Saturday, April 4, 2015

Bulgarian --Кървава Луна - Портал на Свободата - 4 април 2015г.

 Лунно Затъмнение 4-ти април 2015г.Както много от вас вече знаят и са почувствали, ние току-що изпитахме отварянето на феноменален портал на светлината, портал за стабилизиране и портал на напредък и интуитивно разбиране на битието. Но този портал бе само една врата към новия свят, към който всички ние сме се запътили. Както много от вас знаят, друг великолепен портал е на път да се отвори за всички нас, този портал ще се проведе на 4 април - Порталът Кървава Луна.

Бих искала да подчертая, че през следващите няколко дни водещи до тази Кървава Луна, ще се виждат невероятни конфликти. Всички ваши стари спомени и реакции ще се върнат, ще се почувствате така, сякаш цялата работа, която сте извършили за себе си ви се изплъзва и се връщате обратно в изходна позиция.

Въпреки това, това изобщо не е това, което се случва. Това са просто последните капки "мръсна вода", които достигат до вас за пречистване, за да се справите най-накрая с тях и да използва всичко, което сте научили до този момент, за да пренасочите фокуса си към ПОЛОЖИТЕЛНОТО. Всички ние ще и вече преминаваме през това, без значение нивото на просветление, единственият начин е да останем стабилни и в мир с всичко, което се случва. Ще бъде много лесно за вас да се оплетете в старата драма, но в същото време ще намерите себе си гледайки всичко от разстояние с нова перспектива, въоръжени с различни средства, за да преминете през това. Докато драмата се разгръща около вас, вие ще я наблюдавате от точка на несъпротивление. Вие просто ще видите старото ви Аз, и новото балансиращо всичко. Ще направите малък танц със свой собствен Аз, отказвайки да възстановите действията си върху това, което трябва да остане в миналото. Ще се справите, знам таво, защото сте били подготвени много добре за тази седмица и идните седмици. 

Да се върнем на актуалния портал на 4 април. Какво този портал ще означава за всички нас. Посланието, което получавам от божественото е, че този портал е портал на СВОБОДАТА. Свобода от последните енергии, които задържаха съзнанието на човечеството в парадигмите на по-старите времена. Откакто влезнахме във фотонния пояс много започна да се променя, за да се трансформира и преобрази в нещо друго. Много работа е свършена от всички нас по отделно и заедно, за да стигнем до този момент. Всички ние трябваше да се изправим пред нашата тъмна страна, да работим над себе си усърдно, за да се подготвим за тазгодишните портали.

Какво ще означава това за всички нас? Голяма ПРОМЯНА, невероятен енергиен приток, който най-накрая ще ни лиши от старите начини на мислене. Ние ще бъдем подбутнати и подкрепени от всички предстоящи промени, които ще се проведат както индивидуално, така и колективно. Начинът, по който възприемаме всичко от "конфликт" до "решение", от дрехите, които носим, до мястото, където живеем, дори нашите хранителни избори ще бъдат различни. Някои от вас вече чувстват ефектите от този енергиен поток. 

Телата ни наистина бързо се изменят, сега ние изискваме различна храна, тъй като вида на храната, която консумираме не задоволява всичко в нас и поради това сме зажаднели за нещо друго, и това нещо друго е чиста енергия от космоса. Ние сме водени да открием, че част от храната ни ще идва директно от енергията, която ни заобикаля ежедневно. Това може да звучи като пресилено твърдение, обаче много от вас вече са забелязали, че вашето тяло извлича енергия от други източници, а не само от храната.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
Прочети още:

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони