Sunday, May 15, 2016

Bulgarian -- Седмично послание на Хиларион 15- 23 май 2016г.Възлюбени,Настъпва голямо израстване,  тъй като хората преглеждат събитията в миналото си и се помиряват с тях. Други изпитаха драстични житейски промени , дължащи се на непредсказуеми обстоятелства, които внезапно им се случиха и ги оставиха без дом или ресурси и сега те се опитват да се справят с последствията от това разрушение. Те буквално трябва да започнат от начало и да изградят отново живота си. Те намират начини да достигнат един до друг и да споделят чувствата си, за да се излекуват от травмата, през която преминаха. Те се придвижват напред чрез тази взаимна подкрепа.Тези хора са подпомогнати от състрадателни сънародници и от хора от други държави,тъй като светът се обединява, за да помогне по всякакъв начин. Много хора от техните страни, от други държави и градове доброволно отидоха в района на бедствието и започнаха тежката работа по почистването на отломките, за да може да се започне наново. Други групи от хора  се формират като екипи за почистване на домовете, които са оцелели, защото те също трябва да се изчистят, за да са годни за обитаване отново.Човечеството отговори с любов в сърцето и с щедрост. Служителите на Светлината се обединиха в изпращане на молитви и успокояващи енергии към проблемния район. Любовта във всичките си аспекти заявява присъствието си на тези, които имат нужда от помощ. Сега започва процесът на лекуване във всички, които бяха засегнати и променени от голямото почистване, което се случи. Засегнатите са обградени от любовта и подкрепата на духовните измерения. Когато животът им бъде построен отново, те ще си спомнят милосърдието, което им беше оказано в трудния за тях момент и ще се стремят „да се отплатят” като дават на други хора при всяка възможност да направят това.Това е силата на любовта в действие и пътят напред за всички хора . Когато хората надмогнат личните си интереси и позволят на състраданието да тече чрез сърцата им и духа им, те позволяват на Божественото да бъде в света с тях. Когато Божественото оказва влиянието си в света, могат да се случат положителни и мирни промени. Всеки има жива Божествена искра в себе си и именно тази искра сега се запалва в сърцата на хората по света и тази искра ще стане огън, когато  разпространи излъчването си по планетата. Този свят и хората му са обновени, подмладени и преродени.Когато животът е сведен до най-простата му форма, хората се свързват отново с  чудото и магията му в цялото им великолепие. Опитът им става забележително пътуване на безкрайни възможности и те процъфтяват в радостта, която тази простота връща към тях. Смехът и шегите изобилстват и това привлича още по-големи възможности , защото мислите им  проявяват повече неща от всичко, което предлага изобилната Вселена.До следващата седмица...

АЗ СЪМ Хиларион


Канализирано от : 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Всички права запазени


Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe's credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.Превод:Tauno

http://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/search/label/BULGARIAN

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони