Sunday, October 18, 2015

Седмично послание на Хиларион 18 – 24 октомври 2015гВъзлюбени,

Тъй като светът се придвижва напред в по-висшите честоти, които сега са достъпни, ще има дълъг период на приспособяване със серии на интензивни енергийни вливания и след това ще има време за отдих, за да се позволи на тялото да синхронизира и напълно да интегрира новата ви подобрена версия. Твърде много от вас се борят да се отдадат на предишните ограничения и мисловни шаблони , които сега ограничават придвижването ви напред. Справянето с това сега е много по-лесно постижимо, когато се случи промяна в по-високи октави. Ще има повдигане на умствените и емоционални блокажи, които ви пречеха да заемете мястото си по право на сцената на живота в реалността на новия свят. Сега вие сте още повече от преди енергийни генератори  и сте в състояние да влияете на енергията около себе си по най-положителен начин. Необходимо е вие да възнамерите да сте благословия по този начин и да правите това ваш фокус всеки ден и с думи да заявявате това намерение. Просто като сте себе си в този момент, носите благословии за другите. Онези от вас, които успешно интегрирахте новите честоти, се съгласихте с това на по-висшите нива и сега сте използвани като проводници за разпространение на тези по-висши честоти, достъпни сега.

Всеки, който чете или чува това съобщение, е посланик на Светлината и посланик на мира. Станахте по-проницателни в начина си на използване на фокуса и енергиите си и това има положителен ефект в работата , която извършвате и в даровете, които давате на света. Всеки човек на планетата има поне един специален дар, който носи, за да сподели с другите. Виждаме повече от вас да започват да се вглъбяват, за да се синхронизират с Божествената си Същност и да продължат с работата, която дойдохте да извършите тук.Вие излязохте от линията на уроците си в нова територия и това понякога може да е неудобно усещане. Вие сте окуражавани да продължите , да видите отвъд предишните си очаквания за онова, което предстои , защото все още не е разкрито. Както винаги, нужно е желание и решителност, за да се придвижите към следващото ниво. Това е вашето пътуване и вие сте този, който ще извърви този път, никой не може да стори това вместо вас, никой друг не може да сбъдне мечтите ви, изисква се действие от ваша страна. След като направите избора и вземете решението да се придвижите напред, вие получавате помощ, когато помолите и досега сте разбрали, че тя се дава.

Като правите това,  ще започнете да разпознавате синхронизациите, които се разгръщат в ежедневието ви. Дават ви се благата, от които се нуждаете, за да стигнете до следващата стъпка. Това са благословии и гаранции, че вие сте на правилния път в стремежа си да отидете там, където не сте ходили преди. Способни сте на много повече неща, отколкото сте вярвали, че е възможно и тези възможности сега се отварят за вас. Възползвайте се от момента, когато дойде и се осмелете да направите новия си живот живот на несравнимо величие. Помощници и приятели са винаги около вас, само трябва да протегнете ръка, за да ги разпознаете, не само от света на духа, но също и на физически план. Те ви подкрепят, подхранват и ви засилват в личното ви духовно пътуване. Като вървите по пътя си, благоволението им ви засилва, радва и ви помага да живеете балансиран живот. Без съмнение ще знаете, че никога не сте сами.

Като свиквате все повече с новото си начало , ще прегърнете и видите по-лесно как може да трансформирате намерението си в действие и това ще ви даде всичко, което прави потенциалното да стане повече отколкото сте мечтали, че е възможно. Това ще ви помогне да вдъхнете нов живот и възможности дори и в най-светските дейности. Като се включите в бездънния фонтан на живота, вие сте обновени и изпълнени с радост, която трансформира всичко, което докосне с повишената си осведоменост, разбирането на истината и надеждата, която  носи това. Това обновление и ентусиазъм се излъчва от вас, простирайки се навън към всички около вас. Вие запалвате тяхната светлина и това на свой ред им помага да се  отворят за по-големите възможности за собствения им път и посока.

Като вървите с чест по пътя си, не забравяйте да оцените света, който ви поддържа и подкрепя и допринася за вашето добро. Уважавайте хората, местата и нещата заради влиянието, което оказват върху вас във всеки аспект на живота на тази планета. Приемайте другите такива, каквито са, и празнувайте разликите и разнообразието в този танц, наречен живот. Научете се да виждате отвъд очевидното, защото това може да доведе до по-богати награди и радост, която не знае граници. Тази нова смяна на посоката носи със себе си възстановяване , трансформация и презареждане на цялото ви същество. Като вървите по избрания си път, пламъкът на вечна истина, който пазите в сърцето си, ви облагородява и обогатява с аура на най-висшия интегритет, който ви тласка да посрещнете бъдещето с отворени и желаещи очи и сърце.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез : 2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Всички права запазени
Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. This is in cooperation with Hilarion and the Legions of Light who work with him who have informed the author/scribe/channel that they are embedding and transmitting higher energies and frequencies into the written and spoken words that come through this channel in relation to the messages that are transmitted through her.
Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe's credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.
Thank you for including the above website link when posting this message.
Watch video version here: https://youtu.be/A8e6zZfRAc8


Превод:Tauno

http://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/search/label/BULGARIAN

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони