Wednesday, November 25, 2015

Bulgarian -- Енергията на Светлината, Порталите и Новата вибрация на Любовта


След съдбовния Портал от 21.12.2012г., който определи завинаги Посоката на човечеството към Светлината, последваха множество по-малки, или по-големи, но всички до един значими. Поредицата и датите определяхме според различни Космически факти, събития и конфигурации, съобразявайки тяхната възможна роля в приноса към съответния Портал. Целта бе всеки един такъв да носи максимална полза и насищане с възможно най-Висши и благодатни вибрации за вас.

Не мислете, че въздействието на тези Портали е само гладко и безпрепятствено. Тъй като навлизат по-Високи честоти, те дълбаят и изваждат на повърхността неотработени части от вашата карма, недоизчистени стари модели и енергии във вас, както и такива на недоучени уроци. С нещата, които енергията на Порталите ще задвижи, може да ви се стори сякаш се връщате назад, защото изскачат отдавна забравени схеми във вашето мислене, реагиране и емоции, с които сте смятали, че сте приключили. Възможно е да се появят конфликти във всеки аспект на живота ви, битови неразбории и хиляди други недоразумения и неприятности. Това е много характерно при отварянето на Порталите, защото Новото идва като Чист буен водопад, за да пречисти, отмие и отнесе всички остатъци, замърсявания и ненужен материал във вас и в битието ви. Така става винаги, когато се срещате с високочестотни вибрации на Светлината, а вашите собствени в този момент, или изобщо, са в по-нисък регистър. Хората грешат, когато в подобни случаи мислят, че им влияе някаква негативност, или ги атакуват тъмни енергии. Както при Порталите, това може да стане и при всякакви други обстоятелства, събития и срещи във вашето ежедневие. И тогава не търсете причините извън себе си, не смятайте, че вие непременно сте носителите на Светлина, Чистота и Любов, а другите не. Не позволявайте егото отново да надига глас и да ви обърква и заблуждава за пореден път, а се разтворете за Светлината, която идва чрез тези Космически Врати към вас и вашия Свят, за да ви обновява, Възражда и Извисява. Позволете на тази енергия да стане част от Съществото ви. Само така ще преминете през Портала, а не просто със знанието, че има такъв, или с погрешната ви представа, че вече сте се сляли със Светлината и сте неин Вестоносец.

* * *

Сега, с Портала на 11.11.2015г., ознаменувахме поредния Победен щурм на Светлината в отпор на тъмните сили. Той донесе на Земята енергиите на действената, всеотдайна и жертвоготовна Любов, идваща от Великата Мъдрост, Воля и Промисъл на Създателя, съчетана със Сила, Мощ и абсолютна Чистота и категоричност. Без никакви нотки на колебания и заблуди, без да щади егото, страховете и невежеството ви, защото е крайно време да приключите с тях, тя ще настрои вашите енергийни меридиани, канали, чакри, Съзнание и ДНК към окончателно Събуждане на Родовата ви и Вселенска Памет. Ще доведе до преосмисляне на досегашните ви разбирания и прояви на Любовта, Смирението и Силата. Тя затова идва, за да ви покаже, даде и вложи във вас Новите кодове на по-Висшето Проявление на тези качества и най-вече на Любовта. Тя вече няма да бъде удобна, обгрижваща по човешки, фалшиво съпричастна и любезна. Ще е Любов без демонстрации, показност и обяснения, такава на дело, въздигаща ви за ваше най-Висше Благо и Добро. Отчитаща неговите перспективи, а не съчувствена и обслужваща краткото настояще и по този начин приспиваща, отнемаща инициативата, действието, тласъка на Промяната и Възхода. Това е Новата енергия на Любовта, различна, но още по-силна, всеотдайна, щедра, благородна, обичаща до пълна посветеност и жертвоготовност. Тя ще изпълни постепенно човешките Сърца и ще пребъдва на Земята до следващия подобен Портал, който ще донесе още по-Висши октави на Любовта, когато човечеството е готово да ги усвои. Това няма да се случи в близките десетилетия и ние дати няма да уточняваме, защото всичко зависи от хода на вашето Израстване. Тези Нови енергии, които ще дойдат тогава, ще са максимално близки до Божествено Чистата, безкористна, благодатна и безпределна Любов.

Тази без граници, извираща от Центъра на Сърцето на Бога, от най-ярката, искряща Бяла Светлина на Първоизточника, от Ядрото на Първичния Зародиш на Духа.
Свята, свещена и вечна!

Тогава хората ще преминат в своята следваща фаза на развитие – към шесто и седмо измерение, когато човешката раса ще се превърне в Ангелоподобна. Предстои ви да станете Новите Ангели на Бог чрез предстояща Еволюция и трансформация в един по-късен етап от вашето съществуване и Присъствие. Това е заложено, запечатано в гените ви и е написано със Златни букви в Небесните Анали.

Щом Бог е рекъл, ще бъде!
И никой не може да го спре, или промени!

Задействана е енергията на този План по Волята и Замисъла на Създателя и постепенно ще се изпълни. Ще се случи Прекрасното Вселенско Прераждане на Човешкия Род, създаден по подобие на Ангелите в Прослава на Отеца!

Дотогава ще минете през няколко превъплъщения и Възраждане на всеки етап от този Велик Процес. И сега предстои едно от тях, поредното в Стълбицата на вашия Възход към Бога. Вече устремно навлизате в тази фаза, защото енергията се завихри и на вашето Великолепно Пътуване към Светлината и Завръщане в нея бе даден мощен тласък и ускорен ход сега. Настоящият етап е свързан с Извисяване на Съзнанието, масовото му навлизане в пето измерение, а при някои от вас и в шесто. Единици, напреднали Същества могат да отидат и по-нагоре, но като цяло човечеството се е запътило към пето и трябва да усвои опита от пребиваването си там. Чак след това ще последва Общия ви Възход към още по-Висши нива. Засега дати не съобщаваме, вече разбрахте защо. Знаете, че всичко зависи как вие ще се справите по Пътя нагоре. За достигането до сегашния ви Преход, бе нужно дълго време, много повече от плануваното и предвидено. Но важното е, че успяхте и сте на Прага на Уникални Събития и Разкрития във вашия Свят.

Предстои за първи път човешко физическо Възнесение. Материалното тяло ще се одухотвори до степен да се превърне в Светлина и да се слее с нея и се въздигне в по-Висшите измерения, без Съществото да се отдели от физическия носител и без той да преминава през процеса на умиране. Ще спре колелото на преражданията, задвижвано от кармата и нисшите ви човешки проявления. Ще последват „чудеса” и красиви „вълшебства” - Велики Дарове за вас от Създателя. (Слагаме кавички, защото всъщност те са закономерни явления за нивото, на което ще бъдете.) Извоюваха ви това право напредналите Души, които в поредици от животи идваха в инкарнация сред вас, за да ви учат и въздигат хилядолетия наред. Това са най-Светлите и свидни Синове и Дъщери на човечеството, живели някога на Планетата – вашите Учители, Будители и Герои, в името на Правдата, Любовта, Свободата и Духовния ви растеж. Но повечето от тях по рождение принадлежат към други раси и цивилизации, включително и към Ангелското Царство. Извисени и много напреднали в своето развитие, доброволно слезли в човешки тела във въплъщение, водени единствено от несравнима братска Обич и всеотдайност към човешкия род.

Представете си как ще се промени Земята, вие, всичко и всеки, когато човечеството успее да интегрира целия Светлинен потенциал, който му се полага и е предвиден да се разгърне по време на и след Възнесението!


* * *

Това, че е имало отваряне на Портал и във вашия Свят е навлязла поредната Висша вибрация на Светлината, винаги може да установите. Когато сутрин слънцето изгрява като още по-ярко и сияйно кълбо, но с една особена нежност и галеща мекота, когато лъчите му са различни - блестящо златни с луминисцентни бели примеси, а небето е чисто синьо, но потопено сякаш в кристален Блясък. Когато целият въздух и всичко наоколо свети, трепти, дори предметите в стаята, огряни от Светлината. Когато дишате леко и Жива Прана (Жизнена Сила) изпълва цялото ви тяло и Същество. Когато усещате, че всичко около вас е различно и чувствате заряд, радост и възторг без явна човешка и ежедневна причина. Когато почувствате в такъв ден прилив на Вселюбяща мощна енергия, вдъхновение и повик за Възвишени дела, знайте, че се е отворил Портал. То не само се чувства, долавя, но и вижда с физически очи. Порталите може да излъчват вибрциите си от един до няколко дни и дори седмица. И всичко, за което говорим е осезаемо и ясно разграничимо в сравнение с останалото време.

Наблюдавайте, научете се да го отбелязвате и различавате!
В такъв период разтваряйте Съзнанието и Сърцата си за Всичко и Всеки!
Поглъщайте енергията, приемайте и се настройвайте съзнателно към по-Високите честоти, които обгръщат вашия Свят и проникват в него.
Медитирайте, влезте навътре в Съществото си!
Попивайте и се изпълвайте с покой, хармония, вътрешна радост, сладост и Любов!
Чувствайте Цялото и вашата Принадлежност към Него!
Свържете се с Бог, Бъдете, Присъствайте, Обичайте, Благославяйте и Благодарете! Амин!

С Обич, Селфидона


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони