Friday, November 13, 2015

BULGARIAN -- Пътешествието до СлънцетоПътуването към Светлината може да изглежда, като че ли отнема много време. Изглежда че има толкова много препятствия по пътя. Но след като изпитате Светлината, всички пречки изчезват и остава само Светлината като блестящо Слънце, което осветява всичко.

Защо така изглежда? Защо виждаме толкова много препятствия? Отговорът е по-лесен, отколкото сме очаквали. Ние сме Слънцето, Източникът, Блясъкът на Любовта в самият център на нашето Сърце, в самият център на Вселената. Когато се фокусираме върху нещо друго, с нашето его / ум, нещото, върху което се фокусираме ангажира нашата гледна точка и губим от поглед Слънчевата Светлина. Това е подобно на четенето на завладяваща история в книга. Ние сме толкова погълнати от историята, че не забелязваме нищо друго в стаята. Някой може да се разхожда покрай нас, а ние не го виждаме.

Светлината е винаги вътре в нас. Ние сме толкова погълнати от фокуса си върху проблемите и нашите собствени мисли, че не забелязваме Светлината на нашето сърце. Тогава сякаш сме влезли в друга стая на възприятие и Слънцето е изчезнало. Наистина нашите проблеми са само пречки, защото не можем да се отдалечим от тях достатъчно дълго, за да се върнем към Светлината. Но Истинското Слънце е толкова Ярко, че всичко в близост до него се топи в Светлина и всички наши проблеми изчезват в Просвещение и Любов. Нито проблемите, нито раздразненията могат да останат, когато Слънчевата Светлина на нашето Сърце е напълно Будна.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони