Sunday, May 10, 2015

Bulgarian -- Седмично послание на Хиларион 10 – 17 май 2015г.



Възлюбени,



Навсякъде около вас има знаци за промените, които  се случват на вашата планета. Тези промени са различни и обхващат много аспекти на живота. Промените на Земята се отразяват върху промените в хората, тъй като те се стремят да разберат това, което се случва и да се справят с него. Всяка трагедия, която се случва, изважда най-доброто от хората, защото те се стремят да дадат най-доброто от себе си, за да помогнат. Във всички сърца се задават много въпроси, защото сякаш светът, който познават, се срутва и разпада. Човечеството изпитва последиците от отърсването на планетата от оковите на миналото, тъй като тя се придвижва към заслуженото си място във Вселената. Тези промени са се случвали много пъти в продължение на хилядолетията, но сега човечеството има възможност да се издигне и да излезе с победа.



За всеки човек е време да се вглъби и да се стреми да опознае себе си, божествената си същност. Време е да се придобие и поддържа равновесие във вътрешния и външния живот, да се направи избор и да се реши кой път ще следва човекът. С разпадането на миналото изплуват нови начала в славния си потенциал и възможности. Много от вас сега стоят стабилно на пътя на съдбата си, правейки това, което ви носи най-велика радост и щастие. Други са в разгара на промени, които са сякаш твърде много, за да се понесат. Те се учат да са силни, решителни и упорити. Това са много важни душевни качества. Като гледате ближните си как преминават през личните си предизвикателства, изпратете любовта и целебните си енергии на всички около вас, защото именно това иска най-много всеки човек - да обича и да бъде обичан, защото точно любовта е най-мощната сила във вселената и може да бъде целебен балсам, когато имат нужда от нея.



Грижете се един за друг с най-голяма любов, зачитане и уважение, защото също така е и време да се придвижите отвъд себе си в полето на единството, време да се присъедините към разширението и еволюцията в по-висше съзнание и разбиране. Призовавайте често духовните си водачи и ангелите, когато имате нужда от помощ и надежда и помнете, че никога не сте сами, че винаги сте обкръжени от любов, защото любовта е всичко около вас. Добре е да сядате за няколко минути всеки ден, за да почувствате и изпитате тази любов в сърцето си, ума си и в душата си. Свържете се с това, което ви подхранва и ежедневно ви вдъхновява по какъвто и начин това да работи най-добре за вас. Бъдете в мир и стойте спокойни, когато се случват вътрешните и външните промени.



Вие сте тук, за да станете майстори на дуалността като прегърнете всичките аспекти на вашето същество. Когато освободите съпротивлението си и отричането си от скритите си аспекти , осъзнавате, че всичко, което се случва, е добро, независимо дали се възприема като добро или лошо, правилно или грешно , всичко това е дадено на вас в любов, за да се усъвършенствате като майстори на тази реалност, да възстановите божественото си право като деца на божественото. Вие избрахте тези опити, за да придобиете повече разбиране на нюансите и сложността на пътуването обратно към източника, с вас като победител.



Винаги помнете това и вървете напред, когато трябва, и си почивайте и се подхранвайте, когато го изисква физическото ви тяло. Когато се синхронизирате с по-великите ритми на живота си, всичко ще е наред.



До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион



Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace


Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included. 




Thank you for including the above website link when posting this message.







Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони