Saturday, October 3, 2015

Bulgarian -- Хаторска планетарна медитация: Новини
В Театър Питър Джей Шарп в Симфъни спейс в Ню Йорк имаше събрани над 500 души за глобалната медитация на 5 септември.

Медитацията беше записана и вие можете да я чуете или да я изтеглите като използвате линка в края на тази страница. Получавате тази звукова медитация, защото получавате публикациите на Хатори.Това е на разположение само за хората, които получават публикациите на Хатори или които се присъединиха към нас в Ню Йорк. Тя също така ще е част от материали за семинар, когато се проведе такъв. Това е материал, обект на авторско право. Ние ви молим да не го публикувате никъде или да не го използвате по никакъв друг начин, освен за лично ползване.

Хаторите казаха, че медитацията , към която се присъединиха десетки хиляди хора от цял свят, беше успешна и ние би трябвало да видим повишаване на планетарната осъзнатост и реакция по отношение на екосистемата ни в рамките на следващите 9 – 12 месеца. Когато ги попитах за още информация, те казаха, че тази промяна би дошла от организациите на обикновените хора, от гласовете на децата и от международно сътрудничество, което в този момент е невъобразимо.

Мислех си, че някои от вас може да искат за знаят за моя личен опит, свързан с медитацията. Дни преди събитието чувствах съпротивление, защото интуитивно усещах колко силна щеше да е планетарната енергия и как тя щеше да ми повлияе.

По време на медитацията бях ясновидски катапултиран в космоса и видях Земята, която беше обливана в божествена Светлина и целебни енергии от множество  доброжелателни същества от много измерения. Беше объркващо за ума да се усети дълбочината и силата на божествената помощ, която се простираше към нашата планета.

Тази енергия беше толкова силна, че аз бях значително променен в продължение на много часове. Фактически аз изпитах бързо активиране на моята Биофотонна мрежа, което означава, че клетките в тялото ми излъчваха светлина с ускорено темпо. Това беше физическо впечатление, уверявам ви, и не нещо, което бях  в състояние да потвърдя чрез някакъв тип научно измерване. Впечатлението за повишена светлина продължи и аз изпитах енергийното си тяло като поле от чисти диамантени светлини за повече от двадесет и четири часа. Бележка : Ако не сте запознати с науката Биофотоника, може да намерите списък с материали по темата ,като отидете на раздел Статии Articles в сайта(www.tomkenyon.com)  и кликнете на Биофотоника Biophotonics- Class Handout .


Докато все още получавах сетивни усещания от тялото си и околната среда, те периодично бяха затъмнявани от силни усещания за интензивна бяла светлина и този феномен продължи през нощта и по време на сън.

И докато опитът ми за това изпълнено със светлина тяло беше блажен и ескстазен, личната ми реакция след това не беше такава. С това имам предвид, че когато навлизам във високо вибрационни полета на енергия по време на Усилвания и семинари, често има временна реакция от моето его, тоест моето ограничено ниво на съществото ми. И често ми е нужно известно време , за да се върна в състояние на личен баланс, тоест моето „нормално” (в кавички и без кавички )състояние на съществуване.

Други психоаналитици (изследователи на съзнанието)също са ми споменавали,че са изпитвали подобни феномени в собствените си изследвания.

В случая на Хаторската глобална медитация от 5 септември  ми бяха нужни 72 часа , за да се върна към обичайното си усещане за себе си, въпреки че трябва да кажа , че сега в съществото ми има по-висша енергия като резултат от присъединяването ви в тази глобална медитация и за това съм истински признателен.

Споделям този личен пример, просто за да посоча потенциала и силата на енергията, която всички вие създадохме заедно. И споделям това в случай че някои от вас са имали подобна на моята реакция след медитация.

Искам да ви благодаря от цялото си сърце за отделеното време и енергия, за да участвате.

Благословии за вас и за любимите ви хора.

ТомКликнете тукClick here , за да чуете или да изтеглите аудио файла. Моля, обърнете внимание, че когато кликвате на този линк, вие се съгласявате да не  публикувате файла никъде, защото това е обект на авторско право и засега не е предвиден за масово разпространение. Моля, обърнете внимание на това, че файлът ще бъде изтрит от нашия уебсайт след тридесет дни.

© 2015 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

Превод: Tauno

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони