Wednesday, December 17, 2014

Междуизмерно Пътуване - Арктурианците 6.12.2014
Едно междуизмернo пътуване

Сузан Лии

Едно Междупространствено Пътуване


Сутрешни Послания

Арктурианско сутрешно послание.

Ние винаги имаме съобщение за теб, тъй като ние живеем в СЕГА. Затова нашата същност, която тече през всичките ни основателни такива, е постоянен отворен канал за многоизмерената светлина и безусловна любов, която безкрайно протича през СЕГА .

Тъй като си в контакт с нас всяка сутрин, ти можеш да настроиш твоето съзнание с този поток за да получаваш информацията която е нужна на твоята ДУША в СЕГА. Затова, моля, затвори очи и отвори твоето сърце за да настроиш твоето съзнание с ПОТОКА.

Когато правиш това, почувствай незабавната връзка в сърцето си, докато освобождаваш всички триизмерни мисли и в същото време поддържаш връзка с физическото ти тяло. Почувствай как този поток повдига духа ти на горе и извън тялото ти във по-високо измерните светове.

Чувствай връзката с твоя земен кораб(тяло) и я използвай като котва за съзнанието ти, както и като портал, чрез който можеш да споделяш своя опит с Гайя. Гайя е толкова щастлива да почувства излъчването, което ти издърпваш през твоя личен портал и изпращаш в сърцето й.

Помни че всяка твоя мисъл и всяка твоя емоция отива в сърцето на Гайя. За късмет, често повтарящите се високочестотни мисли и емоции служат като “виросна защита” срещу безбройните уплашени и гневни мисли, които се задържат в аурата на Гайя.

Напълно обоснован и в името на твоята планета сега можеш да се освободиш от всякакво ограничение, което те възпира от твоя опит за междупространствено пътуване. Просто релаксирай с прекрасните усещания в твоето тяло.

Сега почувствай твърдото ядро на твоето съзнание, което е в основата на твоята същност. Ти ще вземеш тoва ядро с теб до всяко измерение и реалност, която избираш да посетиш. Къде искаш да отидеш днес?

Ние веднага чуваме, че твоя отговор е Венера. Да, ти си имала много въплъщения на сестрата на Гайя Венера, и точно затова толккова обичаш Гайя. Когато Гайя е пет-измерена, тя ще бъде наричана с нейното истинско име, Гайа, а не по предназначението си, което е Земя.

Това наименование, вече няма да е подходящо, тъй като тя няма да бъде на тази плътност. Би ли искала да преминеш през портала на Венера за да посетиш пет-измерената Гайа? Да, ние чуваме твоята радост от това предложение и сме щастливи да го споделим с теб. Започни твоето пътуване с пренастрояване с твоята земна форма, докато стоиш на стол.

Почувствай как нейната чистота се увеличава, докато се предават на нашата същност и информацията, която изпращаме в сърцето ти. Както ти може би помниш, междупространственото пътуване е в СЕГА. Следователно, няма изминаващо време между СЕГА в твоето намерение /цел и СЕГА в осъществяването му/и.

Ти виждаш познатите брегове на Венера, които винаги са били в твоето съзнание. Ти вървиш/ носиш се над розовите води за да почувстваш формата на мисълта  на твоето тяло. Ти се навеждаш за да прекараш ръка през водата за да видиш безбройните искри, които се появяват когато го правиш.

Ти също можеш да чуеш слабия звук, който е подобен на смях, газейки през пенливата/изкрящата вода. Когато напуснеш водата, ти откриваш че летиш, издигайки се нагоре над сушата в пространство, което все още съзнателно не си посещавала.

Тъй като си в пето измерение, не ти е нужно да пътуваш отвъд пространството, но ти го избираш, за да можеш по-добре да видиш красивия пейзаж на пето-измерната Венера. Под и около теб, тъй като твоето усещане е многомерно, има много мисли в различни етапи на проявление.

На Венера са наречени „плаващи мисловни форми”. От момента, в който оставиш твоето намерение отворено, ти си на чистотата на свободните мисли, където има много идеи, които все още не са били реализирани. Ти би могла да влезеш във всяка една от тези мисли с твоето съзнание, което би ти позволило да посетиш тази възможна реалност.

Ох, тук има мисъл, която резонира с твоето сърце и ние виждаме че искаш да влезеш в нея. Това, което трябва да направиш за да влезеш в тази мисъл е да отвориш сърцето си и да я извикаш с твоето съзнание. Да, ти си отново в мястото, което често се бави на ръба на твоите възприятия/усещания.

Ти си сред партито за добре дошли, което приветства новите членове на реалност от пето измерение на Гайя. От момента, в който твоето съзнание е отвъд времето, ти можеш да пътуваш до реалност, която все още не се е случила в твоя живот от трето измерение.

Ти идваш до прага на „Новата Земя” много често. Следователно ти научи, че сестрата на Гайя Венера пази този портал. По този начин, само тези, който могат да калибрират техните сърца и съзнание на чистотата на Венера, могат да влязат в чистотата на Земята.

Гайя научи своя урок, че за да задържи нейния истински резонанс е нужно тя да бъде по-по-придирчиви относно чистотата на Нейните обитатели. Пресичайки прага на Новата Земя, ти забелязваш/усещаш риф от светлина, която се носи над тъмнината.

Тази тъмнина е чистотата, която Гайа напуска и рифът от светлина е чистотата, до която тя се връща. Ние казваме „връщане”, заради всички жизнени енергии от светлина и само изпитване на тъмнина в трето измерение, се е поляризирало в реалност.

Освобиди разделението на полярността, Гайа може да се носи над това, което всъщност е наранило нейното тяло и е наранило твоята еко система. Като погледнеш в честотата, можеш смътно да възприемеш другата Гайа, която винаги е била.

Целия живот произлиза от Източника и продължава да съществува във всичките му висши проявления тъй като „потапя неговите пръсти” в по-ниските честоти на реалността. „Новата Земя”, която преживя е „Праг на Новата Земя”

Ясно можеш да видиш сега колко много членове на 3Д Земята са събрани в тази чистота на Земята за да посрещнат новодошлите в тази висока чистота. Можеш ли сега да усетиш празнуването като среща със стари приятели срещащи се на тази чистотата, когато те са били непознати на по-ниска чистота, да се разпознаете мигновенно един друг?

Почувствай самопрегръдката на многото приятели, които си направила по време на безбройните превъплъщения на физическата Земя. Отпусни се в този момент на радост и го съхрани в сърцето си. Почувствай как тази радост лекува цялата самота и копнеж. Помни как често стигаш до този праг за подпомагане на други, които са нови в това славно преживяване.

Твоят ден на 3Д Земя те вика и то е СЕГА за да фокусираш твоето внимание там. Но, преди да напуснеш, запомни, че няма време тук. Следователно ти „напускаш” само в твоето триизмерно съзнание, докато ТИ оставаш тук в СЕГА на ЕДИННОТО.

Запази твоето въображение отворено, така че да можеш да преживееш тази реалност когато отиваш в твоя 3Д ден. Тогава ти можеш да запомниш, че всички три-измерен проблеми са „просто една илюзия”.

Благословения, ние ВИНАГИ сме с вас,
Арктурианците

Скъпи Читатели, аз получих това съобщение вчера сутринта 6.12.2014, и исках да го споделя с вас днес.
~ Сю


Превод: Милка Иванова | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони