Thursday, January 22, 2015

Великото Изследване на Дълбокия Океан на Съзнанието


  енергията на нашето съзнание Съзнанието е толкова дълбока, колкото океана. Обикновено ние сме в нашата умствена лодка плаващи по повърхността. Можем само да си представим какво е дълбоко в океана. Ние се нуждаем от подводница, като медитацията, за да се проучи какво е под повърхността. Нашата Мантра преобразява умствената ни лодка в подводница, която може да измине целия път до дъното, до самия център на нашето съзнание и да изследва. След като сме научили как да проучим по-дълбоките области на океана на съзнанието, нашата представа за реалността никога няма да бъде същата. 

 Преди да отидем вътре, ние мислим, че другите вълни изтласкват нашата лодка и ние трябва да живеем живот пълен с препятствия, които се противопоставят на това къде отиваме в живота. Но след като сме влезли в областта на безкрайното съзнание, ние осъзнаваме, че океана генерира всички вълни чрез нашето собствено Божествено Аз. Ако искаме да предвижим лодката на нашия живот, ние трябва само да създадем по-дълбоко вълна от вътрешността на нашето Аз, и енергията от тази вълна ще движи лесно нашата лодка до всяка дестинация, която желаем. 

Това се нарича обучение за овладяване енергията на нашето съзнание. Животът в Просвещение вече не се отнася за относителните постижения. Всички възможни постижения идват и си отиват точно като вълните на океана. В Просвещението ние ставаме океана. Океанът е вечен. Той никога не идва и не си отива. Животът на океана е постоянна игра на енергия, точно това и нищо повече. Мъдрите разбират, че животът не е живеете в този свят и правене на относителни неща. Животът в Просвещение е за да се наслаждаваме на това, колко е забавно да движим нашата енергия и да видим какво се случва! Животът става чудо, всеки ден!Превод: Димитър Кирилов 


No comments:

Post a Comment

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони