Friday, December 5, 2014

Пътешествието на Шамана







Ние всички се превръщаме в шамани. Шаманът слива съзнанието си с други измерения и в крайна сметка се превръща в едно със съзнанието на Вселената. Тъй като божествената женственост влиза в нашия свят и се слива с нашето съзнание, нова енергия се издига в нас, която трябва да се научим да разбираме. Това е силата на шамана.

Магическата сила на шамана идва от способността му да движи енергия дълбоко в собственото си съзнание. Шамана влиза вътре във всички форми, разтапяйки се в чиста енергия и разстапяйки всички мисли в дълбоки чувства за това как енергията на Вселената се движи през всички живи същества.

Силата на шамана не е лесно разбираема. Тя не е с памет, съдържаща подробности. Нашият ум не може да разбере какво се случва. Ние можем единствено да чувстваме енергията и да се слеем с нея. Разбирателството ще дойде по естествен път, тъй като ние позволяваме на тази енергия да се движи през нас.

Първият път, в който това се случи, ние ще чувстваме силни емоции, които се движат през нас, тъй като кармата от миналото се изчиства, така че нашите древни подаръци да могат да бъдат разкрити. Това е пряк опит за това как Живата Сила се движи, за да създаде всичко в тази вселена. Това ще разтърси тялото ни и ще създаде смущаващи емоции, докато всичката карма не е изчистена и енергията не стане чиста.

Докато си възвръщаме паметта ни от Лемурия, тя няма да дойде при нас под форма или идея. Нашето съзнание просто ще се събуди знаещо как вселената се движи през нас. Вселената ще ни покаже как да чувстваме тази енергия и да я канализираме чрез нашето сърце. Някои ще почувстват енергията като лечебна сила. Други ще чувстват енергията като духовно ръководство и медитация. Трети ще овладеят енергията за материализиране на подаръци, които ще променят посоката на целия живот на Земята.

Ние можем да ускорим този природен феномен с помощта на кристални топки и медитация. Процесът медитация е идеален начин да сте в хармония с тази енергия, без всички отрицателни емоции да пречат на нашия опит. Препоръчвам на всички вас да научите повече за тази енергия. Не забравяйте, че дори и емоциите са израз на Божествената Светлина и Божествената Любов.

Източник

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони