Tuesday, February 3, 2015

КОНТРОЛ НАД СЕБЕ СИ

Равновесие и Контрол над Себе Си
2.02.2015

Необходимо е да държите себе си в равновесие, да се справяте с такива състояния, като агресия, неуравновесеност, агресивност, раздразнение, озлобление, пасивност /апатия/; нужно е да се стремите към вътрешна хармония и да поддържате всички структури на чувствено – нервното състояние в пълно съответствие с обкръжаващата действителност, без излишно озлобление към тази действителност, която ви заобикаля. При неправилен контрол над себе си са възможни силни дисбаланси в психиката, което ще влошава в негативна посока познанието за себе си – познанието за своето вътрешно неудовлетворение – „своя ад”, това и ще предизвиква редица емоционално нестабилни състояния, които пагубно ще ви тласкат към депресивна психоза и маниакални състояния.

Обкръжаващата действителност е пряко свързана с психоемоционалното ви отношение към нея, което може да бъде за нея пагубно или, обратно, хармонизирано състояние.

Докторите са безсилни да ви помогнат, за да излезете от непрекъснатия поток от депресивни състояния, докато вие сами не станете способни да направлявате себе си, ежедневно да се занимавате лично със себе си, със своите емоции, контролирайки тази действителност, която ви заобикаля.

Нестабилността на състоянието може да предизвика пагубни, разрушителни състояния на вашата психика и никой, повярвайте, никой не е в състояние да спаси вашата разрушаваща се психика, а единствено вие самите, с вашите собствени настройки и мисли. Помнете, мислите са ваши, те са като ваши коне – накъдето „препуснат”, натам ще „препуснете” и вие. И вие сте в правото си да ги управлявате в посоката, в която е това, което желаете и да водите себе си лично, всеки индивидуално; и никой няма да ви съди, а само вие сте съдии на себе си, и сами отваряте вратата към своето Съвършенство, или я затваряте. И в тази последователна работа над себе си е необходимо много търпение и издържливост на Духа. Помнете, Духът ви помага в разрушителната ситуация, ако се обръщате към Него повече, отколкото към някой от обкръжението ви.
Обкръжението – това е само проекция – то проектира вашите действия, мисли и бъдещи намерения, действителността в момента „тук и сега” решава /отразява/ вашето истинско състояние и ви привежда в хармония или към „падение на дъното” на собствените страдания.

Ако сте способни да се съпротивлявате на собствените си страдания, то вие сте силни и ставате още по-силни, тъй като на фино ниво се променя тази Програма, която сами сте заложили в себе си. Вие сте в състояние да промените даже онази Програма, която който и да я е внедрил във вас посредством хипноза, заклинание, отвари /магии/ и т.н. Разберете, всяка ваша мисъл е безценна за Мирозданието, но тя отваря различни пътища, които са способни да ви отведат по различен път към вече новата, другата, построена от вас действителност.

КАРНА


Предложение и превод: Селена

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони