Sunday, September 30, 2012

Седмично послание на Хиларион 30 септември – 7 октомври 2012г.Възлюбени,

Много от вас изпитват страх по начини, които преди не ви притесняваха. Знайте, че вие достигате върха на страховете на полето на масовото съзнание и че имате контрол над ума и мислите си. В такива моменти всичко, което трябва да правите, е да си спомните, че винаги сте обградени от легион Ангели. Няма място на тази Планета, в което да вървите сами. Когато встъпихте в духовното си пътуване на този живот вие събрахте повече спътници Същества от Светлина, които бдят над вас, така че в този момент всички вие имате истинска армия от Светлина, която да ви защити.

За да противодействате на хаотичните енергии, които са често срещани сега, погледнете внимателно, за да откриете красотата навсякъде около вас – в хората, в местата, в средата ви, във всяка малка частица на физическо съвършенство и направете това ваш фокус. Вие поддържате визията за красив девствен Свят за цялото Човечество и вие правите промяната. Твърде често, вие позволявате проекциите на другите да влияят на съзнанието ви вместо да отпечатвате съзнателното си намерение във всяка ситуация. Вие сте създателят на вашата реалност. Упражнявайте мислите си винаги да поддържат най-висшата визия и определете най-висшия резултат за най-доброто на всички.

Тези времена изискват по-голяма проницателност и бързо като светкавица вземане на решения като правите оценка на всяко събитие, когато то се случва. Винаги вярвайте на първото си впечатление и му обърнете внимание, защото неизменно това е правилното впечатление и то идва от Висшия ви Аз. Вярвайте на това водачество и действайте съобразно него, по който и начин да е най-подходящ за вас. Това водачество е уникално за вас във всяка ситуация, пред която се изправяте и се изисква да се абстрахирате от привидния външен вид, който е пред вас, за да може да направите правилния избор за себе си.

Всички вие сте в процес на свързване със собствената си сила от по-голям капацитет и това понякога изисква да стъпите в непознатото, което може да приема облика на празнина, на капан, докато се пре-ориентирате. Тази празнина не е нищо освен припомнянето на Светлината, която сте, защото вашата Светлина пробива най-дълбокия мрак и може наистина да бъде фар, който да води другите. Нужна е увереност в собствената ви способност да сияете. Вие сте вашето собствено най-голямо съкровище.
Понякога да сте напълно в светския си живот е най-мощното място, на което да сте и на по-високо ниво то е точното за вас, така че не се чувствайте, че сте извън кръга на по-висшата служба. В този момент, Скъпи мои, всички вие сте точно там, където трябва да сте. Изправете се, бъдете силни, останете фокусирани и останете в мир.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион

Превод :Tauno

©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Saturday, September 29, 2012

"Издигането е процес на универсални пропорции и то ще се случи като единично събитие." - СаЛуСа, 12 декември, 2011 г.
Защо има Брояч на Нашата Начална Страница?


Получихме няколко въпроса за брояча наречен "Последно Отброяване до Възнесението" на нашата начална страница, защото по тяхното мнение Възнесението е постепенен процес, а не някакво важно събитие, което ще се случи на известната дата 21-ви декември тази година, 2012.
 
Е, разбира се, ние не разполагаме с всички отговори, но по мое лично мнение (за това, което си струва, но заради това и добавих този брояч ;)) то е едновременно две неща. Това е едновременно постепенен процес И ще има великолепно събитие на 21-23 декември тази година.

Постепенната промяна засяга работата на служителите на Светлината с помощта на Галактическата Федерация зад кулисите, и това има за цел да спомогне за повишаване на вибрацията на хората на нашата планета. Това е част от Божествения план, за който много от нас са се въплътили тук по това време. С разпръскането на любов и светлина (просветление, знания) ние влияем на цялото човечество и това ще гарантира, че голяма част от населението ще бъде в състояние да направи скок с Майката Земя към 4-то измерение.
Този скок ще бъде великолепна случка. И това ще се случи в деня на зимното слънцестоене 2012, когато нашата планета ще се подравни с нашето слънце и централното слънце на нашата галактика, за първи път от 26 000 години. Това ще означава, че вълна на 4D енергия ще залее нашата планета, което ще доведе до голямо въздигане на целия живот в космоса, включително на самата Майка Земя.
Всичко, което не е трепти с 4-ри измерната вибрация, няма да бъде в състояние да направи този скок. Така че, след този скок, ще останат само хора от сравнително висока вибрация / съзнание. Те ще преобразят нашето общество за нула време, за да се подготвим за следващия скок към 5-то измерение. Много канализирани същества казват, че Галактическата Федерация ще работи открито с нас до тогава. Така че процесът на Възнесение просто продължава след декември 21. 5-то измерение е крайната цел на нашата планета в нов цикъл, но то е все още на много години далеч от там, където сме сега.

Това е моето разбиране за това което ще се случи. Разбира се становището на всеки един струва точно толкова, колкото моето. Само защото се случи аз да управлявам този сайт, аз си помислих, че поставянето на един малък брояч ще бъде забавно ;) Както винаги, е най-добре да проучите този въпрос сами, така че ще можете да откриете вашата собствена истина и да решите дали този брояч има някаква валидност за вас. Ето някои връзки, които могат да ви бъдат от полза са статиите, за които вашият приятел Стив Бекоу пише, като цитира много ченъл източници:

Постепенните срещу Внезапните Изгледи за Възнесението - Част 1, 2, 3 и 4

Също така, много държави, които не са канализирани източници, които говорят за голямото предстоящо събитие за Майката Земя в най-скоро време. Аз използвах някои от тези източници за новия уебсайт, който ние правим. Той не е напълно завършен все още, но страницата за Възнесението е готова, така че можете да намерите инфо за него тук: Възнесение Господне / 2012

Надявам се това да помогне.

Честито Възнесение!
 Kees, GalacticChannelings.com 
 

Превод:Helis

СаЛуСа за обединението на семейството на Звездните семена


от Laura, публикувано на 26 септември 2012

Скъпи приятели, много се радваме да наблюдаваме ежедневния ви растеж. Вашата светлина донася много радост за сърцата ни. Вселената се радва на мисълта за вашето скорошно възнесение.

Много от вас имат много опасения, съмнения и въпроси относно възнесението.
Приятели, мнозина  вече са преминали през този процес преди, а други са били напълно запознати с това главно събитие, докато се е планирал животът ви. Дълбоко във вас имате всички познания, от които се нуждаете за това събитие. Отново желаем да ви напомним, че това ще е най-радостно събитие.

Сега все още се извършва вашият процес на вътрешно изчистване. Това е непрекъснат процес и ние вярваме, че крайният резултат ще ви зарадва много. Ние Ви изпращаме нашата постоянна любов и подкрепа.

Мнозина от вас идват да ни посетят по време на сън, други от вас идват на нашите кораби, докато са будни, а някои дори идват на корабите ни съзнателно, в будно състояние, сами или с други като група. Това, разбира се, е процес от по-висшите измерения.

Надяваме се скоро да ви приветстваме на борда на нашите по-материални кораби. Това ще може да направи всеки от вас, веднага след като ни бъде позволено да ви се разкрием и отношенията на доверие между нашия и вашия вид станат норма.

Това време не е далеч, приятели и ние очакваме момента, когато вие ще можете да се присъедините към нас в по-високите измерения.

Засега, ние можем основно да се материализираме за сравнително кратък период от време. След като Майката Земя премине в постоянната 5D реалност, и вие заедно с нея, нашето повторно обединяване ще бъде прекрасно, радостно изживяване. Ние сме много наясно с копнежа, който изпитвате, да се обедините отново с вашите любими същества и, разбира се, това е чувство, което ние напълно споделяме.

За момента всичко, което можем да ви предложим, са преживявания с нас по време на срещите ни, докато спите, и разбира се вие всички можете да осъществите връзка с нас по време на медитация, и като отворите сърцето си и разширите съзнанието си.

Колкото повече се занимавате с духовна работа, толкова по-лесно ще бъде да се свържете с нас. Също така се надяваме, че този процес ще ви донесе много радост, баланс и мир на съзнанието.
Това  ще помогне и на Майката Земя по време на нейното Възнесение и, разбира се, вие ще бъдете  от голяма помощ за вашите близки и семействата си.

Винаги бъдете сигурни, скъпи приятели, че ние поддържаме мира, любовта, хармонията и баланса на вашата планета.

Много от вас са присъствали на Атлантида. Много от вас носят чувство на страх и вина по отношение на онези дни. Не е необходимо да изпитвате каквато и да е вина за тези тъмни дни, защото това бяха времена, през които вашата планета трябваше да премине във връзка с цикъла на времето. Вие се връщате към светлината и скоро ще се присъедините отново към вашите галактически братя и сестри.

Също така ви молим да мислите за момента на обединение с вашите звездни семейства.

В много скоро време ще започнем да осъществяваме контакт с вас все по-често и по-често, докато спите и докато медитирате. Това може да е шоков процес за някои от вас, ето защо е нужен баланс. Ние знаем, че си мислите, че сте готови за повторното обединяване, но това е процес, който изисква малки стъпки и  търпение.

Малко след това вие толкова ще свикнете с нас, че ще усещате нашето присъствие по време на будното си състояние.

След този последен етап ние ще направим контакт с онези от вас, които са готови за такава среща.

За мнозина от вас това ще е в продължение на няколко месеца, ние предвиждаме да са около 6 месеца, считано от сега, ако всичко остане в сегашното състояние.

Трудно е да се правят категорични прогнози, защото постоянно се случват промени.

Времевите линии се смесват, а има и голяма намеса от страна на кабала по отношение на тези времеви линии. Наистина, тяхната способност да пътуват през времето създаде много различни времеви линии.

Независимо от техните усилия  да спрат вашето Възнесение и да ви объркат, шансовете им за успех са практически нула, така че не се страхувайте, приятели. Създателят има чудесни планове за Майката Земя и никой не може да застане пред нашия общ Създател.

По време на нашето свързване и изграждането на мостове между нашите светове през идващите месеци, вашите телепатични способности ще се развият значително. Вие ще можете сами да получавате нашите послания и няма да е нужно повече да се ползват различни канали.

Няма да има нужда повече да се спори, защото ще можете да получавате нашите мисли ясно и чисто.

В момента нашите канали са снабдени със специални етерни устройства, служещи предимно за нашата комуникация. В рамките на няколко месеца обаче, всички наши звездни семена ще бъдат реактивирани и ще имат постоянна връзка с нас.

Това ще изглежда като бавен процес, но ние ви молим да останете спокойни и търпеливи, защото  всичко друго само ще забави процеса на повторното обединение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и очаквам с нетърпение да работим директно с мнозина от вас през идните месеци. Насърчаваме ви междувременно да развивате вашата духовна работа и да изчиствате телата си от всякаква негативност.

Благодаря ви, СаЛуСа
Канал: Multidimensional Ocean/ Laura (Многоизмерен Океан/Лаура)

Превод: Николай
http://2012indyinfo.com/2012/09/26/salusa-on-the-starseed-family-reunion-26-sep-2012/

Wednesday, September 26, 2012

Съобщение от GAIAPORTAL - 25 септември 2012:
Звездната врата Гайа стана “Звезда Гайа”

от ÉirePort

Виждаме Същества с Голям Ръст... Високи, силни, хванати за ръце, върху Голяма Сфера от Светлина.

Не бяхме видели това до този момент. Сега го виждаме.


Сферата е Гайа. Съществата с Голям Ръст са събуденото Човечество.

Просветлеността на Гайа се утрои от портала 9-9 досега. Ние говорим за Вътрешната Просветленост.

От 9-9 насам "Гайа" стана "Звездна врата Гайа".


От този момент "Звездната врата Гайа" се превърна в "Звезда Гайа".

Пълнота на Просветлеността ще бъде постигната в рамките на кратък период от време, в зависимост от степента на развитие на По-висшето Съзнание на колектива на човечеството.

Пълнота на Просветлеността е осигурена в този момент в процеса на Възнесение на Гайа.


Превод: Лусесита


http://gaiaportal.wordpress.com/2012/09/25/stargate-gaia-has-become-star-gaia/

Monday, September 24, 2012

Blossom Goodchild също говори на Конференцията “Сценарий 2012” в Седона - 15септември


Blossom Goodchild

Някои от нашите посетители може да не са чули още, че предстои една много интересна конференция следващия месец в Седона, САЩ. Някои от редовните ченълъри на уебсайта ни и някои от нашите приятели - служители на светлината ще държат реч там. Така че, ако имате възможност и финансови средства, за да отида там, това е определено едно събитие, според нас, което вие не бихте искали да пропуснете.


Blossom Goodchild: Нашият 12-ти Говорител
на Конференцията Сценарий 2012 в Седона
озаглавена Подготовка за Възнесението.

Популярният ченълър Blossom Goodchild (Разцъфващото Доброто Чедо) ще пропътува целия път от нейния дом в Австралия, за да говори на Конференцията Сценарий 2012 '' (2012 Scenario) в Седона, САЩ, която ще се проведе на 26-ти, 27-ми, 28-ми октомври, 2012.

Блосъм (Blossom) е 12-ият и окончателен говорител, който ще се присъедини към редицата от проницателни международни и местни Служители на светлинатавключително Майк Куинси, Сузи Уорд, Дилън Линда, Уес Анак, Джении Таунсенд от Седона и целия ефирен екип на InLight Радио, който ще приъства на конференцията и който, както бе обявено днес, ще се съсредоточи върху един ключов въпрос, на който всички ние в момента търсим отговори: "Подготовка за Възнесение ".


Blossom Goodchild

"Ние се радваме, че Blossom сега се присъединява към всички нас, но ако мислите сами да дойдете на конференцията, трябва да сте наясно, че ние ще продаваме в най-скоро време - в рамките на няколко дни, бих казал," каза Седонският продуцент Сиера Неблина на конференцията Сценарий 2012, чиято мрежа The Walk-In (TWIN) (Обладантите от други души) представя събитието заедно с InLight радиото и Сценарий 2012.

"Така че, ако планирате да се присъединят към нас в Седона, трябва да сложите кънките си и да получите билетите си днес. Аз не искам никой, който има намерение да дойде да пропусне това събитие, но то ще бъде случай на принципа 'първи дошъл, първи обслужен' от тук нататък".

Това е последното подреждане на 12-те говорители за встъпителната конференция Сценарий2012 в Седона озаглавена 'Подготовка за Възнесението':

Майк Куинси (Mike Quinsey), (Великобритания) - ченълър на СаЛуСа и домакин на BBS Радио за Свързване със Светлината

Сузи Уорд (Suzy Ward), (САЩ) - автор на Книгите на Матей и приемник на съобщенията на Матю Уорд, както и на Бог, Хатон и други

Блосъм Гудчайлд (Blossom Goodchild), (Австралия) - Канал за Галактическата Федерация на Светлината и Белия Облак и автор на три книги, трилогията Бял Облак

Линда Дилън (Linda Dillon), (САЩ) - канал на Съвета на Любовта, автор на Голямото Пробуждане и канал за Небесните Благословения и Един час с Ангел

Уес Анак (Wes Annac), (САЩ) - 19-годишният Плеядиански обладан дух и блогър (www.aquariuschannelings.com и www.wesannac.com)

Джеснии Таунсенд (Genii Townsend), (САЩ) - най-обичаната личност на Седона автор на няколко книги - включително на Града на Светлината Седона и Съосновател на Седонския Център на Светлината

Стив Бекоу (Steve Beckow), (Канада) - собственик на конференция та 2012 Сценарий и съ-домакин на Един Час с Ангел

Греъм Деуий (Graham Dewyea), (САЩ) - основател и продуцент на Радио InLight и домакин на Небесните Благословения и Нашето Галактическата семейство

Джефри Уест (Geoffrey West),(Канада) - Anchor Cosmic Vision новини и съ-домакин на Един час с Ангел

Сиера Неблина (Sierra Neblina), (САЩ) - съ-домакин на Нека Поговорим 2012 г. и след това и главен редактор на Сценарий 2012.

Дейв Шмид (Dave Schmidt), (САЩ) - съ-домакин на Нека Поговорим 2012 и след това, директор на Съндък с Надежда и редактор на Сценарий 2012 г.

Стивън Кук (Stephen Cook), (Австралия) - домакин на Програмата на Светлината и редактор на новините на Сценарий 2012 г.


За Блосъм е удоволствие да се присъедини към програмата на конференцията след поредица от случайни и непредвидени събития, които са се проявили пред нея.

Е, всичко това се случи, нека бъда честна, защото един джентълмен в Америка, с който бях в контакт поради работата, ми изпрати линк за конференцията Сценарий 2012, за да съобщи, че това събитие се случва и да ме попита дали съм чула за него и аз просто си помислих: "Ооо, това е ТОЛКОВА вълнуващо!", обясни тя.

И аз реших, там и тогава, че аз също ще отида: просто, за да посетя това събитие, за да бъда там в тази енергия с всички. Аз нямах никаква идея как бих могла да си го позволя финансово или как ще стигна до там. Аз просто не знаех как това щеше се случи, но реших, че няма да имам никакво съмнение за това. "

Една седмица по-късно тя получи друг имейл от същия този щедър джентълмен.

Бог да го благослови - той редовно много любезно прави дарение за моя уебсайт, за да ме поддържа и да ми помага в готвенето - и той се свърза с мен да ми каже, че много би искал да ми плати разходите, за да стигна до там. Едва не паднах от стола!"

Жизнерадостната Блосъм веднага прати емайли на някои от нейните близки контакти, включително Майк Куинси, Сузи Уорд, Стив Бекоу и на мен, за да каже, че идва в Седона.

Като колега на Aussie, аз и звъннах веднага и след това внимателно и предложих дали не би желала да държи реч и дали тези господа не биха имали нищо против. Тя изпищя от вълнение по телефона.

"Това е като всичко, което бих могла да искам и в известен смисъл, то просто се случва. Просто съм на седмото небе заради него. Аз чувствам, че ще бъде абсолютно невероятно. Енергията вероятно ще повдигне всички нагоре в космоса", смее се тя.

И така, по Божията благодат, Блосъм се присъедини към настоящата редица от 12 говорители, която включва и дългогодишните приятели в мрежата, Майк Куинси и Сузи Уорд.

"Всъщност усмивката не може да слезе от лицето ми. Просто съм толкова развълнувана, че ще бъда там и ще срещна всички и както казва Майк, ние сме били в контакт и в подкрепа на всеки един, от толкова дълго време, че всъщност трябва просто само да прегърнем тези хора! Мисля, че трябва да си приготвя кутия със салфетки, защото смятам, че ще има доста емоционални сълзи и от съприкосновението с енергията на самото място ... О мой Боже! "

"И аз просто мисля, че, както казва Сузи, "ние ще затанцуваме рок! "Ами, аз мисля, че ще се разпалим. Така че, знаете ли, ако някой може да донесе вода и внесе свеж въздух, ние ще се почувстваме добре ", засмя се тя.

И какво знае за Седона Blossom, която казва, че почти не е пътувала никъде освен когато се е преместила от Англия в Австралия?

"Само, че енергията от Седона се очаква да бъде наистина висока и малкото, което знаем за града е, че там има много високо ниво на НЛО гледки, и т.н. Така че искам да кажа, че според събитието само по себе си, както и с конференцията, която тече в момента ние всички, които сме там, ще се нуждаем от гюлета в нашите обувки, за да ни държат заземени!

12-те лектори ще споделят своите знания, прозрения и лични мисли на тема "Подготовка за Възнесението". Блосъм казва, че тя ще сподели с присъстващите на конференцията точно какво Федерацията и Белия Облак я насочват да каже.

"И идеята е да си спомним кои сме и да бъдем любов и като сме тази любов просто да се радваме на живота. Това е начина, по който повишаваме вибрациите и извисяваме планетата, за да и помогнем да се въздигне. И това причината, поради която ние всички сме тук, и действителността е точно такава за нас, така че аз ще говоря заради нас, за да се посмеем и да се позабавляваме малко всеки ден!

"И Светлия Облак може да се появи. Искам да кажа, кой знае какво ще се случи. Може би той може да изскочи и да каже здрасти на всички в публиката. Ние просто не знаем какво ще се случи.

"Толкова съм развълнувана за това събитие...Така че аз мисля, че това включва идея за това да срещна всички както и това, което ще науча. Аз съм винаги отворена да получавам знания от всички тези други учители там. Да, няма едно определено нещо, което по-специално мога да кажа, че очаквам. Това всъщност е цялото весело събитие!

"Да, мисля, че цялото пътуване, ще бъде наистина "пътуване "!", тя изпищя отново.
Конференцията в Седона, Сценарий 2012- Подготовка за Възнесението - ще се проведе на 26-ти, 27-ми и 28-ми октомври (петък, събота, неделя) в Poco Diablo Resort в Седона, Аризона, САЩ.
Билетите могат да се резервират предимно на уебсайта на конференцията Сценарий 2012.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ билети си сега. БИЛЕТИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРОДАДАТ МНОГО СКОРО!


Или кликнете върху бутона за закупуване на билети за конференцията в дясната колона на началната страница на уебсайта и в дясно из целия сайт. За всички запитвания, щракнете върху линкът за конферентен контакт, както и на страницата за закупуване на билет.

Настаняване в Седона

Курортът Poco Diablo Resort предлага специална цена за стая за конферентни участници, които споменават конференцията Сценарий 2012 при резервация: https://reservations.ihotelier.com/crs/g_reservation.cfm?groupID=841406&hotelID=73864

Други хотели в Седона, където може да искате да отседнете включват:

Kokopelli Suites (Кокопели апартаменти) http://www.kokopellisuites.com/
Kings Ransom http://www.kingsransomsedona.com/ (в близост до Poco Diablo)
Sky Ranch Lodge http://skyranchlodge-px.trvlclick.com/Sky (на летище Седона. Очевидно има енергиен център (vortex) вихър в този сайт!)

Не можете да успеете, но все още желаете да подкрепите финансово конференцията?
Някои хора казват, че не са в състояние да направят конференцията, но все още желаят да подкрепят събитието. Ако желаете, можете да дарите пари за подпомагане на пътните разходи на всички наши лектори от момент на отпътуването им от домовете им в Седона, Аризона.
За да направите това, моля, кликнете върху бутона за дарение наречен Съндък с Надежда и напишете думите "Седонска конференция" в допълнителната информация. За да избегнете всякакви Paypal такси за обработка, дори можете да направите това директно от собствения си профил в Paypal, като изпрати своя щедър принос към Hope_Chest_2012@hotmail.com. Уверете се, че сте отбелязали "Седонска конференция" там.

Ние ще признаем ВСИЧКИ вноски в официалната програма на конференцията и тук онлайн по следния начин:
Семейни приятели на Земята ($ 1 - $ 499)
Галактически семеен приятел ($ 500 - $ 999)
Небесен семеен приятел ($ 1000 плюс)

Плакатът на Конференцията е проектирани от художника и графичния дизайнер, редактор на Сценарий 2012, Антъни Морисън (Anthony Morrison).

text

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

2012

OUR FAMILY OF THE STARS

ASHTAR

Отворено писмо до затворник

От известно време следя и активно участвам в превеждането на послания и статии, които са обект на пробуждането на света. Всеки ден научавам нещо и нещо ново ме удивява и учудва в сравнение с вчера. Но сега съм наясно, че истинска промяна не може да се прояви без нашето пряко участие.

Не съм единствената, която чувства по този начин движението за пробуждане, например Бил Брокбрадър, известен като Бил Ууд, който участваше в интервютата с Кери Касиди в Проекта Камелот и сподели информация, известна на него, свързана с истински случки в нашия физически свят, какво прави действително военната машина, той очерта много факти за много неща, в които той самият е участвал като служещ на Военноморските сили на САЩ.

Една от неговите задачи включваше изучаване на файлове, свързани с проект „ Лупа”, в който той откри, че с прилагането на изключително напреднала технология имаше опит да се създаде най-успешната тактика за анклав на хора в още по-големи неприятности, в които вече те са.

Но, Бил не спря тук. Той сподели всеки проект, който той чувстваше, че може да сподели публично. Той говореше честно, дори за лични неща, които биха намалили неговата автентичност и можеха да бъдат използвани срещу него.

Най-вече сексуалният акт с непълнолетен, поради който той беше преследван (и освободен) през 1998, а странното е, че процесът някак си беше насрочен, когато той реши да напусне военните и да започне да пробужда хората за реалното състояние на света.

Той очевидно стана неудобен за много хора. Въпреки че всичко беше зад него, изглежда, че определени хора намериха начин да възобновят процеса му и да сложат край на кампанията на Бил.

Проблемът е, че Бил е арестуван и му е попречено да извършва работата си по пробуждане и просветление на хората. Чрез неговите свидетелски показания, които реших да намеря в Интернет, да слушам, да гледам, да чета много тревожни истории, които не са известни на широката публика, но военните сили ги правят където и да се намират.

По този начин научих, че има кръг от хора, които се събуждат и които изоставят военната кариера, за да могат да говорят за нещата, през които са преминали. Тъй като ние създаваме онези неща, в които влагаме енергията си, аз моля всички вас, които се чувствате съпричастни с историята на Бил Ууд, моля, направете собствено проучване, гледайте интервютата му в ЮТуб и ако сте вдъхновени, напишете писмо на този смел мъж.

Не е важно дали ще подпишете това писмо със собственото си име или не, важно е Бил да получи знак за нашата подкрепа, въпреки че е в изолация и не може да го получи по друг начин. Ние се възхищаваме от него заради всичко, което реши да направи от името на всички нас.

Адресът е:

William Brockbrader 1046233 CO ADA County Jail

7210 Barrister Drive, Boise

Idaho 83704.USA

Пробуждането се случва, съзнанието се случва и то ще върви по пътя си с или без нас. Ние трябва да решим ще участваме ли активно в това, което се случва около нас или не. Да четеш само послания, онези, които можеш да намериш тук и в подобни сайтове, добре, това действително променя енергията, но вие трябва да проявите тази енергия. Аз правя това по мой начин. Направете същото. За по-доброто

:) Мариана Понтони