Wednesday, April 29, 2015

Bulgarian -- Рано Сутрин: Дар от Майката Земя

Часът на Божественото


Майката Земя е чудесна любяща майка. Тя осигурява безопасен дом за всички видове живи същества: растения, животни, хора, богове и ангели. Земята е храм, където всяко същество може да намери мир и любов. В ранните сутрешни часове Майката Земя издишва специална Жива Сила или Пранична Енергия точно преди разсъмване. Ако сте будни час преди разсъмване, има лек вятър, който се движи по Земята и събужда животните, по-специално птиците, и подхранва всички растения. Йогите знаят да се будят по това време, за да практикуват Пранаяма или специални дихателни упражнения, които ще им дадат Жива Сила за останалата част от деня.

Нашите съвременни жизнени цикли са много несъвместими с циклите на природата, така че повечето от нас никога не стават достатъчно рано, за да се възползват от този ценен дар - Жива Сила. Когато се разсъмва и слънцето се появи, има и специална енергия на слънчевата светлина, която стимулира всяка клетка в тялото ни да се обнови/подмлади. Разходката, вдишването на ранния утринен въздух и отварянето на нашите клетки за новата жива енергия от слънчевата светлина е чудесен начин да започнете деня.

Всички йога традиции знаят това време като "Brahma Muhurta", часът на Божественото. Това е най-доброто време за медитация и практикуване на Пранаяма. Това е времето, когато най-Божественият Нектар на Живата Сила е на разположение. Достатъчно е дори ако се събудим по това време да направим само дихателни упражнения за пет минути, а след това кратка медитация за петнадесет минути, след което отново да се върнем към съня. Качеството на Живата Сила към този момент си струва.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2015/04/rano-sutrin-dar-ot-maikata-zemq.html

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони