Thursday, February 19, 2015

Bulgarian -- Пламъкът Близнак и Въплъщението на Божествената Женственост или Великата Майка


Продължение на Слънчева Експанзия


Активирането на Диамантените Кодове по Земята е достигнало етап, където Пламъкът Близнак или Свещения Съюз на Сърцето е напълно постигнат. Това е вътрешен съюз, където Божествената Женственост и Божествената Мъжественост се събират в Свещен Съюз, за да се създаде Нова Реалност.

Точно в този момент, енергията на Великата Майка е тази, която се усеща най-силно. Както Маат, Пазителката на Космическия Баланс, тя се пробуждане в много хора. Това е интензивна енергия, която се проявява често като Празно Пространство, като празнота или пустота, преди Проявлението. За много хора въплъщаването на Празнотата е стряскащо преживяване, особено в едно общество, което оценява дейността и производството.

Да въплътите Бежествената Женственост, е като да въплътите нищото и да бъдете в мир със себе си като част от цикъла на съществуване. Не се страхувайте, че сте "блокирани" или "заседнали", или че сте се провалили. Това просто е времето, когато вие СТЕ Празнотата, с цел подпомагане раждането на нещо ново в Светлината.

Да си в състояние да държиш тази Празнота в баланс с Творението и Проявлението е работа на Великата Космическа Майка. За да задържите тази енергия вътре в себе си трябва да въплътите Великата Космическа Майка.

Като въплъщавате Божествената Женственост, вие улеснявате Баланса на целия живот на Земята. Вие ставате също Куан Ин, проводник на Любов и Състрадание, както и мост за енергията, която обича и подхранва всички живи същества.

Възлюбено Семейство на Светлината, като въплъщавате тази Божествена Женска енергия, вие помагате да се поддържа, обича и преражда Земята. Това е крайната тайна на Мистерията по Кодовете на Граала, подновяването на живота и любовта в Новата Епоха чрез Алхимичният процес на вътрешен Свещен Съюз. Той е дълбоко вътрешно обединение на всички аспекти на Себето, трансформиращо старите енергии в Нова Диамантено Кристална Светлина.

Като въплътите Великата Майка, вие ставате Граала, или потира за Диамантената Светлина. Тя тече от вас в създаване на Нова Земя и Нова Реалност. В точното време, Божествената Мъжественост ще пристъпи напред, за да прояви тази Нова Реалност в Материална Форма.

Следва продължение...

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони