Sunday, November 15, 2015

Bulgarian -- СмирениетоСмирението е преди всичко приемане, абсолютно, тотално, на всичко, но без да е примирение. То е липсата на каквато и да е привързаност, на оценки и осъждане. То е способността да признаваш правото на избор на всеки, както и да приемаш този избор без претенции, пристрастия и намеса и да го оставяш свободно да следва това, което е избрал. 

То е Чистота, Любов, дълбоко Осъзнаване и внедрена във вас Мъдрост, съчетани с Могъществото и Силата на Съществото ви, на Духа във вас. И тази Сила е безпощадна към всичко лъжовно, небожествено, както в самия вас, така и в Света около вас. И точно нейната безкомпромисност е тласъкът, двигателят на растежа ви, защото със смелостта, решителността, самоотвержеността и пълната си отдаденост на Светлината, тази във вас, както и Единната такава, тя, Силата не толерира и не отстоява фалша, а търси и се бори само за Истинското, най-самородното Божествено. И това е винаги и навсякъде, независимо дали става въпрос за човекa-личност, който сте, за другите, или за събитията, обстоятелствата и хората, съпътстващи живота ви.


 Смирението е Знание, свързаност с Всичкото, Което Е и цялостна отдаденост на Него. То е разбиране, чувстване на Бога, знаене на самата Му Същност, какво точно е Той, както и усещането му във Всичко и Всеки. Смирението е пълна Осъзнатост, Пробуденост и възвърнал се спомен за това Кой и Какъв Си. То е принадлежност, родство, единение и Цялост. То е знаене на Божествената Истина и нейното различаване от всичко останало. Смирението е пълна вътрешна хармония и баланс. То е невинност, искреност и кристална Чистота, без каквито и да е други примеси. То е Божествената Изначална Чистота, Любов и Светлина, които озаряват Съществото ви. 

Истинското смирение въплъщава всички Божествени качества и принадлежности в Себе си. То е събраното, съчетано, уникално Цяло на множеството Аспекти, нюанси, добавки, украси, както и основни съставни Части на Съществото ви. Онова, с което сте родени, както и това, което сте придобили по време на Великолепното си Пътуване и развитие във Вечността. То събира всичко в едно и е еманация на вашата Същност от Светлина. В него е и Любовта, и Съзнанието за Единство, и чувството за род и произход от Бога като негово дете и неделима Частица. 

Смирението всъщност е вашето Просветление, вашата събудена Божественост и нейната най-автентична, самородна и неподправена Проявеност. Щом сте постигнали Истинското смирение, вие сте намерили Себе си, разпознали сте се наистина и сте си спомнили Бога, Който всъщност Сте. И нищо друго не ви е нужно, защото в това откритие и неговата изява и проявление, се съдържа всичко онова, което сте търсили, към което сте се стремили, както и онова, Което Сте, вашата Истинска Същност, вашия цялостен, Изначален Божествен Аз, както и самия Бог - Първородителят, Първоизворът, Всичкото, Което Е.

Автор: Надя Мандова - Селфидона

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони