Friday, February 27, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа – 27 февруари 2015г.




Вие живеете в драматични времена, когато промените са на път да се случат много бързо. Те ще ви отведат в Новата Епоха , която в крайна сметка ще промени буквално всички аспекти на живота ви. Може да отнеме време да се проявят тези промени, но те вече се оформят, тъй като старата настройка се разглобява. Тя бе замислена да ви държи в мрака и да предотврати реализирането на истинския ви потенциал. Тъмните сили умишлено укриваха истината за истинското ви наследство, но сега това време свършва и тези души, които са просветени, водят напред. Това значи, че онези души, които не могат да се освободят от старата си система от вярвания, постепено ще бъдат изолирани. Няма нищо срамно и няма възмездие, що се отнася до тях, но това означава, че следващият им опит ще е продължение на това, което вече са избрали. Бъдете сигурни, че много помощници вървят с такива души, насърчавайки ги да пожелаят да се извисят. Тъй като времето е илюзия, без значение е колко време ще им е нужно, за да се пробудят.



Не ограничавайте визията си за бъдещето, тъй като това е време, когато всичко е възможно. Отворете сърцето си за Светлината и позволете на любовта си да прегърне всички души, защото в реалността всички вие сте Едно. Най-големият урок, който може да научите и който е най-важен за вашето бъдеще, е прошката,  и той не бива да бъде ограничаван по никакъв начин. Всички души по различно време са изпитали и Светлите, и тъмните енергии в хода на придобиването на опита, необходим за еволюцията. Така че като виждате други души днес, спомнете си, че те работят за освобождаването на карма, за това ролите им може да се играят и в Светлината, и в мрака. Осъждането ,следователно, се прави без пълно разбиране на проблемите и е най-добре просто да изпратите на такива души вашата любов.



Бъдещето ще види изплуването на души, които вече еволюираха, и ще помогне на други да се извисят. Следователно може да имате пълна вяра в него и в това, което то пази, защото бъдещето е гарантирано и е отредено да ви отведе в Новата Епоха. Новият ви цикъл бързо ще ви придвижи в по-висшите вибрации и мир и доволство скоро ще настъпят за всички вас. Ще е време, когато повече няма да бъдете задържани от тъмните сили , които ще са премахнати от Земята. Наистина, никоя душа няма да е в състояние да се придвижи в по-висшите измерения,докато не приеме по-висши вибрации. Целият този напредък е планиран за вас, но имайте търпение и им дайте време да се проявят. Ние просто ви съобщаваме добрата новина, за да извисим духа ви, защото знаем, че много от вас са изморени и са склонни да се откажат. Освобождаването ви от ниските вибрации е несъмнено, така че не се отчайвайте, а продължете напред по позитивен начин.



Ние сме напълно ангажирани с наблюдението на тъмните сили, когато те правят последните си опити да провалят плана ни. Ние винаги сме една крачка пред тях и знаем кога планират да създадат поразии. Сега, когато осъзнават, че времето им почти приключва, мислите им се насочват към бягство от последствията от действията им, обаче няма шанс това да стане. Те ще открият, че пътищата им за евакуация са блокирани и ще понесат последиците от действията си. Ние нямаме предвид човешката идея за възмездие, а насърчаване  и помощ, за да се завърнат в Светлината. Рядко се случва душите да обърнат гръб на възможността да променят пътищата си, но ако стане така, те сами отбелязват собствената си съдба и края на живота си.



Бъдете сигурни, че след като ситуацията на Земята се успокои, ние ще можем свободно да се движим сред вас, ще правим открит контакт. Плановете ни са направени и готови за действие, така че , както казвате „след като пътят е чист”, ние ще можем да започнем работата си с вас веднага. Наш приоритет е да започнем необходимите действия за довеждането на световни промени, така че всички валути постепенно да доведат до паритет. Твърде дълго време някои от тях бяха значително подценявани и те са на първо място в списъка ни. Златният стандарт също ще е подновен и ще сложи край на безкрайните промени в цената на валутите. Такова действие ще възроди пазарното пространство и ще се спре печалбарството.



Ние вече помагаме на Майката Земя да стабилизира  и изчисти планетата и в крайна сметка тя ще стане така девствена и красива, както беше първоначално. Планирани са толкова много неща за възстановяването на Земята и ние сме активно включени в това заради превъзходната технология. Същевременно ще се случват промени по цялата Земя и вие ще се изненадате от скоростта им. Каквито и проблеми да имате сега, те ще избледнеят зад гърба ви след като можем изцяло да започнем плана си. Естествено някои аспекти от работата ще включват и всички вас по различно време, защото ние искаме вие да участвате с нас. Така че, Скъпи души, не падайте духом при очевидното забавяне на промените, защото много неща се случват, за които не сте наясно в момента.



На моменти ние се намесвахме и спирахме действия, замислени да причинят вреда и разрушение, и както споменахме преди, предотвратихме това, което би било пълно унищожение на вашата Земя. Затова не се съмнявайте, че можем да упражним власт, която е отвъд способностите на тъмните сили, и да предотвратим осъществяването на глобална катастрофа. Твърде много пъти вие бяхте зависими от тяхната милост и ние не бяхме в състояние да се намесим поради кармични причини, но дори и в тези случаи ние намаляхме ефекта от действията им. Ние не сме, както вие бихте го разбрали, Галактическа Армия, а по-скоро приличаме на вашите Полицейски Сили, които се опитват да предотвратяват престъпления.



Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги се радвам да имам този контакт с вас. Има и други контакти по света ви, така че новината, която носим, да може да стане известна на повече от вас. Времето все пак напредва с все по-голяма скорост и вие постепенно ще осъзнаете това. Накрая ще се върнете към съществуване в „безвремие”, както бяхте преди еони от време, преди да напуснете по-висшите реалности. Огромната ни Любов и Светлина  и най-добрите ни намерения вървят с вас където и да сте.



Благодаря ти , СаЛуСа

Майк Куинси

  Превод:Tauno

 SaLuSa Languages



No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони