Wednesday, February 11, 2015

Bulgarian -- От Лемурия до Днес, Вие Сте Чакали този Момент

 Преди три милиона години Земята бе пълна със Светлина. Санат Кумара и 144 000 майстори дойдоха в Лемурия от Венера и се приземиха в Курама Яма (планина в Япония). Много от вас са присъствали по това време във вашето Светлинно Тяло и станали част от Съвета на Майсторите, който ще създаде бъдеще за всички цивилизации на Земята.

Направихме много планове за привеждане на хората на Земята до най-високо ниво на съзнание. След като плановете бяха ясни, се събрахме в Тенкава (Япония). Всеки от нас бе готов да пътува по целия свят, за да донесе посланието и инструментите, за да се повиши нивото на съзнание до Просвещение и Възнесение. В Тенкава ние направихме нашето обещание да останем с хората, докато те са готови за това знание. Мисля, че това е причината Санат Кумара да ни насърчава да отидем в Тенкава и отново пробудим нашите дарове. Учителите са много доволни, че толкова много от вас са отговорили на тяхната покана и поели пътуване до Тенкава. Може би не знаете какво се е случило там, но дълбоко вътре във вас се задейства нещо. Силата на Любовта беше свалена във вашето съзнание и сега можете напълно да се свързвате с Владиците всеки ден.

Това активиране вече започна. Отначало вие само ще чувствате раздвижване на нова енергия, но няма наистина да познавате в подробности какво се е случило. Не е необходимо за нас да разберем тази енергия днес. Ние само трябва да чувстваме раздвижването и вътре в нас. Един ден вие ще почувствате, че е време да направите крачка и да позволите на тази енергия да се движи през вас. Енергията ще се движи през и мотивира сърцето ви да направите нещо. Всеки път, вие няма да знаете какво е това и как да използвате енергията, докато не предприеме тази стъпка, за да може енергията да се движи през вас. Трябва да покажете на майсторите и на вселената, че имате доверие на това, което се случва.

Доверявайки се на енергията е ключът. Ако имате смелостта да пристъпите напред и действително го направите, всички майстори ще бъдат там, за да ви помогнат. Това е същата енергия, която се движеше през вас преди много време, когато сте били с майсторите в Светлинно Тяло. Тя ще се чувства странно позната, но малко объркваща, когато се опитвате да я разберете в сегашният ни свят. Не мислете! Просто ще се разочаровате когато човешкият ум се опитва да разбере какво сте знаели тогава и как да го актуализирате в този модерен свят.

Тази енергия е от Лемурия. Тя изобщо не е като нищо, което знаем днес. Почувствайте енергията и нека вашите спомени се пробудят. Това е само първата стъпка. Всяко нещо ще стане по-ясно, по-късно. Доверете се на чувствата си! Майсторите искат само да видят, че се доверявате на това, което се случва. В известен смисъл това е тест, за да видите дали можете да предприемете тази стъпка. След като демонстрирате, че сте готови, майсторите ще се свържат с вас и ще ви водят. Доверието е нашата най-важна стъпка. Това е истинското началото на едно бъдеще, което ще бъде по-невероятно от всичко, което някога сте правили.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони