Thursday, March 19, 2015

ПОРТРЕТ на ЧОВЕКА, свързан с полето на намерението

Тези, които живеят в единство с Източника на живота, външно по нищо не се отличават от обикновените хора. Те нямат ореол, не носят особени дрехи, които да свидетелствт за техните богоподобни качества.

Но когато виждате как “им върви”, как леко преодоляват всякакви прегради, започвате да разбирате колко се отличават от всички, които живеят на “обикновеното” ниво на съзнание. Пообщувайте с хора, които са се възсъединили със силата на намерението, и ще разберете тяхната уникалност.
Това са хора, които наричам “съединили се”, защото те са хармонично свързани с полето на намерението, направили са се достъпни за успеха.

Невъзможно е да им се внушат песимистични възгледи по отношение на възможността за постигане на успех. В техния лексикон дори няма такива думи, които биха показвали, че техните желания могат да не се осъществят. Те са изпълнени с дълбокото знание, че универсалният Източник ще им осигури всичко необходимо и това се отразява в техните убедени думи.
Те не казват: “Няма да успея".

Много по-вероятно е да чуете нещо от рода на: “Искам да постигна това и знам, че всичко ще се получи”.

Както и да се опитвате да ги разубедите с различни доводи, че техният оптимизъм е необоснован, те ще останат слепи и глухи за вашите рационални разсъждения.

Те сякаш живеят в друг свят - свят, където не съществуват предпоставки желаното да не се осъществи.

Ако успеете да ги въвлечете в дискусия на тази тема, те просто ще ви кажат: “Отказвам се да мисля за това, което по принцип не може да бъде. Аз привличам към себе си това, за което мисля, и значи аз ще мисля само за хубави неща". Миналото за тях няма значение.

На тях не им е познато понятието "неуспех" и те никога не казват: "Това е невъзможно".

Те са просто невъзприемчиви към доводите на песимизма. Те са станали достъпни за успеха и вярват в невидимата сила, която ще им осигури всичко. Те толкова здраво са свързани с щедрия Източник, че около тях се образува един вид аура, която не допуска до тях нищо, което е способно да отслаби тяхната връзка с творческата енергия на намерението.

Съединилите се не мислят за това, което не искат, и ви обясняват причината за това така: "Източникът на всичко е способен да реагира само на това, което е, а има безкрайно изобилие. Той не може положително да реагира на негативни мисли, на това, което липсва, или на това, което не се получава, защото такива понятия са му непонятни.

Ако аз кажа на Източника на всичко: “От това нищо няма да излезе", той ще разбере това като мое позитивно желание и аз ще получа в отговор именно това, за което го моля – “от това нищо няма да излезе”. Затова се старая изобщо да не мисля за това, което е чуждо на моя Източник”.

За средния човек, който се измъчва с опасения за своето бъдеще, всичко това звучи като абракадабра. Той предлага на приятеля си да свали розовите очила и реалистично да погледне на света, в който живее.

Но не е възможно да отбиете съединилия се от истинския път. Ако пожелаете да го изслушате, той ще ви каже, че Вселената е построена на закона за привличането на енергия и че толкова много хора живеят в страх и нужда само защото в процеса на осъществяване на своите желания твърде много разчитат на егото си.

Просто се съедини с Източника и ще станеш като Източника, и твоите намерения ще станат в идеално съответствие с Източника на всичко.

За съединилия се всичко това е напълно очевидно.

1. Съсредоточи се върху това, което искаш да създадеш.

2. Оставай свързан с полето на намерението и търси подсказки, знаци, които ти изпраща Източникът.

За съединилите се няма случайности в живота.

3. Всички събития, дори и най-незначителните, те възприемат като част от хармоничното цяло.

Те вярват в “кръстосването на съдбите” и не се учудват, когато в живота им се появява нужният човек, който решава възникналия проблем, или ако, когато помислят за някого, те получават писмо от този човек или се срещат с него на улицата.

Те считат за естествено, когато получават неочаквано книга с информацията, която им трябва, или най-неочаквано се появяват инвеститори, които са готови да инвестират в техния проект.

Съединилите се не се опитват да спорят с вас и да ви натрапват своя възглед за нещата.

- Те добре знаят, че енергията, която се губи за спорове и раздразнение, ще привлече в живота им още повече спорове и раздразнения.

- Те знаят какво им трябва и не смятат да губят сили за противодействие на хората, които предпочитат да живеят по друг начин.

- Те знаят, че случаен късмет във Вселената няма, но има невидима сила, която непрекъснато създава и постоянно осигурява всичко необходимо на този, който желае да получи своята част.

- Ако започнете да досаждате с разпити, те просто ще ви кажат: “За да получиш силата на намерението, трябва идеално да съответстваш на Източника на всичко, и аз се старая, както мога, да се равнявам по този Източник”.
*****
Съединилите се знаят, че всичко, което се случва в техния живот, не е случайно. Затова винаги са изпълнени с благодарност.

Те изпитват чувство на признателност за всичко, дори за мнимите проблеми и неприятности.

Те имат способността и желанието да виждат във всяка болест благословение и в дълбочината на душата си знаят, че във всеки проблем се крие някаква благоприятна възможност, и такива възможности трябва да се търсят във всичко случващо се.

Говорейки думи на благодарност, те изказват най-дълбока признателност за всичките тези възможности и не се обръщат към Източника с някакви молби, нали това би означавало признание за това, че нещо им липсва.

Те общуват с Източника, като пребивават в състояние на благоговейна признателност за всико, което има в техния живот, знаейки, че по този начин дават възможност на силата на намерението да донесе именно това, от което имат нужда.

Съединилите се живеят в състояние на възторжено благоговение. От тях едва ли ще чуеш оплаквания за нещо.

Те не търсят виновни. Ако вали дъжд, те му се радват, знаейки, че в природата всичко е хармонично. Така те реагират на целия обкръжаващ ги свят.

Сняг, дъжд, слънце напомнят на съединилите се, че те са част от природата. Обкръжаващата ги атмосфера – каквато и да е температурата или силата на вятъра - това е благословен въздух, който е самото дихание на живота.

Съединилите се ценят света и всичко, което съществува в него.

Същата връзка, която съществува между тях и природата, те усещат в отношенията с всички живи същества, включително и тези, които са живели по-рано, и тези, които още не са се родили. Те съзнават всеобщото единство и затова не правят разлика между себе си и другите.

За съединилите се има само ние. Ако можехте да надникнете в техния вътрешен свят, вие бихте открили, че те страдат от болката, причинявана на другите хора.
Те нямат врагове, защото знаят, че всички ние сме произлезли от един и същ божествен Източник. Те се радват на отличията в облика и обичаите на другите хора, вместо да ги критикуват или да усещат заплаха от тяхна страна.

В дълбочината на сърцето си съединилите се усещат своето сходство с всички форми на живота, а също с Източника на целия живот.

Именно благодарение на наличието на това свързващо звено съединилите се толкова леко намират помощ и поддръжа за реализиране на своите собствени намерения от страна на другите хора.

Самото наличие на чувство за единство означава, че на планетата няма човек, с когото съединилите се не биха имали духовна връзка.

Те живеят в полето на намерението и благодарение на това цялата система на живота във Вселената се намира на тяхно разположение и те получават достъп до всичко, което биха пожелали – защото са съединени с тази животворяща енергийна система и с всички нейни създания.

Те никога не се усещат отделени от помощта, която им предоставя тази система.
Затова съединилите се не се учудват, когато уж “случайни” съвпадения водят до осъществяване на техните намерения. В дълбочината на душата си те разбират: тези чудеса се случват в живота им благодарение на това, че те предварително са били съединени с тях.

Попитайте съединилите се за това и те ще ви отговорят: “Разбира се, това е законът за привличането в действие. Запазвайте енерегийна връзка с Източника на живота и всички хора, а също всички сили на полето на намерението ще ви помагат за изпълнение на вашите желания”.

Те знаят, че така е устроена Вселената.

Други хора могат да твърдят, че на съединилите се просто им върви, но хората, които владеят силата на намерението, знаят друго. Те знаят, че са способни да разчитат на поддръжката на всеки, на когото спрат погледа си, докато остават в хармония със силата на намерението.

Съединилите се не се хвалят със своите успехи, а пребивават в състояние на вечна благодарност и смирение. Те разбират, как е устроена Вселената, и остават в блажена хармония с нея, вместо да я обвиняват в нещо или да изискват от нея.

Попитайте съединилите се за това и те ще ви кажат, че всички ние сме част от динамична енергийна система.

“Енергията, която се движи по-бързо” – поясняват те – неутрализира и нулира по-бавната енергия”.

Тези хора правят избор в полза на хармонията с невидимата духовна енергия.
Те тренират мислите си да се движат на високи честоти и затова са способни да отразяват бавните (ниските) честоти.

Взаимодействайки с хората, които имат ниска енергетика, съединилите се им оказват най-благотворно влияние.

Те излъчват енергия на безметежност и покой, тяхната умиротвореност внушава на околните чувство за спокойствие и увереност. Те не се стремят да побеждават в спорове или да завоюват съюзници.

Те не се опитват да ви убедят да мислите така, както мислят самите те, но вас ви убеждава енергията, която излиза от тях. Общувайки със съединилите се, всеки човек чувства в себе си любов, защото те са единни с Източника на целия живот, който е любов.

Съединилите се без колебания ви говорят, че се стремят да се чувстват добре, независимо от обстоятелствата и от мнението на околните.

Те знаят, че негативните чувства не са способни да поправят неблагоприятните обстоятелства, затова използват своите емоции като индикатор за здравината на връзката със силата на намерението.

Ако се чувстват зле, това сочи, че е време да приведат своето енергийно ниво в съответствие с мирната и любяща енергия на Източника. Те си повтарят: “Искам да се чувствам добре” – и привеждат мислите си в хармония с това желание.

Дори ако светът е обхванат от война, те все едно правят избор в полза на позитивните емоции. Ако състоянието на икономиката се влошава, те все едно предпочитат да се радват на живота. Те се стараят да намерят в себе си добри чувства и тогава, когато се повишава нивото на престъпността и бушуват урагани.

Ако ги попитате, как могат да се чувстват добре във време, когато в света има толкова беди и зло, те ще ви се усмихнат и ще кажат, че светът на духа, откъдето всички сме дошли, пребивава в съгласие, любов, хармония, доброта и изобилие и че именно такъв свят предпочитат да поддържат в себе си.
Негативните чувства са способни да привличат само повече негативи в техния живот.

Съединилите се просто не позволяват на своето чувство за благополучие да зивиси от каквито и да било външни фактори – било то времето, войни, политическата ситуация, състоянието на икономиката или нечие желание да мисли на ниски честоти. Те си сътрудничат с полето на намерението, като подражават във всичко на Източника.

Съединилите се се намират в постянно взаимодействие със своята безкрайна същност.

Те не се боят от смъртта и ще ви кажат, че никога истински не са се раждали и никога истински няма да умрат. Те възприемат смъртта като смяна на дрехите или на местожителството – просто преход от едно състояние в друго.

Те виждат своето истинско “аз” в тази невидима енергия, от която са произлезли.

Понеже съединилите се винаги усещат връзката си с всичко и с всички във Вселената, на тях не им е свойствено чувството за отчужденост.

Тяхната връзка е невидима и нематериална, но нея никой никога не я поставя под съмнение. Те във всичко разчитат на тази невидима духовна енергия, която пронизва всичко съществуващо. Те живеят в хармония с Духа и даже не си се представят настрани от него. Именно благодарение на това силата на намерението винаги им помага за изпълнение на техните желания.

Няма да ви се удаде да убедите съединилия се, че неговите намерения не могат да се материализират, защото тези хора твърдо вярват в своята връзка с енергията на Източника.

Те ще ви предложат да изберете, какви възможности искате да реализирате, а след това да живеете така, сякаш това, за което мечтаете, вече се е осъществило. Ако не сте способни на това, ако сте обзети от  тревога, съмнения и страхове, съединилите се ще ви пожелаят добро, но самите те ще продължат да мислят от гледна точка на резултата.

Те са способни да виждат своите мечти като вече осъществени. Техните мечти стават реалност, защото те са реални в техните мисли. Те направо ще ви кажат: “Моите мисли, когато те хармонират с полето на намерението, всъщност са Божии мисли, и така ще мисля винаги”. Като се вгледате в тях, вие ще се убедите, че те винаги реализират своите намерения.

Съединилите се са хора изключително щедри.

Колкото и силно да желаят нещо за себе си, за другите те желаят това още по-силно. Споделяйки своето достояние, те получават огромно удоволствие. Някой може да се учуди, как изобщо успяват да съберат нещо при такава щедрост, но техният живот е толкова изобилен, че те не изпитват липса от нищо.

 “Тайната на възсъединяването със силата на намерението – ще ви кажат те – е да мислиш и да действаш така, както мисли и действа Източникът, от който произлиза всичко и който осигурява всичко. Той надарява всички, и аз също надарявам всички. Колкото повече давам, толкова повече се връща към мен”.
Съединилите се са хора одухотворени.

Те живеят повече в духовна, отколкото в материална форма. Те фино чувстват съдбата си. Те знаят защо са тук и на тях им е известно, че те са много повече, отколкото тяхната телесна обвивка.

Те изпитват дълбоко уважение към света на Духа и поддържат одухотвореност, като постоянно общуват с Източника.

Тяхното енергийно ниво е изключително високо. Именно тази енергия ги прави съединили се. Тази високочестотна енергия на Източника преобразува омразата в любов.

В обкръжението на хора, свързани с полето на намерението, вие се зареждате с тяхната висока енергия, изчиствате се, въодушевявате се, изпълвате се със здраве. Съединилите се се отличават с това, че не съдят другите хора и самите те не се поддават на чужди мисли и постъпки.

Често ги наричат равнодушни и необщителни, защото те не са склонни да сплетничат и да говорят празни приказки.

Те ще ви кажат, че животът ви е даден от Духа и че този Дух присъства във всеки един от нас като всемогъща сила на доброто. Те вярват в това, те живеят с това и вдъхновяват другите.

Те ще ви кажат, че всякакви катаклизми, които се случват на Земята, като земетресения, изригвания на вулкани, урагани са следствие на колективния дисбаланс в съзнанието на хората.

Те ще ви напомнят, че хората се състоят от същите химически елементи като Земята. Че течността, от която на 98% се състои вашата кръв, някога е била морска вода и че минералите, които се съдържат в нашите кости, са взети от земята.
Те се смятат за единно цяло с планетата и считат за свой дълг да остават в хармония с полето на намерението, за да помогнат да се стабилизират силите на Вселената, които могат да губят равновесие, когато живеем с прекомерен превес в полза на егото.

Те ще ви кажат, че всичките мисли, чувства и емоции са колебания на енергията и че честотата на тези колебания може да поражда нарушения не само в нас самите, но и във всичко, което се състои от тези вещества, от които се състоим и самите ние.

Съединилите се ви призовават да оставате в честотна хармония с Източника, да изпитвате чувство на отговорност за съдбата на планетата. И те мислят и говорят за това не от чисто интелектуална гледна точка, те дълбоко и страстно чувстват това, те живеят с това.

Наблюдавайки съединилите се, вие ще забележите, че те не обичат да говорят за своите болести. Те живеят така, сякаш здравето им е идеално. И те действително считат, че техните болести не са нещо повече от измислица, и вярват, че вече са се излекували.

Те знаят, че за всяко заболяване има множество възможни варианти за развитие, дори за тези, които се считат за неизлечими, и винаги вярват в благоприятния изход.

Те ще ви кажат, че възможност за изцеление съществува винаги, тук и сега, и че болестта ще протича така, както те сами искат това.

Както вярват в това, че може да се успокоят външните катаклизми, успокоявайки себе си, така вярват и във възможността за успокояване на вътрешните катаклизми.

Попитайте съединилия се за техните лечителски способности и те ще ви кажат: “Аз вече съм излекуван и смятам да мисля и да се чувствам само от тази гледна точка”.

Ще забележите, че вашите болести и неразположения често минават от само себе си в присъствието на съединилите се, които имат особено висока енергетика. Защо?

Защото тяхната висока духовна енергия неутрализира ниската енергия на болестта. Когато вие се озовавате в енергийното поле на съединилите се, вие се чувствате много по-добре.

Съединилите се знаят за необходимостта да избягват въздействието на ниска енергия. Те се държат по-далече от хора агресивни и самомнителни, като мълчаливо им изпращат благословии, и продължават да живеят своя живот.
Те не губят време да гледат сцени на насилие по телевизията, не четат във вестниците криминалната хроника или репортажи от местата на военни действия.

На тези, които обичат да се занимават с всичките тези ужаси, за които тръбят вестници и телевизии, съединилите се могат да изглеждат хора безхарактерни и неинтересни.

Понеже съединилите се не изпитват необходимост да побеждават, да  утвърждават правотата си и да доминират над другите, тяхната сила се проявява в това, че те одухотворяват хората дори само с присъствието си.
Те споделят с хората своята гледна точка, оставайки в хармония със съзидателната енергия на Източника. Те никога не се обиждат, защото държат егото си настрани от дискусиите.

Съединилите се живеят в честотна хармония с полето на намерението. За тях всичко съществуващо е енергия.

Те знаят, че проявлението на враждебност и други негативни чувства по отношение на хората, които извършват нискочестотни постъпки или ги поддържат, би било само поощряване на тези действия чрез усилване на ниската енергетика.

Съединилите се живеят на високо енергийно ниво, което им открива достъп до своята интуиция. Те имат способност да предвиждат бъдещето.

Ако ги попитате за това, те ще ви кажат: “Не мога да обясня това, но просто знам, чувствам го отвътре”. Затова изобщо не се учудват, когато се случват очакваните и желани от тях събития.

Те предварително знаят, че всичко ще се случи точно така. Оставайки във връзка с енергията на Източника, те са способни всеки момент да задействат интуицията си, която им подсказва, какъв изход е възможен и как да се постигне нужният резултат.
Това вътрешно знание им позволява да са безкрайно търпеливи, и те никога не проявяват неудовлетворение по повод на срокове или начини за осъществяване на техните намерения.

Съединилите се са изпълнени с доброта и любов. Те знаят, че да се намират в хармония с енергията на Източника означава да подражават на тази доброта, от която са произлезли. И нямат нужда да полагат някакви усилия, за да са добри.
Те са вечно признателни за всичко случващо се с тях и знаят, че добротата към всичко живо и към планетата като цяло е форма на изразяване на тази признателност.

Виждайки безкрайната доброта от тяхна страна, обкръжаващите ги се стараят да им се отблагодарят със същото и всячески им помагат за реализиране на техните намерения. На страната на съединилите се има огромен брой хора, изпълнени с любов, доброта и щедрост - и всички те си помагат един на друг за изпълняване на желанията.

Вие също така ще забележите, че съединилите се умеят да виждат красотата в обкръжаващия ги свят. Те винаги и във всичко намират нещо хубаво.

Те са способни да се възхищават от красотата на звездното небе и от красотата на жабата. Те виждат красотата в децата и величието в старците. Те никого не съдят и знаят, че красота има във всичко, което е създадено от всетворящия Източник.

Съединилите се са изключително любознателни. Те се интересуват от живота и винаги се стараят да узнаят и да изпитат нещо ново. Те умеят да намерят радост във всяка сфера на човешката дейност и постоянно разширяват своя кръгозор.
Тази откритост за всички възможности и склонност към непрестанно развитие обясняват, защо толкова лесно им се удава да постигнат своите цели. Те никога не казват “не” на Вселената.

Каквото и да им изпрати животът, те казват: “Благодаря. Какъв урок мога да извлека от това и на какво мога да се науча?"

Те никога не осъждат това, което им се изпраща от Източника, и такова отношение в крайна сметка им позволява да достигнат хармония с енергията на Източника и открива пътя за всичко, което Източникът е готов да им предостави. Те държат вратите винаги отворени за нови възможности и това прави възможен безкрайният приток на изобилие в техния живот.

Тези качества, които наблюдавате в хората, съединили се с намерението, обясняват, защо толкова “им върви” в живота. Оказвайки се редом с тях, вие се заразявате с жизнената енергия, въодушевявате се, започвате да разбирате смисъла на живота. Искате постоянно да сте до тях, защото черпите от тях жизнена сила.

И изпълвайки се с тяхната енергия, вие самите попадате в потока на енергията на Източника и зовете след себе си други хора. Вие се съединявате не само с енергията на Източника, но също и с всичко съществуващо във Вселената. Съединилите се усещат своята връзка с целия космос и с всяка негова частица.
И тази връзка прави безкрайната сила на намерението достъпна за вас.

Тези самоосъществили се хора мислят от гледна точка на резултата, визуализирайки това, което искат да проявят в материална форма.

Чувствата им служат за датчик, който показва степента на тяхната хармония със силата на намерението. Ако се чувстват добре, знаят, че се намират в честотна хармония с Източника. Ако се чувстват зле, това им служи за сигнал, че трябва да повишат нивото на енергията.

Ако ги попитате какво да направите за да се сбъднат мечтите ви, те без колебания ще ви посъветват: “Изменете вашия поглед върху нещата и тогава нещата, които гледате, ще се променят".

Призовавам ви да последвате примера на тези хора и да се възсъедините с безкрайната сила на намерението.

Всичко ще ви се получи – обещавам !

“МОЛЯ МОЯ ДУХ ДА МЕ СЪЕДИНИ С ПОЛЕТО НА НАМЕРЕНИЕТО И ДА МЕ НАУЧИ ДА ЖИВЕЯ В ТАЗИ ХАРМОНИЧНА СРЕДА”

А.Клименков. Намерение. 18 март 2015

Превод от руски: Лусесита

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1420690

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони