Friday, December 5, 2014

Е-моция = Енергия в Движение

Любовта е основното качеството на Живата Сила

Вселената не разпознава отрицателно и положително. Тя разпознава само енергия. Енергия във всякаква форма създава промяна в тази Вселена. Всички трансформации по пътя към Просветлението се възползват от емоционална енергия. Докато има Жива Сила ще има енергия движеща се през нас, за да ни помогне в развитието и откритието на по-добри начини за правене на нещата. Енергията във всякаква форма ни води към нашето Просветление.

Нашият ум е компютър, който създава приоритети и прави планове да ги изпълни. Когато нашите планове са съмнителни, енергията ни се изкривява от емоциите ни. Нашите планове искат да се движат по права линия, но нашето съзнание живее в "гората на пречките", създадени от миналата ни карма. Често забравяме, че част от извършването на нашият план е преодоляването на пречките или кармата, които стоят на пътя ни. Емоциите са мощни инструменти, които ни дават мотивация да продължим напред и да намерим най-добрия път през гората. Няма такова нещо като права линия в Природата! Дори реката прави завои и обрати докато проправя своя път надолу от планината към океана. Всяка река в крайна сметка ще намери своя път към океана. Реката няма ум, който да и крещи и да я съветва да спре! Реката протича дори когато пътят и е блокиран от огромна скала. Тя просто обикаля скалата и дълбае нов път към океана.

Нашият ум мисли, че емоциите се опитват да блокират постигането на нашите цели. Но в действителност, емоции никога не казват: "Спри!" Нашият ум ни казва да спрем, но емоциите ни са чиста енергия, която ни казва да продължим. Емоциите ни дават енергията, която ни трябва, за да намерим пътя си около препятствието и да си проправим нов път. Никога не се отказвайте! Продължавайте! Ние не трябва да изсечем дърветата, за да се измъкнем от гората! Намерете своя път около дърветата и открийте един по-добър път за достигане на целта си. Нека емоциите ви бъдат ваши приятели.

Ако чувствате гняв, изчакайте докато видите по-добър начин за процедиране. Използвайте гнева си като мотивация за намиране на по-добър път.

Ако чувствате тъга и болка, потърсете това, което може да ви направи щастливи. Има един по-щастлив път за поемане от този, на който сте.

Ако чувствате страх, преодолейте страха си като погледнете по-внимателно в нещото, от което се страхувате, докато не получите ново разбиране за това как да процедирате.

Ако изпитвате вина, погледнете в сърцето си и преразгледайте своите мотиви. Вината възниква, защото знаем, че нещо не е наред. Може би сте мотивирани от твърде много его и искате да си проправите път през гората без оглед на другите живи същества. Отпуснете се и трансформирайте вината си в Любов и Състрадание. Само тогава съществата от гората идват да ви спасят и да ви помогнат да намерите по-ясен път към целта си.

Всички планове произхождат от Любовта. Любовта е основното качеството на Живата Сила. Когато енергията ни е мотивирана от Любов, всичко в тази Вселена се усмихва и ни помага да намерим пътя.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони