Tuesday, December 2, 2014

Спомени от ЛемурияМайката Земя е създала изкривяване на времето, което свързва настоящето с древното ни минало. Много хора започват да си спомнят времето, когато съзнанието ни е било пълно със Светлина и Любов, и сме могли да правим каквото си пожелаем. Нашите тела не са били физически и чистата енергия е била нашата игрална площадка. Тогава всички бяхме майстори и нашият свят бе свободен от разделение и раздори.

Когато Лемурия изчезна, забравихме кои сме и загубихме нашите духовни сили. Повечето от нас влезнаха във физическа форма и изпитаха много животи в различни цивилизации по целия свят от Атлантида до Египет, Южна Америка и Шамбала в Западен Китай. Чакахме времето, когато нашите сили могат да се върнат и можем да помогнем в регенерирането на Земята, за да се установи Новата Епоха на Просветлението. След 1 милион години чакане, хората по света са готови да отворят съзнанието си за по-високите нива и се нуждаят от нашите насоки за изчистване на тежката карма от миналото и откриване на истинското значение на това да си човек.

Човешката природа не е това, на което сме свидетели днес. Истинската природа на човешкото съзнание е чудотворна. Тя отива отвъд физическите ограничения на нашата модерна епоха. Ако ще изчистваме замърсяването и деструктивните тенденции на нашия модерен свят, ние ще се нуждаем от помощта на тези древни души, които са били обучени като Майстори на Духовните Изкуства в Лемурия. Ако следвате този блог, вие сте една от тези велики души, които носят духовни дарове, които могат да манипулират енергията и материята, за да се възстанови баланса и Божествената Хармония на нашата планета Земя.

Изкривяването на времето отваря вратата към спомените ни. Ще изпитате нова енергия през вашето духовно съзнание. Настоящият ви живот в този свят ще започне да се чувства като загуба на време и ще пожелаете да се промени в нещо, което ума не може да схване. Вашата душа буквално се вдигна във възприятието на Безкрайната Светлина и Безкрайната Любов, но умът ви ще се чувства объркан от това, което се случва. Ние сме нямали достатъчно обучение в духовните измерения, за да разберем какво да правим с тази енергия и как да продължим да живеем по-практичен живот в този свят.

Предизвикателството пред което сте изправени е невъзможно да се разбере чрез общата логика в материалния свят, която човешките същества са създали през последните няколко хиляди години. Трябва да се доверите на инстинктите си и да преминете линията, която другите наричат разумна и да сте сред първите, които осъзнават живота отвъд физическите ограничения на това земно тяло и ум. Вие се превръщате в мечтатели! Днешните мечтатели ще бъдат създателите на един нов свят за нашето бъдеще като Просветени Човешки Същества. Нашите приятели и роднини ще ни казват да живеем нормален живот с нормална работа и отговорности. Но ние знаем, че този начин на мислене не работи. Той само привежда нашия свят по-близо до унищожение и болка.

Всеки ден можете да отделите десет минути от времето си, точно преди да заспите и да визуализирате какво е да се живее в не-физическия свят на Лемурия. Време е да се мечтае. Време е да се простре нашето въображение в невероятния свят на мечтите. Какво би било да се лети във въздуха, да се материализира неща от нищото, да се огъват времето и пространството и да се посещават светове отвъд тази реалност? Време е да се проучи и да се фантазира за нашето бъдеще. Ако вашият ум може да си го представи, вашето съзнание може да започне да го създава. Отнема само няколко минути на ден, за да освободите ума си от всички ограничения и да започнете фантастично пътешествие в света на Духовните Измерения. Може би някои ще ви наричат луди, но други, които вече са ваши приятели ще кажат, че искат да се присъединят към вас в голямото изследване на човешкия потенциал отвъд физическия свят на новата ни история. Спомените от Лемурия вече се надигат във вас. Играйте с тях докато разберете как да ги проявите в реалност. Време е да не бъдете толкова сериозни. Време е за игра!


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони