Monday, April 6, 2015

Bulgarian -- Новини - Дейвид Уилкок от 5 април 2015
Акценти
Починала е Карла Рюкерт – жената, която е служила за канал при ченълингите с групата “РА” – The Law of One” – «Посланията на РА» (Законът на Единното), които са публикувани в превод на български тук:


Поклон пред светлата памет на Карла Рюкерт!!

Новият инсайдер, наречен Люк (Luke), е изпратил първите си писма за установяване на контакт до Бенджамин Фулфорд и Дейвид Уилкок през октомври 2014. Люк твърди, че е участвал в тайната американска Космическа програма.  

Ние сме холограми на много по-голям разум, създал Вселената. Разделението е илюзия, създадена от Твореца с цел да опознае себе си. Съзнанието свързва всички  неща. Ако не се осъзнаваме като наистина едно цяло с всичко и с всеки, ние все още живеем в "илюзията".

Плътностите не са измерения. Всяка плътност има своето триизмерно пространство. Множество плътности могат да съществуват заедно в едно и също триизмерно пространство. Ние сега можем да възприемаме три от тях. 

Нашата собствена вселена от физическа материя, включително Земята и всичко, което виждаме на нея, е само на “жълтото” ниво (отговарящо на трета чакра). Можем също така да виждаме червено и оранжево като минерали/елементали (1D) и растения/животни (2D).

Съзнателните хора съществуват в трета плътност. По-високите плътности са около нас и като си повишим вибрацията, ние също ставаме способни да ги виждаме и да живеем в тях.

Откъс от “Закона на Единното” относно Земята:


 “Вие трябва да виждате Земята като представляваща седем Земи. Има червена, оранжева, жълта, а скоро ще има и завършена вибрационна локация със зелен цвят за същности от четвърта плътност, която те ще наричат Земя. ”
Нашата Земя сега е много близо до нейното “издигане” в четвърта плътност – събитие, което в “Закона на Единното" наричат "Жътвата”.

Много различни древни култури са предсказали, че ще се случи събитие, наречено “Възнесение”. Тези култури са получили тези предсказания от “Боговете”, които изглежда са били извънземни с напреднали научни познания. 

Според “Закона на Единното” това е направено от обединена група от добронамерени извънземни, която наричат Конфедерацията. РА наричат себе си “член на Конфедерацията на Планетите" в служба на Безкрайния Творец”. 

В тази Конфедерация има около 53 цивилизации, представляващи около 500 комплекса от планетарни съзнания. Конфедерацията включва планетарни същности в рамките на нашата Слънчева система и планетарни същности от други галактики. Всички усилия на Конфедерацията – група от извънземни, които служат и защитават нашата планета – имат за цел да осигурят колкото може повече от нас да бъдат подготвени за това Възнесение, когато то се случи.
В “Закона на Единното” се говори за негативна група, наречена Конфедерацията Орион. Хората от Космическата програма ги наричат Драконианци, но в тази конфедерация участват и други групи.

Балансът между негативни и позитивни събития се регулира много прецизно тук на Земята от група за надзор, наречена “Пазителите”.

Позволява се да се случват негативни събития, защото това ни помага за нашето колективно пробуждане. 

Всички ченълинги с групата РА на английски са публикувани тук:

Макар че същностите от четвърта плътност ще изглеждат като хора на външен вид, но могат да изглеждат като смесица от човешка форма и някоя от различните форми на живот, които виждаме в животинското царство на Земята. Това означава, че могат да се видят същества, които са еволюирали в хуманоидна форма от различни видове насекоми, риби, бозайници, птици или влечуги. Това ще рече, че ще има същества с две ръце и два крака, но с глава, която прилича на насекомо, риба, бозайник, птица или влечуго. Този феномен е добре познат в Космическата програма. 

Същностите от 5-то измерение могат да се “проектират” в каквато си форма изберат и затова се появяват по начин, който ни дава най-голям комфорт.
Нашата местна планетарна система (Логос) и много други наблизо са избрали тялото на маймуната като шаблон за еволюцията на съзнателната душа...
Д-р Майкъл Сала (Dr. Michael Salla) наскоро публикува статия с повече детайли за новия инсайдер Люк:

Самият Люк (Luke / GoodETxSG) сега е създал собствен сайт, където ще публикува своите информации:

Дейвид Уилкок и Люк са записали 5 часа видео, което сега се обработва и се подготвя за публикуване в YouTube.

Цялата статия на Дейвид Уилкок на английски:
Превод: Лусесита 

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони