Wednesday, March 11, 2015

Bulgarian -- Светена Вода: Подарък от Природата за по-здравословен Живот

 Светлината на Светия ДухЧовешкото тяло е от 50% до 75% вода. Водата прочиства тялото ни и ни помага да детоксикираме елементите, които пречат на доброто здраве. Когато сравняваме елемента вода със съзнанието, водата ни помага да заземим нашето духовно съзнание и да го интегрираме в нашето ежедневие. Пиенето на много вода също ни помага за почистване на тялото ни и изграждане на добри хранителни вещества, от които тялото ни се нуждае, когато движим духовната енергия.

Водата винаги е била използвана в духовната работа за довеждане на Божествената Светлина също наречена Светлината на Светия Дух. Кръщенията са често срещани в много култури като форма на благословение и като средство за довеждане на тази Божествена светлина, за да измие нашата карма. Ако искате да направите Светена Вода, можете да медитирате с водата в ръцете си и да я заредите с духовна енергия. Тогава, след медитация използвайте дъха си, за да вдъхнете любов и светлина във водата. Просто духнете над водата с намерение да вложите любов и светлина в нея. Правете това в продължение на няколко минути, докато не почувствате, че водата е енергизирана. Сега имате Светена Вода! Можете да я пиете, за да внесете повече любов и светлина в тялото и душата си или да я използвате, за да изчистите емоционален дискомфорт. Можете също така да поставите от Светената Вода върху тялото си на места, които ви дразнят или причиняват болка. Светената вода ще помогне за отстраняване на кармата и ще внесе повече любов и светлина.

Ако енергията в стаята ви е в застой или има някакъв отрицателен стрес, можете да последвате примера на китайците, които поставят аквариум или малък водопад в близост до входа на помещението. Водата хваща отрицателната енергия, която идва през вратата в стаята ви и я предпазва от навлизане. Докато водата циркулира и се движи, тя постоянно ще очиства атмосферата и премахва отрицателната енергия. Водата също е проводник на духовна електроенергия. Тя може да помогне за презареждането на енергията в помещението с положителна такава. Това е същото състояние, което се случва, когато седнем до течаща вода, за да се почувстваме по-добре. Удивително е как малко течаща вода може да направи разликата в начина, по който се чувствате и начина, по който чувствате стаята си.

Когато водата е течаща, тя движи нашето съзнание и нашето Ки(Чи) или Жива Сила, за да ни помогне да презаредим и обновим сърцето и ума си. След това ние се чувстваме освежени и имаме приток на енергия за дълго време. Понякога най-простите неща могат да създават невероятна промяна в енергията ни. Водата е навсякъде около нас. Природата ни дава вода, защото това е един от най-важните елементи за поддържане, подмладяване и очистване на нашата жизнена сила. Възползвайте се от този прост дар от Природата и подобрете начина, по който се чувствате.


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони