Sunday, March 29, 2015

Bulgarian -- Сeдмично послание на Хиларион 29 март – 5 април 2015г.Възлюбени,Ветровете на промяната духат все по-често. Най-вече за вас има все повече знаци за обновлението на земите ви, народите ви и душите ви. Когато всеки човек се синхронизира със собствената си божествена същност и ежедневно призовава присъствието и в себе си, има ускорение на промените, които настъпват във физическото му тяло. Тези промени настъпват циклично и вие ще сте наясно кога сте в цикъл на асимилиране на космическите енергии, вливащи се през коронната ви чакра, защото сега е времето за приемане на нова информация и вие сте много енергизирани, освежени и извисени. След това идва друг цикъл на асимилиране на тези енергии, в който вие във физическото си тяло, намирате, че имате нужда от почивка, от сън, за да се подхраните и да ги наблюдавате и да ги закотвите във физическото си тяло, за да можете да ги закотвите на и в Земята. Отминаха дните, когато този процес се случваше в продължение на десетилетия, сега това се случва с много по-ускорено темпо. Такива са времената, в които живеете.

Wednesday, March 25, 2015

Bulgarian -- 5 Нарастващи Болки от Духовното Възнесение

 Болки при ВъзнесениетоЗа тези от нас, които се движат по духовен път, много често могат да изпитат няколко "болки на растежа" от нашето пътуване. Нещата, които нараняват, но които винаги водят до по-голяма яснота, мъдрост, и по-дълбока перспектива. Идентифицирането на тези общи борби по духовния път може да е от полза. Това ни кара да разберем, че не сме сами и че има определени архетипни енергии, на които всички хора по духовния път в крайна сметка се натъкват.

Ако се появят някои от тези борби, имайте вяра. Промяната която изпитвате се случва, защото се превръщате в по-автентичен и свързан човек. Болката, която чувствате е само временен катализатор, който ще ви тласне към новият ви АЗ.

Естествено е докато се променяте да скърбите за загубата на аспекти от бившата ви същност. Не се прикрепяйте към старата си идентичност в ума си. Ключът за справяне с нарастващите болки по пътя към духовно възнесение е да приемам потока като живот и да работим с реалността, а не срещу нея.

Sunday, March 22, 2015

Bulgarian -- Седмично послание на Хиларион 22-29 март 2015г.Възлюбени,Има чувство на завършеност на вътрешните планове, тъй като на вашата планета  се случват космически подравнявания и човешки дейности. Вашите любящи енергии бяха излъчени и прибавени там, където са необходими най-много, и всяка частица беше използвана за най-висшето добро на всички, с любяща благодарност и признателност  за вашите усилия. Вие сте обичани толкова много от Семейството си от Светлина! Всяка частица Светлина се разширява и изпълва всички места и пространства, които се променят, когато сенките отстъпват, и по този начин се разраства експоненциално. Тя докосва сърцата на всички по планетата , дори на онези, които продължават да се опитват да потиснат свещения пламък в сърцата си. Сега е време на дълбоко отразяване на онова, което все още се нуждае от изчистване и освобождаване в душата на всеки човек и вглеждането дълбоко в себе си е съзнателен избор, който изисква абсолютна честност и смелост. Огънят във вас изисква такъв контрол и вие сте способни на това, тъй като продължавате да следвате собствената си звезда!

Friday, March 20, 2015

Пълно Слънчево Затъмнение - Новолуние в Риби + Равноденствие 20-21 март 2015

Слънчево Затъмнени и Равноденствие
Равноденствието настъпва и мощен портал се отваря със Слънчево Затъмнение и Новолуние в Риби!

20 март отваря един изключителен портал за всички нас, за да направим един гигантски скок напред!

Подобно на нашите предци преди нас, ние сме призовани да паузираме с благоговение и да се настроим към по-големите космически цикли, от които всички сме част.

Енергията на Рибите ни насърчава да мечтаем и визуализираме за това, с което можем да допринесем за създаването на света, който желаем да обитаваме.

С прости действия на доброта, започващи от нас самите, революцията ще се роди във всеки един от нас. Защото когато ние се лекуваме, ние помагаме на другите да се излекуват. Тъй като ние изменяме нашите вибрации, ние допринасяме по невидими начини за повдигане на енергийната мрежа, която ни свързва.

Имаме фантастична възможност да подредим нещата докато се движим напред към една нова реалност. Нека всичко старо си отиде, и започнем на чисто!

Нека вашето тяло, ум и душа се окъпят в любящите енергии на творението, което наистина сте! Оставете великолепните енергии на чисто божествените намерения да ви пречистят.

Нека вашият Висш Аз ви хване за ръка и ви води през вратата на безкрайните възможности за творчество. Отворете всичките си чакра за изцеление и любящи енергии, и ето - новото ви АЗ.

-------------------------------

Димитър Кирилов

 Самосъзнание.com

Thursday, March 19, 2015

ПОРТРЕТ на ЧОВЕКА, свързан с полето на намерението

Тези, които живеят в единство с Източника на живота, външно по нищо не се отличават от обикновените хора. Те нямат ореол, не носят особени дрехи, които да свидетелствт за техните богоподобни качества.

Но когато виждате как “им върви”, как леко преодоляват всякакви прегради, започвате да разбирате колко се отличават от всички, които живеят на “обикновеното” ниво на съзнание. Пообщувайте с хора, които са се възсъединили със силата на намерението, и ще разберете тяхната уникалност.
Това са хора, които наричам “съединили се”, защото те са хармонично свързани с полето на намерението, направили са се достъпни за успеха.

Невъзможно е да им се внушат песимистични възгледи по отношение на възможността за постигане на успех. В техния лексикон дори няма такива думи, които биха показвали, че техните желания могат да не се осъществят. Те са изпълнени с дълбокото знание, че универсалният Източник ще им осигури всичко необходимо и това се отразява в техните убедени думи.
Те не казват: “Няма да успея".

Wednesday, March 18, 2015

Bulgarian -- Слънчево Затъмнение и Равноденствие - март 2015г.

слънчево затъмнение и равноденствие

Покана за Енергийна Трансмисия по време на Събитието 20 - 21 март 2015


Наближава голямо събитие, пълно слънчево затъмнение и равноденствие през 2015 г.. Ще Ви бъдем благодарни за положителното участие в това събитие и бихме искали да Ви поканим на тази Енергийна Еманация, както следва:

Според висши божествени същности груповата енергийна еманация ще бъде усилена  милион пъти от Семейството на Светлината. Според нашия опит, това усилване в действителност става по време на 4-тата годишнина от катастрофата 311, сериозен трус през 2011г., с около 20 000 смъртни случая.

Нашето намерение е да се насърчи измерно възнесение както на Земята така и в Космоса. Това събитие ще се извършва по следния начин:

1 - Дата и час
20 + 21 Март 2015, в 18 часа местно време, в продължение на 15 минути.

2 - Участници

Всяко лице, което желае да повиши честотата на Земята и Космоса за Възнесение, защото всеки, който има подобно намерение може да излъчи енергия.

3 - Метод

Възнамерете да излъчвате енергия преди да влезете в медитация във времето споменато по-горе, и благодарете на Бога и се помолете: "Господи мой, ние излъчваме енергията дадена ни от Теб, Господа, през тялото ни с цел насърчаване измерното Възнесение както на Земята така и на Космоса. Благодарим Ти за помощта." Медитирайте без да мислите за нищо в това време.


-------------------------------


Димитър КириловСамосъзнание.comTranslator: Tauno

Sunday, March 15, 2015

Bulgarian -- Седмично послание на Хиларион 15- 22 март 2015г.

 
Възлюбени,


Когато всеки от вас следва собствената си звезда и често се вглъбява, вие започвате да се радвате на  пребиваването в тишината на своята душа, където има мир отвъд вашите разбирания. Това е вашето специално място, свещеното ви убежище, свещеният ви Храм. Това свято място прави всичко, през което преминавате, ценно  и приложимо. Там вътре има светове на безкрайни възможности, като златно съкровище, което чака да бъде открито. Можете да си спомните всичко, което някога сте знаели и изпитали, в това свещено място, може да се свържете отново с истинския си и автентичен аз, непорочният  и освободен аз. Вътрешният живот ви призовава сега и много от вас се отзовават на този призив. Много неща ще бъдат открити, върху много неща ще се размишлява и много неща ще се приемат, когато откривате корените, които ви свързват с Божествеността. След като се появи тази връзка, няма нищо, което някога да може да ви изкуши да се върнете обратно по пътя, по който бяхте. Всичко става по-ясно, всичко се променя.

Friday, March 13, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа - 13 март 2015г.Цяла поредица промени ви предстои сега, когато плановете на тъмните сили са осуетени. Те вече не могат да диктуват хода на бъдещето на Човечеството, но само могат да отстъпят мястото си на Светлината. Това означава, че сега напредъкът може да продължи без пречки и действията може да бъдат по-открити и да са по-известни за вас. Има много работа и нашите планове са да се дадат резултати колкото може по-рано. Досега ние трябваше да бъдем охранявани, що се отнася до тях, но сега можем да ви осведомяваме без да се предизвиква страх. Също така ще видите повече наши кораби да се движат открито в небесата ви, там, където преди поддържахме основно прикритието си в невидимост, за да избегнем всякаква конфронтация с ваши кораби. Сега очакваме признаване от страна на политическите ви водачи, но знайте, че мнозина от тях се страхуват да бъдат разпознати такива, каквито са. Въпреки това, с времето всичко ще се разкрие и никой няма да намери тайно място, за да се скрие. По-висшите вибрации не са място за по-нисши Същества, защото се стига до момент,когато само истината може да съществува. Тъмните сили имаха своя шанс и въпреки всичко, което може да знаете за тях, както и на всяка друга душа, ние им предлагаме възможността да се обърнат към Светлината без никакви обвинения.Те обаче ще имат да извървят дълъг път, за да възстановят напълно позицията си в нея.

Wednesday, March 11, 2015

Bulgarian -- Чудото да бъдеш Жив

 Истината грее по-ярко от всякога.

Всеки ден осъзнавам, колко чудесно е просто да си жив. Самият дъх, който ни е бил даден е свещен. Наистина е време да празнуваме нашия цъфтеж, да се вълнуваме от това най-накрая да Знаем.


Нашата осведоменост се разширява. Ние виждаме това, което никога не сме виждали. Истината грее по-ярко от всякога.

Bulgarian -- Светена Вода: Подарък от Природата за по-здравословен Живот

 Светлината на Светия ДухЧовешкото тяло е от 50% до 75% вода. Водата прочиства тялото ни и ни помага да детоксикираме елементите, които пречат на доброто здраве. Когато сравняваме елемента вода със съзнанието, водата ни помага да заземим нашето духовно съзнание и да го интегрираме в нашето ежедневие. Пиенето на много вода също ни помага за почистване на тялото ни и изграждане на добри хранителни вещества, от които тялото ни се нуждае, когато движим духовната енергия.

Sunday, March 8, 2015

Bulgarian -- Седмично послание на Хиларион 7- 14 март 2015г.

Възлюбени,Ходът на времето се ускорява или по-скоро има това влияние върху живота ви. Има много епохи в историята на Земята, които се синхронизират с настоящата времева линия и информацията и знанието, които бяха изгубени в мъглите на древността, сега се завръщат обновени. Има процес на интегриране и рекалибриране на новата земна реалност на всеки и всичко на планетата. Това за много хора  по света е предизвикателно време и настоящите постоянно увеличаващи се енергии им носят необходимостта от преоценка и преосмисляне на приоритетите им, целите им и задачите им. Това ще продължи да се случва през предстоящите години, тъй като всеки човек се придвижва напред според собственото си ниво на растеж и разширяване. По време на този ускорен процес на израстване за всеки човек, по пътя ще има много спирки и нови начала. На всеки човек подобава да познае себе си и личните си и планетарни цикли и след това да започне да работи в унисон с тях.

Friday, March 6, 2015

Bulgarian -- СаЛуСа – 6 март 2015г.


СаЛуСа – 6 март 2015г. 

Нося ви поздрави от Галактическите Сили, които следят напредъка ви с голям интерес, придружавайки ви в продължение на много животи. Обаче ангажираността ни с вас никога не е била по-интензивна от сега, когато наближавате края на опитите си в старата парадигма. Изминахме дълъг път заедно и поздравяваме вашата решителност да се посветите на задачите си и да постигнете победа над тъмните сили. Фактът , че вие вече ефективно спечелихте тази битка, не означава, че повече нямате работа за вършене, сега ударението е върху поддържането на позицията ви в по-висшите вибрации. Те са вашето бъдеще и също защита, докато продължавате да се фокусирате върху настоящата си роля, подпомагайки Светлината. Ние сме говорили преди за способността ви да стоите в Светлината си и да не сте засегнати от всичко, което се случва около вас. Сега, когато стигнахте дотук, вие създадохте аура, която е потенциално непромокаема, но от вас зависи дали ще сте в състояние да я поддържате непокътната. Това значи да не се разсейвате  или подвеждате от всякакви опити за отвличане на вниманието ви на друго място. Да запазвате спокойствие пред ситуациите, които са изпитание за силата ви, е предизвикателството, пред което сте изправени.

Monday, March 2, 2015

Седмично послание на Хиларион 2-9 март 2015г.
Възлюбени,


Важно е да се свържете със сърцето си и да следвате неговите напътствия и да помните, че някои хора преминават през опити сега, които се нуждаят от нечия съпричастност, състрадателност и разбиране, тъй като те се справят с чувствата си по свои собствени начини. Помнете любовта, която стои в ядрото на тяхното същество и във вашето и оставете да е така, както тя желае да се изрази. Някои промени, които се случват в живота на хората, са промени, които създават цялостна преоценка на това как човек вижда себе си , а това може да е труден процес в хода на изпитването му. В ядрото на всички промени в живата на човек стои урок на приемане, че не всичко може да остане същото и че се случват събития, които оставят празнина, която нищо никога не може да запълни. В това отношение единствено времето е това, което лекува тези неща.Любовта в многото си аспекти на изразяване е най-мощната сила и може да излекува дори и най-циничните очаквания. Когато предимно любовта се пази в сърцето на човек, светът откликва , за да донесе опити, които отразяват тази любов. Позволявайки  на сърцето си да бъде отворено във времена на мъка и тъга, помагате в процеса на изцелението. Често тези изрази идват от наранено място в психиката на човек и това му позволява да се вглъби и да прегледа тези чувства по-фокусирано отколкото в друг случай би погледнал на тях. Това му помага да израства и да разшири разбирането за себе си и за другите , така че да разбере, че всеки човек има подобни опити през живота си, които му помагат да се оформи в по-отворен и любящ израз на качествата на Създателя.

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони