Sunday, May 3, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа – 1 май 2015г.





СаЛуСа – 1 май 2015г. 

Ние с интерес следим напредъка ви, когато все повече доближавате първите положителни знаци, които ще покажат, че Новата епоха е започнала. Досега би трябвало да имате представа какво да очаквате и няма да сте разочаровани. Повечето от вас имахте много животи в този цикъл и като мъж, и като жена и да се надяваме, че ще намерите баланса между двете.Ще дойде време, когато няма да сте загрижени за пола си, както сте сега. Във вашето измерение това дали сте мъж или жена определя какво е мястото ви в обществото, а ролите ви са ясно определени. Когато се извисите, разликите между вас до голяма степен ще изчезнат, но мъжките и женските енергии ще останат.



Междувременно трябва да поддържате отворен ум, защото с времето ще сте наясно с многото иновации и ще сте в състояние да разпознавате това, което повече няма да ви служи. Вие ще станете Същества от много по-висока вибрация с по-високо ниво на съзнание, което ще ви отведе в нови реалности на красота и на пълно щастие. Тъмните дни, които все още изпитвате, постепенно ще изчезнат и ви очаква радостно време за празнуване. Ние можем да погледнем в бъдещето и със сигурност да ви кажем, че дългоочакваните промени са много по-близо, отколкото може да си представите. Много от вашите по-млади хора са тук, за да играят ключови роли, когато се случват промените. Те често са от по-висша вибрация и дойдоха доброволно, за да са част от въвеждането ви в Новата епоха. Някои от вас, които са от по-старите поколения, помогнаха да се подготви пътя и ние ви дължим много благодарности заради всеотдайността ви към задачите ви, когато имаше моменти, когато ви липсваше подкрепа. С времето много много души ще бъдат призовани да допринесат със знанието си и ще се случи голямо разширение.



Очите на Вселената гледат към вас, защото това, което ще стане,  е събитие с голяма значимост. След няколко цикъла , които завършиха с катастрофи, вие ще станете свидетели на  успешно завършване на този период от вашата еволюция. Така че  може да очаквате всичко с нетърпение в скоро време. Затова позволете на тъмните енергии да отиграят играта според нуждата си и когато го направят, ще сеизчисти за добро много остатъчна карма. Следващата стъпка ще е придвижването на всички вас в Светлината и помощ, за да се установи напълно  Новата епоха. Такива събития ще се случат навсякъде по Земята, тъй като всички държави ще се обединят в мир и добра воля. В крайна сметка няма да има начин за по-ниските вибрации да останат или да се завърнат, а по-висшите ще станат още по-силни.



Думите не могат истински да изразят какво велико бъдеще ви очаква и това бъдеще въобще не е далече. Онези от вас, които са с отворен ум, без съмнение ще усетят какво предстои, а интуицията ви ще ви помогне да разберете. Бяхте много търпеливи и това ще ви се отблагодари  и ще сте повече от компенсирани  за направените усилия. След много животи в дуалността вие ще изпитате много промени, които ще ви отведат в по-пълноценен живот. Живот без постоянната намеса на тъмните сили, които създадоха за вас нереален живот. Те поддържаха статуквото, което ви държеше в постоянно състояние на недостиг, докато същевременно им позволяваше да харчат астрономически суми по собствените им тайни проекти. Тази ситуация бързо се променя и властта им над вас намалява. Наистина, те са вничателно наблюдавани и са ограничени по отношение да това докъде могат да стигнат.



Сега е време да разберете, че не сте обвързани с никоя друга душа, освен с душата си партньор и въпреки че имате лични връзки на Земята, те престават да са обвързващи, след като сте се извисили. Много връзки са с цел изчистване на карма чрез осигуряване на необходимия опит за това , но естествено някои връзки са „Божествени”. В по-висшите реалности вие сте свободни от връзки, освен ако, разбира се, вие не пожелаете това. Истината за вашето същество е толкова по-различна отколкото сте ръководени да вярвате. Обаче с издигането на вибрациите и вашето ниво на съзнание ще се издигне и ще можете да придобиете цялото знание.



Сега вашите по-ниски вибрации ви пречат да възприемете истината за Човечеството, но бързо ще се научите с разширяването на  съзнанието си. Това е научаване отново на онова , което вече знаехте, преди да се спуснете в по-ниските нива. Затова ще е лесно и ще имате други по-просветени души, които ще ви помагат. Бъдете сигурни, че има много цивилизации, които са заинтересовани да ви помогнат, те са вече в по-висшите измерения. Така че няма да ви липсва помощ за правилната посока . Вселената ще ви чака да се издигнете и ще ви приветства  като Галактически Същества.



Гледайте напред и знайте, че ние подържаме духа ви заради желанието ви да преминете през този период, дори ако не сте напълно върнати към пълно съзнание. Пътуването ви беше дълго  и пълно с предизвикателства, над които успешно се издигнахте и които преодоляхте. Всички тези опити ще ви дадат голяма сила и способност да се справяте с всякакви задачи. Въпреки това, бъдещето постепенно се очертава и ще е най-приемливо за вас след всичките препятствия, които преодоляхте. Идентифицирайте се със сърдечните си енергии и живейте живота си  като човек, който е способен да сподели безусловно любовта си.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и винаги се радвам да споделям мислите си с вас. Знам, че толкова много от вас търсят истината да себе си и чувстват призива да се раздават за другите. Чувството за Единство идва силно и вие без съмнение знаете, че всички сте Едно. С такова осъзнаване действията на човек срещу сестрите и братята му причиняват много болка , но маже да успокоите вълните на гнева, които причиняват смут. Изпращайте любовта си по всяко време и въпреки че не осъзнавате колко мощно може да е това, то може да  направи чудеса. Аз продължавам да изпращам любовта и силата си за преодоляване на всички предизвикателства от всички вас. Ние никога не сме далече от вас и отново ви казваме, че винаги може да ни викате и ние ще се отзовем по най-добрия начин за всички.



Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси


 SaLuSa Languages


Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони