Tuesday, April 26, 2016

Bulgarian -- ПОСЛАНИЕ ОТ СВЕТЛИННОТО ТЯЛО от Suzanne Lie23 април 2016 год., от Suzanne Lie

АЗ СЪМ твоето Светлинно тяло. Тук съм, за да ти изпратя послание. Ти научи, че не ”тялото създава Душата, а Душата създава тялото”. Ако знаеш това, знаеш също и че си ”достатъчно добър” за да освободиш навиците и зависимостите си от третоизмерния си живот.

Всъщност, ти знаеш, че” си достатъчно добър” да се завърнеш към СВОЕТО СВЕТЛИННО ТЯЛО, КОЕТО СЪМ аз. Завръщането към Светлинното тяло не е процес който се изучава, заработва с жертви или дисциплина. Това са концепции на вашето его.
Процеса на превръщане в Светлинно тяло е видим само за ВАШАТА ДУША. Тази по- висша гледна точка ви позволява да се обичате безусловно. Безусловната любов е жизнено важен момент, защото вие ”създавате” своето Светлинно тяло с мислите, чувствата и намеренията си.
Когато казах ”създаване на своето Светлинно тяло”, имам предид да създадете реалност в която да можете да се върнете към Светлинното си тяло. Когато това стане, вие и Гая заедно ще се издигнете до пето измерение и отвъд.

От гледна точка на ВАШАТА ДУША, вашия земен съд е извън скелета, а ВИЕ сте в тялото. От друга страна от перспективата на вашето его, ВИЕ сте извън тялото си, а то съдържа скелета и костите ви.
Вашето его постепенно става все по- осъзнато за вашата трансформация, но е твърде заето да се занимава с ежедневните 3Д неща на които отделя цялото си внимание. Също така докато всичко свързано с Духа се случва отвътре навън, обновяването също ще започне отвътре.

Всъщност вашата ”промяна” ще започне от костния ви мозък. Много култури са почитали костите, като свещени останки на предците си. Костния мозък е последното място, където се задържа ДНК, преди костите да се превърнат в „прах”.
Следователно какво по- добро място за вашата Душа от което да започне промяната на вашето ДНК? След като промените първите си осем клетки във вашето Атма, във Висшето си Сърце, вашата Душа става капитан на кораба ви на Земята.
Уважаеми Земни Точки, дойдох днес при вас, за да ви кажа какво е да БЪДЕШ вашето Светлинно тяло. На първо място трябва да кажа, че напълно разбирам защо вие, моята човешка черупка така изцяло се изгубихте в Земята на ограниченията.

За щастие, аз Светлинното ви тяло, не съм изцяло напуснало високите нива, намирам се и в двете измерения. Следователно, аз продължавам да съществувам в тези високи нива и да издърпам част от себе си там, докато чакам вашия момент на Възнесение.
Позволете ми да ви отведа на пътешествие до тази по- висша реалност. За да участвате в това пътешествие, първо ви моля:
Фокусирайте ума си и повтаряйте:”АЗ СЪМ СВЕТЛИННО ТЯЛО”.
След това се фокусирайте върху сърцето си и УСЕТЕТЕ най-пълната СВОБОДА която можете да си представите.

На края обединете мислите и чувствата си в намерението на Душата ви да бъде Светлинно тяло.
Сега, затворете очи и ме усетете вътре във физическата си обвивка.
УСЕТЕ как светлината се завихря и искри. УСЕТЕТЕ как кожата ви образува защита за мен и как в замяна аз ви защитавам с моите напреднали знания, инстинкти и напътствия. Сега СМЕ партньори- човешкото тяло и Светлинното тяло.

Отново, Духа се придвижва от вътрешната страна. По този начин вие получавате опит за Светлинното си тяло, който започва отвътре. Свързвайки се с мен, вашето Светлинно тяло, което служи като многоизмерен портал, дълбоко във вътрешността ви. Този портал се намира във вътрешността на Сърдечната ви Чакра. Ето защо ви помолих да се съсредоточите върху сърцето си.

Вижте ме като мъгла във физическата ви форма. Виждате ли ме как се въртя около вас, нетърпелив да се изразявам във физическия ви свят? Не, аз не съм нетърпелив, каквото би могло да бъде егото ви. Вместо това моето нетърпение е с постоянен натиск, така че да може да премине отвъд пределите на времето и пространството.
Аз, вашето Светлинно тяло искам да ви освободя от тези ограничения, така че да можете да живеете в Сега във висшите ни светове, също като мен. Моля ви да се поддадете на лекия натиск, който сега ви оказвам дълбоко отвътре.

Най- вероятно сте усетили натиска като стрес, нервност, депресия или дори заболяване. Не! Това просто съм аз, вашето Светлинно тяло, което ви подтиква да си спомните за Свободата на Сега.
Позволете си всички логични мисли относно осъзнаването ви за време и пространство да отплуват, за да напуснете реалността си. Сега сте само ТУК и само СЕГА, С МЕН ВАШЕТО Светлинно тяло.
Не се притеснявайте, вашето его, ще ви напомни кога трябва да „направите” нещо, в определеното време и на определеното място. За сега само бъдете МЕН, вашето Светлинно тяло.
Заедно, ние споделяме едно и също сърце и същата порта към по- високите измерения. Заедно можем да стигнем до по- висшите светове. Вижте ни как се придвижваме през вратите, също както водата протича по канализацията, с изключение на тази част от водата, която е вашето его, пазителя на физическия ви свят - то остава назад във вашия Земен съд.

В момента преминаваме през дълъг вихър от движеща се енергия.
И изведнъж, ние сме там.
Къде сме?

Ние сме НАВСЯКЪДЕ.
От всички, кои от многото светове искате да посетите? Може би може да опитаме да усетим повече от една реалност в СЕГА, докато сме ЕДНО. Докато сте безформени в СЕГА и НАВСЯКЪДЕ, усетете себе си от Арктур, вашата родна планета, в същото време вие сте и на една Нова Звезда наречена ЗЕМЯ.
Сега сте Светлинно тяло, отговорно за определена област. Разбира се вие сте главния отговорник за това място. Точно за това, вие сте сред първите, които се трансформират до Светлинно тяло. Куража, че този преход трябва да стане, без подкрепи и разбиране от вашия 3Д свят, несъмнено ви подготвя за лидери.
Разгледайте всички тези реалности, все едно са много монитори в контролна зала. Разликата е, че вие не само гледате и чувате думите от тези светове, но също така ги преживявате ВЪТРЕ в себе си.

Усетете всички монитори в себе си, всички работещи в СЕГА. Може да се концентрирате върху един или два едновременно, но всички те ВИНАГИ ще бъдат достъпни за теб постоянно.
Ще откриете, че когато повишавате мозъчните си вълни от Делта нагоре, може да се насладите на ВСИЧКИ тези реалности едновременно в СЕГА. Можете да преживявате многоизмерни реалности с най- високите мозъчни честоти, защото те ви въвеждат в Квантово състояние.

Когато сте в Квантово състояние- там няма време и пространство, защото те и двете са илюзиите на 3-то и 4-то измерение. В това състояние, вие сте „вълна”- сигнал - от енергия, която е свързана с ВСИЧКИ реалности, ВСИЧКИ в СЕГА. Когато пожелаете пряк опит, фокусирайте „вниманието” си върху нещо, някъде или някой. След това станете ”частица”, елемент от този опит.
Сега се придвижете в бъдещето на Гая и се вижте като Светлинно тяло в ежедневния си живот. Виждате, че всички на тази Земя са също в Светлинно тяло. Казвам вашата „Земна реалност”, защото ще има много вибрации на Земята. В някои Земни реалности няма да има Светлинни тела и ще има гибел и мрак, както е било предсказано.

В други светове ще има малко мрак и гибел, но ще има и безопасни острови от Светлина . Така, че ще съществува и реалността, която сте си избрали. Това е реалността, в която планетарното Възнесение е приключило успешно. Гая се е превърнала в петоизмерна звезда и вие сте един от многото елементи на тази Нова Звезда Земя.
В реалността на Звездата Земя вашето тяло е направено от светлина, тъй като то е в 5 -6- измерна реалност. Тъй като сте изтеглили и заземили своя многоизмерен АЗ в Гая, вие сте станали част от планетата. Следователно, вие можете да преживявате Звездата Земя на всяко място на континуума от ТУК и СЕГА.

Искате ли да бъдете на Гая за Великия Преход?
Искате ли да се преместите на Звездата земя, когато това стане?
Или искате да преживявате и двете реалности едновременно?
Вие сте Светлинно тяло, следователно можете да бъдете на много места и да преживявате много форми в едно и също СЕГА. Преходът във Възнесение, изграждането на нов свят и завършителния процес по Възнасянето са причината да се въплътявате на Земята отново и отново.
Докато привиквате да фокусирате съзнанието на многомерния си АЗ, може да ви се наложи да изпитате две реалности в едно и също СЕГА. В крайна сметка обаче, ще бъдете в състояние да задържите неограничен брой реалности в съзнанието си.
Това обаче няма да стане, докато не се оставите изцяло на потока на СЕГА, на ЕДНО. Когато го направите, ще се освободите от илюзията на „времето”. Без тежестта на времето, вие няма да имате напрежение или усещане за претоварване. Всичко, което „правите” или „преживявате” ще бъде абсолютно СЪВЪРШЕНО.
Вашето Светлинно тяло е ТУК,СЕГА във вашия екзоскелет. Усетете присъствието ми, вашето Светлинно тяло, оказва натиск върху вашето физическо тяло. Усетете нуждата ми да се разлея във вашия свят, да изразявам моето/вашето АЗ, във всяка минута от всяка реалност, особено вашата/нашата реалност на Земята на Планетарното Възнесение.

Отново, затворете очи и ме усетете, Светлинното тяло вътре във физическата си обвивка.
УСЕТЕТЕ как движението ми се завихря и искри.
УСЕТЕТЕ как кожата ви създава защита за мен и как от своя страна аз ви предпазвам с моите напреднали знания, инстинкти и насоки.
НИЕ сме партньори сега, човешкото тяло и Светлинното тяло.
Вие сте готови да се върнете на вашата Земя, за да я рекалибрирате и да интегрирате всичко, което си спомняте от вашето Светлинно тяло.
С активираното Светлинно тяло в себе си, вие вървите по кристалния път като трансформиран човек.
Стъпките ви отекват с взрив от цветове и красиви тонове.
СЕГА сте си У ДОМА вътре, в истинското изразяване на Светлинното си тяло.

Превод: Росица Стоянова

No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони