Friday, February 13, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа – 13 февруари 2015г.СаЛуСа – 13 февруари 2015г. 


Илюзията, че живеете, докато сте на Земята, е ваше дело, защото ви беше разрешена свободата на избор, когато изпитвате разделение от цялото. Естествено тези в Духа, които ви придружават по време на многото ви животи,се опитаха да ви водят към Светлината. На този етап цикълът, в който сте, приключва и ви се дава последна възможност да достигнете етапа в еволюцията си, когато повече няма да имате нужда да живеете в по-ниските вибрации. Защото  докато бяхте в този цикъл, и за повечето от вас, които са били в него от преди около 26,5000 години, съществуваха възможности за израстване чрез опит. Въпреки това на някои души толкова им липсваше Светлина,че се прикачиха към по-ниските вибрации до такава степен, че едва ли знаят как да се извисят или предполагат кои всъщност са. Заедно с Духовните ви Водачи ние също опитваме да ги просветлим, но много от тях отказват. Така че на края на цикъла вие може да сте сигурни, че всяка възможност е приета и е оказана всяка помощ, за да се пробудят душите за истинската си същност.

Въпреки това има много възможности за „изгубените” души  да се пробудят, те никога не са изоставени или оставени да напредват сами. Освен това те имат цялото необходимо време, за да започнат пътуването си обратно към Светлината. Онези, които не еволюираха достатъчно, за да заемат мястото си в по-висшите вибрации, ги очаква ново начало в нов цикъл. Тези души, които все още са в ранните фази на еволюцията,  не бива да се срамуват и имат помощ, чрез която да се върнат на пътя на Светлината. Душите, които повече нямат нужда да се въплъщават в по-ниските вибрации, ще се изпитат пробуждане и по-голяма разбиране на истината. Простата истина е, че вие не сте вашето тяло и когато се върнете в Реалностите на ума, няма да имате нужда от тяло, но можете да „мислите „ себе си в каквато си форма пожелаете.

Животът на духа е толкова различен от живота, с който сте свикнали, въпреки че ще ви се помогне по време на по-висшите етапи от еволюцията ви. Нивата, които посещавате между въплъщенията, все пак са основно от по-ниските вибрации и вие ще сте се възползвали от земната си форма преди да имате нужда да се преродите отново. Всеки път вие сте ръководени какви промени трябва да изберете по отношение на това кои да изберете като ваши родители. В някои случаи те са избрани за вас, така че да се гарантира , че изпитвате според нуждите си и вие ще сте се съгласили с това. Така че дори ако сега не сте щастливи с родителите си, имайте предвид, че сте избрали онези, които могат да ви дадат необходимите опити, за да еволюирате. Естествено вашите родители имат най-голямо влияние върху вас, когато сте малки, и този период е най-важен за целия ви по-нататъшен живот.

Нека да се знае, че може да има предишни случаи, когато настоящото ви семейство да е било заедно в различни връзки помежду си в предишни въплъщения. Така че не мислете, че те непременно са непознати за вас, въпреки че най-често случаите са такива. Благословете душите, които са се съгласили да са част от живота ви, защото всяка от тях се раздава заради вашите опити. Това , разбира се, е в голяма степен полезно и за техните опити. Наистина  всички души, които идват в живота ви, отиграват плана си за живот така че всички вие сте отговорни един за друг. В живота ви ще идват и ще си отиват души, според необходимостта, така че винаги се отнасяйте грижовно с новите приятели, защото те може да бъдат важни за вас. Когато те ще стават важна част от живота ви, може да сте сигурни, че поддържате тази връзка с тях. Ако това са просто случайни срещи, тогава те може да не играят повече изобщо някаква роля в живота ви.

По света  има катаклизми, защото старите модели повече не работят, а тези, които са отговорни, се придържат към властта си, но без резултат. Понякога това води до насилие, тъй като никоя от страните не признава поражението, но скоро ще видите , че тези, които представляват Светлината, поемат отговорността. Бъдете сигурни в победата на Светлината и въпреки че все още има препятствия, те не могат да спрат неизбежната победа, към която се стремят силите на Светлината. Като знаете това би трябвало да устоите на бурята, защото независимо от всичко, което се случва, крайната победа е гарантирана. Всичко, което можем да искаме от вас, е да продължите стабилно да следвате пътя си и да помогнете на Светлината да преодолее напълно тъмните енергии.

Пътуването беше дълго и трудно, за да се достигне този етап от еволюцията ви. Въпреки това, Светлината винаги е присъствала и е работила внимателно, за да отстоява Истината, която постепенно е изнесена на светло. За някои това е твърде много, за да го разберат, но Истината винаги остава, докато всичко, което е по-малко от истина, избледнява. Сега е време на пробуждане и силите на Светлината ще са активни в помощта си към душите за извисяване и приемане, че истинската им същност е също Светлина. Вие сте мощни души без истинско разбиране за своя потенциал и когато навлезете по-дълбоко в Светлината,  ще имате удивителни опити и прозрения.

Предстоящите ни срещи с вас ще отворят вратата към истината , тъй като бихте я разбрали и това ще ви даде възможност да отхвърлите всичко, което е по-малко от истина. Понякога е трудно да се обясни това с думи, които вие използвате, защото думите имат своите граници, но всичко, което е по-малко от Светлина, няма да ви се струва правилно и вие ще можете да го отстраните. Твърде дълго време бяхте хранени с всевъзможни лъжи, но сега сте по-мъдри и по-опитни и сте в състояние да прозрете истината. Вярвайте на интуицията си и ако все още се съмнявате, изчакайте, докато опитите ви ви поставят на правилния път. Имате много сродни души, които не само следят отблизо напредъка ви, но често идват близо до вас, за да ви разкрият истината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на по-голямата степен свобода, която ви дава много истини, които ще направят напредъка ви много по-лесен. Именно напоследък съзнанието ви значително нарасна, за да можем да ви дадем повече информация за осмисляне. Тя сега е полезна , тъй като толкова много души се пробуждат за истината. Оставям ви с благословии и любов.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

  

 SaLuSa Languages


Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони