Thursday, December 11, 2014

Детските Мечти


Спомняте ли си, когато сте били дете и сте гледали нагоре към нощното небе със звезди и сте мечтали за смисъла на живота в тази вселена? Всяко дете гледа към небето и си спомня какво е било преди да влезе в този физически живот. Детето мечтае за други светове и други видове живи същества, които не са намерени на тази земя. Те мечтаят да летят и правят всички видове невероятни неща, които е невъзможно във физическото тяло. Децата наистина не знаят, че тези сънища са памет от духовния свят, от който са дошли преди да дойдат тук. Душата им копнее за пълната свобода и радост от тези духовни измерения и желае да ги доведе тук в този живот. Мечтите на едно дете са предназначени да ни отведат до следващата ни стъпка в еволюцията. Ето защо всяко дете мечтае.

Детските мечти създават бъдещето им. Когато родителите им смажат тези мечти и им кажат, че те не са реалистични, сърцата на децета охладняват и въображението им започва да изчезва. Животът, който те ще живеят в бъдеще ще бъде същият като този на родителите им, без никаква надежда за нещо по-прекрасно.

Има много високо-развити души, които идват в този момент на Земята. Нашите деца са по-умни и по-любознателни, отколкото бяхме. Те са родени да оспорят този свят и да ни отведат в бъдеще, в което нашето въображение ще стане най-важният ни инструмент. Като родители ние трябва да се научим как даваме възможност на нашите деца да използват въображението си и да създават конструктивни мечти, които ще развиват тяхното съзнание. Не е случайно, че днешните филми са пълни с супер герои и бъдещи способности, които днес може да изглеждат невъзможни. Днешните сънищата ще се превърнат в реалността на утрешния ден.

Оставете децата ви да мечтаят. Учете ги, че има време за мечти и време да се съсредоточат върху днес. Насърчете ги да желаят невъзможното и да стигнат звездите. Но също така е наша работа да ги научим как да живеят в този свят. Вашите деца могат да виждат зад маските и те знаят, когато някой ги лъже. Те са по-мъдри и по-наясно от нас. Колкото и да искаме да им помогнем, те също могат да ни помогнат!

Насърчавайте децата си да споделят мечтите си с вас. Чуйте колко развълнувани са те и колко искат да прострат тази реалност в духовните измерения. Затворете очи и вижте дали можете да пътувате с тях. Това може да е една чудесна възможност да преоткриете мечтите от своето собствено детство и да възстановите някои от прекрасните съкровища, които сте загубили.

Източник
Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони