Sunday, December 7, 2014

Вече може да броите дните до края на пребиваването си в материалния свят


05.12.14.
Приветствам ви деца мои - Единен Отец ваш, Творец  на Мирозданието, Абсолют на Абсолютите. Давам ви, деца мои, още един подарък – Деветия Вал, който ви предстои и който изведнъж ще промени съзнанието на много от вас, и вие, които сега не искате вашата реалност да се промени, в един миг ще си промените мнението и ще се влеете в състава на делегатите на Възнесението. Аз ви изпращам помощта си в много различни варианти, но не ви натрапвам Волята си. Вие и само вие правите своя избор за себе си – къде да останете в Новия Свят след завръщането ви  Вкъщи. Не е проблем да влезете в него – в един миг вие всички ще се окажете там, деца мои земляни. А, знаете ли къде ще ви посрещнат вашите тънки тела, очакващи ви там от април 2009-та година? В Новият Свят, в момента на вашето Възнесение в него, Деветия Вал ще ви достави именно там, където вашето съзнание и вашите земни дела ще ви позволят да останете, а тънкото ви тяло ще ви посрещне там. То вече нееднократно е променяло местоположението си в Новия Свят, но не е негова вината за това, а е виновно вашето съзнание и вашите дела. Вие се променяте и с всяка ваша промяна то отива на ново място.
Много от вас, деца мои земляни, още не сте ми дали съгласието си за Преселването ви в Новия Свят, но сега аз имам право да променя света ви без вашето съгласие. В новия сценарий на Възнасянето ви вкъщи - при Мен, според изтичането на нашия с вас общ договор, вие сами ме помолихте да ви прибера Вкъщи, без да искам вашето съгласие и крайния срок за това приближава.
Никой и нищо вече не може да попречи на връщането ви Вкъщи при Мен, но Аз искам да ви предупредя, деца мои. Новият Свят непременно ще приеме всички вас, но къде ще останете в него зависи само от вас. Променяйте сега и мислите, и делата си, докато имате още малко време, за да могат вашите тънки тела да ви посрещнат в Новия Свят там, където е вашия първоначален Дом – Моят Седми Дом, за да дойдете в него по най-краткия път.
Наясно ли сте деца мои, че Аз и сега ви изпращам на Земята Деветия Вал в много варианти и че всички събития, които сега се случват на вашата планета не ви ги създавам Аз с Деветия Вал, а че той само помага на вашата Земя да се очисти от мръсотията, която вие сте събрали на нея. И именно вие, деца мои, които сте съпричастни към тези събития ще пострадате. Сега Аз ви изпращам Деветият Вал за да пречисти вас и вашата Майка Земя, а след това, всички от вас, моите деца, които останете на нея след него, той ще ви пренесе в Новата Реалност. И така, вашият материален свят отива към своя край – вече можете да броите дните, до изтичането на срока за пребиваването си в него.
На вас и само на вас, деца мои земляни, Аз ви доверявам вашата Земя сега, както и тогава, когато се отправяхте на нея в материалния свят. Вашата първостепенна задача сега е – да възстановите себе си и Земята в изначалното й състояние, но с това ще се заемете вече в Новия Свят. Не е ново за вас, деца мои и това, което ви очаква в Новия Свят. Нашата обща идея вие непременно ще реализирате – ще построите Рая на вашата планета, нещо, което не можахте да направите в материалния свят. Ще започнете нов живот, както във вашия предишния – в мир, любов и съгласие, и за материалния свят никога повече няма да си спомните.
Светът вече е Нов и всички ние в нашия общ дом очакваме срещата с вас, деца мои земляни, с радост. А аз, Единният Отец ваш – Твореца на Мирозданието, Абсолюта на Абсолютите много скоро ще ви кажа:„Здравейте деца мои земляни!” 
Превод : Георги

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони