, нужно е търпение, защото първото събитие няма да се случи, докато не дойде подходящият момент и  само след като е стабилно подсигурено и тези, които участват в това, са напълно подготвени. Нужно беше време, за да се достигне този момент, защото съгласуването изисква съвместната работа на много държави. Всичко върви добре и когато ви казваме, че промените ще станат скоро, това показва колко много се е развил планът. Естествено, изчистването все още ще се случва, но след като бъдат изчистени основните проблеми,то бързо ще премине на заден план. Други промени, които ще последват, също са в развитие и след като започне всичко, ще има серия промени, които ще посрещнете. След като разберете за всичко, което ви очаква, чувстваме, че ще се съгласите, че чакането си е струвало. Бъдете сигурни, че нищо няма да възпрепятства бъдещето да се случи, както вече ви казахме.


Един сигурен знак за промените е начинът , по който все още изпитвате ускорението на времето. Когато се огледате, очевидно е, че Майката Природа също е в движение. Вероятно най-забележимите промени са топенето на ледените шапки, тъй като температурата на морето се повишава, и постепенните промени в сезоните ви, които не са тяка ясно разграничими, както бяха преди. Всички такива промени ви водят към нов и чудесен период, който наистина ще установи Новата епоха. Някои от вас не могат да си представят как промените могат да се донесат за кратко време, но помнете, че имаме предимството на технологии, за които дори нямате представа все още. Всички промени бързо ще се материализират и ще поставят основите на всичко необходимо, за да изпълним обещанията си.



Междувременно присъствието ви на Земята ще помогне за внасяне на повече мир, защото Светлината ви е по-мощна отколкото си представяте. Наистина много от вас, които се събудиха, обслужват договора си за живот  да донесат Светлината. Вие сте пионерите на Новата епоха и се пробудихте за задачите си, за да установите Светлината на Земята. Ние сме горди да сме част от това и винаги наблюдаваме напредъка ви, за да гарантираме, че можете да работите без намеса. Вие се подготвихте за този момент в продължение на много животи и ние имаме пълна увереност в способностите ви и в посвещението на задачите ви. Сега има правителства, които се налага да бъдат сменени. Очевидно Новата епоха няма наистина да започне, докато точните хора , които ви представляват, не заемат местата си. Планът за довеждането на тези промени вече е налице и като много други планове чака удобна възможност , за да започне. Така че въпреки че вие още не знаете детайлите, ние сме готови да предприемем действия, когато получим нареждане да продължим.



Съветваме ви да бъдете внимателни, защото тъмните ви сили от известно време имат космически кораби, които лесно могат да бъдат сметнати за извънземни, така че не бързайте да ни обвинявате, ако те се опитат да инсценират фалшиви атаки срещу вас. Това е една от техните последни възможности  да се опитат да причинят тежки повреди и забавяне на неизбежното. Бъдете сигурни, че ние следим отблизо такава ситуация и продължаваме да ограничаваме доколкото е възможно дейностите им. Крайните времена ще се отпразнуват като победа за Светлината и още веднъж подчертаваме, че нищо няма да промени резултата. Както бихте казали, тъмните сили имаха своя шанс , но никога не им бе позволено да направят нещо, което би унищожило Земята. Те отидоха достатъчно далеч и сега са ограничени по отношение на това докъде могат да отидат. Часът им ще настъпи, когато ще бъдат експулсирани от Земята, за да продължат дейностите си някъде другаде. През цялото време имаше план, който следваше еволюцията на хората и сега той достигна финален етап.



Сегашният ви свят бе създаден от Човека и имахте свобода на  избор да го направите. Тъй като имахте желания или мисъл за създаване на нещата за еволюцията ви,  бяхте вдъхновени от онези, които преминаха по този път преди вас. Така че в крайна сметка ваше бе решението да направите т финалния  избор. Имате някои доказателства за минали цивилизации и знаете, че сте имали много въплъщения в различните периоди от време. Всеки цикъл ви позволи да подложите идеите си на проверката на времето, но досега такива периоди приключваха със срив на цивилизациите ви. Този път обаче вие се издигнахте над по-ниските вибрации и заслужихте мястото си в по-висшите вибрации.



Можем да ви уверим, че на хората са представени всички възможности да се позволи напредък, но често те се проваляха в постигането на потенциала си. В настоящия ви цикъл материалният ви напредък бе задържан, но духовният ви напредък отскочи напред. Онези от вас, които успяха , ще бъдат похвалени, защото това не е просто резултат от настоящия ви живот, а продължително изкачване на духовното осъзнаване в продължение на много животи. Силата ви е в здравата вяра в истината, която открихте в себе си, въпреки многото неща, които ви разсейваха и можеха да ви отклонят. Ето защо вие стоите достойно и все пак скромно в истината си и сте сияен фар Светлина сред мрака, който съществува на Земята. Вашето присъствие гарантира , че цикълът приключи с висока нота и че всички от Светлина ще имат полза от това.



Продължавайте да гледате напред и оставете миналото, защото с времето то повече няма да има значение за духовните ви нужди, след като вече ви е служило добре. Опитът изгради силата ви и способността ви да преодолявате всички препятствия, които може да срещнете. Вие сте далеч по-велики, отколкото си представяте и ще осъзнаете пълния си потенциал. Това ще стане по-скоро отколкото вероятно си представяте и отсега нататък ще радвате на опитите си в положителните вибрации.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги ние ще сме близо, за да ви помогнем по пътя, но ще дойде време, когато ще сте Галактически Същества като нас. Това е съдбата ви и ще се върнете по-велики отколкото бяхте, когато заминахте. Нека пътуванията ви да бъдат пълноценни и радостни , когато напълно се събудите за Светлината.



Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

  

 SaLuSa Languages





No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони